![]() |
![]() ![]() |
![]() |
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Monti e mai mult un mod de viata, nu o cura de slabire! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Exista branza cu 0% grasime. Produsa de Prodlacta. O gasesti la Carrefour. Cu atat mai mult ca e un mod de viata...Vreau sa stiu cum e corect Monti.Sper ca nu-mi sugerezi sa maninc branza cu o% gasime toata viata... De fapt...asa as merita, sa ma invat minte sa mai las sa se acumuleze atatea kg pe mine, ca ma apuca groaza cand ma gandesc cat mai am de slabit! Dar totusi, nu e o pedeapsa prea mare? M-am saturat de branza cu o% grasime...vreau sa stiu daca-mi pot permite branza mai grasa ??? si in ce conditii? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Poti manca telemea de oaie, dar fara a o combina cu paine. Eu pap si cascaval, de obicei in combinatie cu legume sote sau cu muschi file. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
doi, ai grija cu smantana. citeste cu atentie eticheta, ca unele contin amidon.
sfatul meu este, preventiv sa citesti toate etichetele , pana si de apa (glumesc). dupa un timp iti intra in sange si intorci alimentul ala pe toate partile inainte de a-l cumpara. se recomanda sa evitam grasimile, indiferent la ce faza suntem, oricum, poti manca branza mai grasa, dar nu in combinatie cu alimente cu IG > 35. eu mananc branza cu rosii, sau pun telemea in salata (de obicei pentru cina, mai ales vara). lasa ca se duc ele kg cu modul asta de viata, stai linistita. mey, cu icrele alea am dat-o si eu in bara. prohibitie de-acum. nu le-am cumparat eu, mi-au fost aduse acasa, si daca le-am avut in frigider, am mai mancat cateodata. reflexul sa ma uit la etichete cind scot alimentele din frigider nu mi l-am creat inca. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 9-January 07 Member No.: 991 ![]() |
Fetelor, am o pofta nebuna de rontait ceva(de obicei la film). Vroiam sa va intreb ce ziceti despre semintele de floarea soarelui prajite(din comert).
Si mai vroiam sa va intreb daca anticonceptionalele `incurca` procesul de slabire, ca parca stagnez si n-am pe ce sa dau vina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) va pup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
zeita, s-a vorbit de cateva ori despre seminte, foloseste te rog functia de cautare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Fiecare corp reactioneaza altfel la anticonceptionale, nu exista regula "ingrasa" sau " nu ingrasa". doi, se pare ca tie nu ti-e foarte clar ce zice Montignac. Si eu am fost (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dupa ce-am citit prima carte a lui si drept sa spun, nu intelesesem nici pe jumatate metoda. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Deci iti recomand sa mai treci o data prin carte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Montignac recomanda sa mananci cat sa te saturi, de trei ori pe zi. Carne si branza poti manca de care vrei din punctul de vedere al slabitului (tinand cont de regula fazei 1 la perioada de slabit), numai ca nu e sanatos sa mananci multe grasimi animale. Mancarea trebuie sa aibe totusi gust bun, altfel te simti ca la orice alta dieta si te lasi dupa un timp anume, nu mai rezisti sa mananci numai dietetic. Leea, welcome back asa cum te stim! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De pe 5 ianuarie n-am mai pus gura gura pe nimic dulce, nu ciocolata conforma, absolut nimic cu fructoza, nu caise, nu smochine. Si nici nu simt nevoia, ma crucesc, nu alta. Si sunt curioasa cat ma tine. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, am o pofta nebuna de rontait ceva(de obicei la film). Vroiam sa va intreb ce ziceti despre semintele de floarea soarelui prajite(din comert). Si mai vroiam sa va intreb daca anticonceptionalele `incurca` procesul de slabire, ca parca stagnez si n-am pe ce sa dau vina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) va pup! Si eu fac tratament hormonal din 2003, dr ma intreaba permanent daca am probleme, dar e clar ca nu...nu tb sa dai vina pe contraceptive, mai sigur e sa-ti verifici modul de hranire.. Mai, nu stiu ce sa mai mananc dimineata...am facut o pasiune pt iaurt cu b.proaspata, sau cu cereale, dar parca as schimba totusi ceva...numa' ca gem fara indulcitor nu-i de gasit aici, paine si paste nu vreau sa consum, de teama sa n-o dau in bara, lapte cu cereale am consumat, dar colita ma termina... Sa fiu sincera, asa ma apuca un dor de paine prajita cu unt si miere, lapte cald si cafea....numai aromele si mirosurile care le degaja visul asta ma baga in boala...sau croisant cu crema de ciocolata si iaurt...of! cum de nu sunt si eu din categoria celor care mananca si nu se ingrasa?! Voi ce mai consumati dimineata, cand serviti o masa glucidica? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 9-January 07 Member No.: 991 ![]() |
kalua, am cautat dar n-am gasit nimic despre semintele prajite in special. pe site-ul lui monti am vazut ca neprajite au GI 35. In fine, am ajuns eu la concluzia ca mai bine ma abtin, si-asa nu sunt bune gustarelele.
Azi a fost o zi cu pofta pentru mine, de aici si avantul cu semintele. Nici eu nu am idei pentru micul dejun. In afara de laptic, iaurt sau gem dietetic nu prea am ce manca. Si nici nu sunt fana lactatelor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . De obicei abia astept cele 2 zile in care am dezlegare la lipide (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
poti manca paine integrala facuta de tine cu branza 0% si gem cu indulcitor (mai bine indulcitor decat sa mori de pofta). Sau clatite cu faina integrala, lapte 0%, albus. Si la ele iti faci un compot/mousse de mere, neindulcit.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma impac foarte bine cu cerealele cu lapte, de vreo 2 ani mananc asa la micul dejun.
adevarul este ca nu ma prea dadeam in vant niciodata sa mananc dimineata, asa ca cerealele sunt perfecte pentru mine. am mai gasit pe undeva o reteta, tot de-a ta, kalua, de muffins cu caise deshidratate si branza de vaci, cred ca merg si alea pentru MD. mey, deci nu sunt singura care a trebuit sa citeasca de 2 ori cartea ca s-o inteleaga. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am citit unele lucruri de acolo de nici nu mai tin minte, de cate ori, sa fiu sigura ca nu gresesc. plus, de aici, n-am scapat nici o postare. |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, fetelor, pentru sfaturi. Incep tot mai mult sa ma luminez, totusi am sa relecturez cartile...
As mai vrea un sfat: stiu ca Monti interzice cafeaua, totusi eu nu numai ca nu ma pot lipsi de ea, dar consum si cantitati mari... E intr-un fel, modul meu de a rontai ceva... A fost vreuna dintre voi impatimita de cafea si a reusit sa se lase? Cum? Am uitat sa precizez...cafeaua decofeinizata nu intra in consideratie , intrucit pe mine pur si simplu ma adoarme, parca ar avea somnifer in ea. A mai patit cineva asa ceva? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 10:08 PM |
|