![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
dr_wise, nu stiu de altele, dar eu sigur sunt aia: 28 kg. Si daca spun ca acum am 86, fa tu calculul mai departe... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si daca acum (numai temporar!) m-am oprit, e numai pentru ca nu prea mai am mai fost in stare (temporar!) sa tin nici macar faza 2 ca lumea de o bucata de vreme. Dar va trece... Deja presimt o revenire in forta, ca doar n-o sa ma las tocmai acum!
Tu ai indoieli ca s-ar putea slabi cu Monti? Blasfemie! Hai sa revenim la bucatele noastre (sa nu uit, din cate stiu eu fructele confiate sunt cu zahar, asa ca ai grija cu ele). Ieri am fost cumintica si m-am tinut de ce-mi propusesem (cu greu, marturisesc). Plus ca mi-am facut si ora de plimbare, si ora de bicicleta, si ganterele, si gimnastica (cu care am terminat la 11 seara, de-am dormit ca un prunc). Asa ca dupa toate standardele binemerit un A+ (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Azi va fi pentru mine cam acelasi lucru ca si ieri (cafea, lapte, cereale - varza calita), cu exceptia cinei, fiindca am de gand sa-mi coc niste kapia si sa-i halesc cu telemea desarata de dimineata si stropiti cu putintel ulei de masline. Ma ling pe bot de pe-acuma! Ardeii se indulcesc grozav la cuptor, ii dezbrac de pielita, iar culorile sunt dementiale. Cred c-am sa adaug si frunze de patrunjel, pentru impresia artistica. Spor la gatit si slabit tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
cat, esti sigura de gogosarii aia? gogosarii se pun in otet cu zahar. 100% sigura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt pusi de mama sub atenta mea observatie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :322: aseara la 21.30 si la 02.10 am mai mancat cate 1 mar (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ma doare in gat rau de tot..... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
UAU! 28kg?!!!
Asta da record...sa stii ca esti CINEVA! Caise deshidratate am citi ca avem voie sa consumam, dar am gasit doar din acelea presate, precum curmalele sau smochinele, sunt bune???? Anuntati-ma din timp, va rog, ca deja am speriat doua aseara pe la 23:00 impreuna cu un mar verde si doua in dimineata asta, ratacite in laptele degresat... Daca nu-i voie, i le dau lui fiu-meu sa le manance toate astazi!!! URGENT! PS: ma enerveaza ca nu mai slabesc ca-n prima luna...atunci am speriat 6kg dintr-un foc...acum, dupa destrabalarea de Sarbatori, merge mult mai greu, fir-ar sa fie! |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniu meu de ieri a sunat cam asha:
D:cascaval afumat,roshii,masilne,telemea C:mancare de varza cu carne de vita,cateva linguri de naut ..iar n-am reusit sa iau pranzul ca am fost toata ziuala facultate si am uitat sa-mi iau pachetzel (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Tre sa va marturisesc ca m-am indragostit de naut.Azi m-am gandit sa-l combin(e deja fiert)cu ceva maioneza conforma(facuta in casa) si niste felutze de castravete murat.Am sa va spun cum a iesit. Kalua,spuneai tu ca erau niste legume care te ajutau sa slabesti mai repede-daca nu ma insel lintea si..mai era ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) va pup,o zi faina!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
MD - lapte cu cereale
P - mazare cu pui si doua rulouri de sunca umplute cu salata de cruditati C - ca de obicei ceva usor, un fruct sau un iaurt. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Uite ce mai chef de conversatie m-a lovit:
cat: cu durerea de gat e o mica problema, ca nici macar vitamina C nu mai este fara indulcitori - am cautat eu. Dar de tratat trebuie tratata oricum... Nici tu nu dormi noptile? dr_wise: CINEVA eram inainte, acum sunt cineva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) blu: daca-ti iese nautul, vrem si noi reteta! A, si pachetelul ti l-ai luat astazi? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Leea, ce chef ai tu, da' ce CHEF am eu!!!
Hai ca pun de un ceai din fructe de padure, sa-mi sting supararea...sper ca am voie, e FARES?! Cine mai vrea? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
azi:
d- cafea si cateva felii de cascaval p-varza calita c-pap in oras, poate ca aseara (ficatei cu salata de sfecla rosie) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
salata de sfecla rosie e conforma?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu. Foarte putina sfecla rosie poti manca, dar salata eu zic ca nu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 11:48 PM |
|