IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
lotte
post Jan 18 2007, 06:06 PM
Post #811

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

fetele, daca va place heringul, incercati sa luati hering proaspat/congelat, sa-l condimentati si sa-l faceti la gratar, este foarte bun si ieftin.eu l-am descoperit din intamplare.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 18 2007, 07:23 PM
Post #812

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu l-am "intalnit" pe Monti doar de cateva zile. . .asa ca mai am de invatat o gramajoara de lucruri. Nu ezitati sa veniti cu corectii si sugestii.

micul dejun: telemea de oaie cu biscuiti Dita (faina de grau, integrala si de soia, tarate de grau, grasimi vegetale hidrogenate, gluten uscat, agenti de afanare, sare, emulsificator, aroma natural identica de unt) + ceai verde
pranz (13.00): salata de fructe (kiwi, mar si portocala)
gustare (18.00): o cana cu lapte 1,8% grasime
cina: felii de soia prajite, ciuperci calite cu pulpa de rosii si mirodenii + salata de varza

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) acum cand scriu imi dau seama ca biscuiteii aia contin faina de grau (probabil alba) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Inca ceva: e ok pranzul format din salata de fructe? E singurul "meniu" pe care pot sa-l pap la serviciu si... mi se pare satios.

+Quote Post
pescarush
post Jan 18 2007, 08:04 PM
Post #813

Musafir

Fanny, biscuitii aia nu trebuia sa-i combini cu branza. pranzul ar trebuis a fei ceva mai consistent, ca sa mananci mai usor seara.
legat de cartea de care pomenea kalua, pe-aici se tin diete bazate pe asa ceva, am niste colege care au incercat, adr sincer, eu n-am vazut mare rezultat. e adevarat ca ar avea si mult de munca, dar probabil ca abandoneaza la un moment dat.

eu mi-am facut de cap azi dimineata, fiind ziua unei colege, am mancat un bagel din faina integrala cu seminte, si putina Philadelphia (si apoi ii dau sfaturi la Fanny (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) )
ora 11 - un mar
P - o omleta la cuptor, cu sunca Prosciutto, telemea, ardei, rosii, busuioc, si salata de varza, un muffin conform
C - salata de naut cu maioneza si castraveti murati (daca mi-o mai fi foame dupa omleta aia).

+Quote Post
dr_wise
post Jan 18 2007, 08:29 PM
Post #814

Musafir

Fetele frumoase, e bestiala reteta recomandata astazi, rulouri din frunze de salata verde umplute cu amestec format din b.philadelphia, ceapa si ton...SUPER! Am mancat ca o apucata o salata intreaga!!! Sper sa fie conform de conform, ca altfel am imbulinat-o rau de tot!!!! Da' rau!
Acum, cu constiinta incarcata ca am mancat bine si mi-a placut ce am consumat, merg la bucatarie sa prepar gemul din pere, mere si gutui...spe sa fie comestibil...
Si promit, dupa asa o masa copioasa, ca nu mai consum pic de fructe questa sera.
Va pup!!!!

+Quote Post
kalua
post Jan 18 2007, 08:59 PM
Post #815

Musafir

conform, dr_wise, sa-ti fie de bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fanny (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Biscuitii aia nu par conformi deloc, deci lasa-i si treci pe Wasa fibre.
In ceea ce priveste pranzul pescarush are dreptate. Probabil daca ai manca ceva mai consistent n-ai mai avea nevoie de gustare pana la masa de seara.

+Quote Post
Leea
post Jan 18 2007, 09:31 PM
Post #816

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

QUOTE(dr_wise @ Jan 18 2007, 08:29 PM) *
e bestiala reteta recomandata astazi, rulouri din frunze de salata verde umplute cu amestec format din b.philadelphia, ceapa si ton...

Merge si cu Almette la fel de bine, si cu niste ardei tocat, verdeata, etc. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

Vreti sa va-nvat si la rautati? Trecui ieri prin piata si eu, ca omu', si-mi cad ochii pe dovleacul ala de copt in cuptor. Si unde nu incep eu a saliva cu gandul la sarlota din miez de dovleac pasat, cu smantana/frisca, zahar/fructoza si un strop de rom. Mama-mama! Zau, asa ceva n-are cum sa fie conform cu MM (sau o fi, doamne fereste?), deci mi-am luat gandul...
Si ca sa nu fiu completely off topic: asta as manca eu maine, dac-as avea dovleac si daca nu mi-ar fi frica de (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 18 2007, 09:41 PM
Post #817

Musafir

Dovleacul nu-i conform. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Dar la faza a 2-a ai putea manca o data pe an bunatate dintr-asta, are GI-ul mare, dar n-are multe glucide. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 18 2007, 10:22 PM
Post #818

Musafir

Hai, mai invatati-ma prostii ca-mi place! se lipesc de mine ca marca de scrisoare, vorba cantecului....o sa incerc maine seara almette cu ardei si marar, pe frunze de salata...
Si in weekend o dau pe naut..."sa vedem ce-o sa iasa"...
Am inceput in seara asta sa fac gem din mere, pere si gutui, dar parca nu arata nemaipomenit, in schimb gustul e f bun si, surprinzator, suficient de dulce fara nici un adaos de indulcitor...il las pe mana lui mama sa-l termine maine, poate o fi mai aspectuos la sfarsit?!
Astazi la pranz n-am mai gasit pulpe de berbecut la cantina, am stat 24hrs cu gandul la ele, da' nu-i bai, am mancat pana la urma ceafa de porc gratar(slaba) cu gogonele...fff bun!

+Quote Post
Fanny
post Jan 18 2007, 10:24 PM
Post #819

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

sarn'na, fetele. retinut chestia cu biscuitii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . i-am pus la index. Maine, mut salata de fructe la micul dejun (subliniez ca mi se pare foarte satioasa). La praz o sa pap branzica cu rosii, salata verde si ou fiert. Seara... avand in vedere ca e vineri... o sa improvizez. am vazut niste orez rosu integral (cica thailandez). L-as combina cu niste pulpa de rosii. ce ziceti... fac bine?

PS: apropo, voi va programati de cu seara meniul pentru a doua zi sau improvizati? Eu, daca nu-mi fac planul de bataie pe urmatoarea zi, parca sunt personificarea haosului. Sper ca ordinea din meniul meu sa se rasfranga si pe alte planuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Noapte buna, tuturor!

+Quote Post
dr_wise
post Jan 18 2007, 10:32 PM
Post #820

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ Jan 18 2007, 10:50 AM) *
@Kalua, daca poti sa-mi dai si mie numele cartii pe care ai citit-o si autorul (despre cum slabesc unele persoane), ca poate o gasesc si-n Romania. Eu vreau sa-mi cunosc f bine organismul si sa nu mai fac greseli mari in viitor.

Promit sa-mi caut si eu naut cand ajung in tara. Prea ii faceti reclama.

Ieri am mancat:
D: 2 oua fierte cu sunca presata
P: copan de pui rotisat, fasole garnitura si o salata super din morcovi, telina si pastai fasole verde (nu erau amestecate, dar nu stiu ce-i facusera telinei ca avea un gust f bun)
C: fasole verde pastai; mi-am comandat o salata cu pui, le-am zis sa nu aiba parmezan si crutoane dar au pus un sos super naspa...asa ca am cedat-o fetelor

Iar behai si am ramas fara voce. Am fost la farmacie sa-mi cumpar pastile, pt ca desteapta de mine nu s-a gandit ca o pot pati din nou si mi-au dat supozitoare pt gat. Sa vedem daca au efect.

Pt ca i-am dat cateva capitole din cartea lui Monti si retete, bucatareasa de la cantina e f draguta cu mine. A zis ca se apuca si ea de regim. Si cand am pofta de vreo reteta conforma s-o sun sa-i spun, ca-mi face. Chiar sunt norocoasa!

Pupici de la Paris! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Roxanica, francezii astia m-au dat gata cu supozitoarele pt dureri de gat, ce mai!!!! Vorba aia, unde dai si unde crapa...transmitele salutari de la M.Neagra din partea mea!!! Si fa-i o poza supozitorului asta, ca sa nu mor de curiozitate!

+Quote Post

685 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 04:04 PM