![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cica sezonul care vine vor fi foarte in voga ochelarii de soare cu rama de plastic.
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/sunglasses2.jpg) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/sunglasses.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
a doua pereche imi place mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . in general imi ia o vesnicie pana gasesc o pereche sa imi placa si sa imi vina bine si uite asa trece vara. in cel mai fericit caz , gasesc unii care-mi plac si ii port in par pe post de bentita , sa nu zic ca nu sunt sic si nu am (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ca pe nas tot nu mi se pare ca "ma prind".
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
a doua pereche imi place mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . in general imi ia o vesnicie pana gasesc o pereche sa imi placa si sa imi vina bine si uite asa trece vara. in cel mai fericit caz , gasesc unii care-mi plac si ii port in par pe post de bentita , sa nu zic ca nu sunt sic si nu am (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ca pe nas tot nu mi se pare ca "ma prind". Yeap Yeap....e super a doua pereche......angel, stii cumva si firma....sau de unde l-ai scos....poate ..... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
pana raspunde angel: prima pereche e marc jacobs iar a doua bottega veneta.
sunt bestiali. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci de ajutor Moni, nu mai intrasem pe la topicul asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io am acasa ceva asemanator cu prima pereche...difera putin bratele...dar in fata is la fel...
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
multumesc fetelor.....invata omu'cat traieste....nu auzisem pana acum de bottega!
Oricum, de cand cu voi, mi-a mai crescut un pic IQ-ul! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) [quote name='geoo' date='Jan 23 2007, 04:24 PM' post='78794'] multumesc fetelor.....invata omu'cat traieste....nu auzisem pana acum de bottega! Oricum, de cand cu voi, mi-a mai crescut un pic IQ-ul! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si ghici ce......i'm google-ing it!!!! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
Eu am auzit pe la TV ca o sa se poarte ochelarii gen aia de protectie din laborator, asa scientific si SF in acelasi timp: incolori si destul de mari, patratosi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar oare se pot numi ochelari de soare????
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Mi-a placut la nebunie ultima colectie Polaroid. Preturi super bune: 75-150ron. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Preferatii mei: (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/pola.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:41 AM |
|