IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
blu_dea
post Jan 22 2007, 02:11 PM
Post #861

Musafir

pescarush,linte cu pui la cuptor?yummy..e greu de facut,ca suna delicios! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

eu...tot pe baricade cu boala asta nesimtzita,ma lupt cu ea,sunt toata "tencuita"cu mixtura mentolata,arat ca o figurina bagata in faina..nu mi se mai disting decat okii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cred ca medicamentele astea mi dau pofta de mancare pentru ca toata ziua as manca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Evident ca nu cedez asa usor,da...e cam dubios (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Meniul meu de ieri a fost compus din:
ora 5:00 -1 castronel crema linte
ora 12:00-carnaciori de leurda,1 ardei gras mare
ora 18:00-o portie mica de varza calita cu carne de vita,2 ardei grashi
ora 21:30-3 portocale,1 fresh de mandarine

Precizez ca ora aia nebuna de 5-6 dim e cauzata de faptul ca tre sa pap ceva inainte de a lua antiviralu' (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Va pup cu drag si inca o data thx pt toate gandurile bune! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Jan 22 2007, 02:37 PM
Post #862

Musafir

blu, e foarte usor sa faci lintea aia. eu folosesc linte rosie, imi place mai mult, fierbe repede si se face ca o pasta.
doar o fierb, o strecor si pun 2-3 linguri de smantana peste ea. that's all!
leea, MM spune in carte de desertul asta, chiar dupa masa lipido-proteica. la faza 1 cred ca recomanda doar branza de vaci ca desert (nu am mai citit demult, nu mai stiu cu exactitate), dar stiu sigur ca acolo am vazut combinatia ca desert.

meniul meu pe azi:
D - un kiwi, apoi cereale cu lapte
P - linte cu pui si castraveti murati
C - inca nu m-am gandit asa departe (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
lotte
post Jan 22 2007, 02:42 PM
Post #863

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

eu, azi:

d: cereale, o cana cu orz, si doua de ceai
p: salata de radacini cu un snitel in faina de soia
c: hering la gratar cu lamaie si probabil un pic de salata.

in fiecare zi mananc doua patratele de ciocolata 75%

+Quote Post
dr_wise
post Jan 22 2007, 03:38 PM
Post #864

Musafir

Sa traiasca cele mai consecvente montignace!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Astazi de abia astept sa se faca seara si sa aterizez acasa...direct in salata de naut ma infig!
Meniul zilei:
d - mignola, iaurt cu fulgi ovaz, coffee
p - piept pui gratar cu salata de rosi si castraveti...mi-e cam foame dupa ele, nu m-am saturat! se spune ca de la masa tb sa te ridici cu senzatia ca mai poti manca ceva, dar eu am senzatia ciudata ca as mai putea manca un pui intreg lejer...
s - renumita salata de naut pregatita inca din seara trecuta cu maioneza si marar...mai astept sa soseasca castravetii murati adusi de mama din piata "door to door" si gata, pe eaaaaaaaa!!!
Domle', traiesc ceva ciudat...mananc conform, la servici beau apa la greu, cel putin 2L, e adevarat ca atunci cand stau acasa cantitatea de apa bauta e mai mica si ca fac si sport zdravan in weekend, dar nu-mi pot explica totusi de ce in weekend-ul trecut m-am intors la 79kg... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Oare ce se intampla, ca eram asa de aproape de 78...
Nici macar dulciuri nu consum, sau fructe, asta f rar acum si cu mari mustrari de constiinta.
Voi ce parere aveti?
Am vazut ce a scris Leea, are dreptate, dar chiar asa de greu sa mearga slabitul de acum incolo?
Voi v-ati lovit de faza de platou? Cat poate dura?

+Quote Post
doi
post Jan 22 2007, 04:10 PM
Post #865

Musafir

dr_wise, imi dau si eu cu presupusu, fulgii aia de ovaz de dimineata nu sunt dubiosi cumva? Monti zice ca fulgii de cereale trebuie sa provina din grauntele cerealelor strivite, nu fierte si expandate. Dupa cum descriai deunazi fulgii tai, parca-parca as zice ca nu-s prea conformi... By the way, exista si fulgi de ovaz integral, ca eu am intrebat in mai multe locuri, si nu am vazut sa scrie nicaieri cuvantul "integral" de care m-am cramponat rau...asa ca nu am cumparat.Si daca ex8ista, imi ziceti si mie de unde, ce firma etc?
Meniu meu de azi:
D- nimic
g - ora 11 nuci
P - salata cu ton; mancare fasole uscata cu ciolan(multumesc leea !!)
S - cred ca salata de varza cu maioneza si ..mai vad eu daca nu ma satur, poate branza cu nuci??

am grija sa nu mananc mai mult de 1/2 pumn pe zi (adica maximum 15-20 alune, 10 migdale sau 2-3 nuci)

leea draga, chiar voiam sa intreb si eu de cantitatile maxime de nuts admise de monti, sunt cele mentionate de tine? ca eu n-am retinut cand am citit cartea (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 22 2007, 04:33 PM
Post #866

Musafir

Mey, sunt fulgi de ovaz care arata precum boabele de ovaz, doar ca sunt strivite...ce-mi place la ei e faptul ca, spre deosebire de cerealele sanovita care sunt pietroi si-mi zgaraie "omuletzu", astia sunt usori si moi, si se inmoaie mult mai repede in lapte sau iaurt..sunt simpli fulgi de ovaz, nimic adaugat. Am studiat problema, dar chiar nu am mustrari in privinta lor.

Vorba aia, marfa nemteasca! Am tot respectul pt nemti in privinta calitatii!!!

+Quote Post
crisstinuta
post Jan 22 2007, 04:38 PM
Post #867

Musafir

Sunt cumva marca Fortin de la raionul de diabetici din Metro? Si eu am si cred ca sunt buni. dar si cerealele de la Sanovita sunt bune pana acum am luat de la ei fulgi de grau,secara,ovaz,
Cu cei de la Fortin fac clatite ca se moaie repede

+Quote Post
kalua
post Jan 22 2007, 05:24 PM
Post #868

Musafir

dr_wise, ori se fac muschi in locul grasimii (si astia cantaresc mai mult), ori strangi apa-n corp. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Un prag poate dura luni de zile. Din pacate.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 22 2007, 05:25 PM
Post #869

Musafir

Exact astia sunt!!!
Nu am nimic impotriva cerealelor sanovita, le apreciez din pdv al calitatii, dar sunt prea tari pt gatul meu!

+Quote Post
doi
post Jan 22 2007, 05:30 PM
Post #870

Musafir

Bine atunci ca e-n regula cu fulgii de ovaz, o sa incerc si eu cu ei. Da nu m-ati lamurit, exista fulgi de ovaz integrali sau nu? Ca la porumb Kalua zicea ca nu exista integrali?

+Quote Post

685 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 01:10 AM