![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Graul expandat cred ca e cel care "infloreste" doar cand e expus la temperaturi ridicate. Nu cred ca se compara cu cel fiert, deci ar trebui sa aiba GI sub 50.
Am o prietena care a avut fabrica de pufarine. Cred ca procedeul e acelasi. O sa-i cer detalii despre procesul de fabricatie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da ala, despre ala explodat vorbesc si eu. Graul fiert (si fiert numai 10 minute, deci nici vorba sa fie moale) isi pierde prin racire din GI. Si daca mai adaugi plus minus 15 tot pe la 60 ajungi, orice-ai face. Boaba de grau n-are sigur GI-ul 35.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astazi am fost super full cu treaba la serviciu. Am lipsit 3 zile si s-au intamplat destule. Nici n-am avut timp sa citesc macar un mesaj de pe forum. Se intampla un lucru ciudat, lumea e tot mai mirata de cat am slabit si abunda in complimente. Se uita la mine ca la un fenomen al naturii...si le-am zis sa-si mai revina din soc. Sincer, chiar nu-mi place sa-mi spuna cineva un lucru de 2-3 ori pe zi.
So, @doi eu am cerut la plafar grau integral si mi-au dat boabe de grau integral, din alea de care da mamaia la gaini, m-am speriat cand am vazut, asa ca i-am cerut fulgi de grau. @dr_wise mi-au ramas 6 supozitoare daca vrei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ca am folosit decat 2, dar vocea inca nu mi-a revenit complet. @kalua multumesc pentru incurajari. N-aveti idee cat de mult ma incarcati pozitiv. Chiar imi zicea profa de franceza, asta-seara (ca eu ma tin de meditatii dupa serviciu) ca se vede o bucurie si o multumire pe chipul meu. Spunea ca stralucesc......dar chiar ma simt formidabil. Sunt o persoana plina de viata, care nu simte acest regim ca pe o restrictie, ci ca pe un mod de viata sanatos. Sa dea Dzeu sa mai slabesc inca 10 kg fara perioade de stationari si o sa 'stralucesc' si mai tare. @lotte cred ca depinde foarte mult de organismul fiecareia in privinta alunelor, migdalelor, nucilor. Daca nu se fac excese, eu zic ca ajuta. Fetelor, nu stiu cum simtiti voi nevoia de dulce, ca eu n-am nici cea mai mica pofta. Zilnic ii aduc sotului meu cate 4-5 bombonici stranse de la serviciu. Am impresia ca si Metabolul are o influenta. Chiar nu poftesc la dulce...si trebuie sa va spun ca francezii au niste chestii de patiserie super apetisante. As fi vrut sa le iau si eu la ai mei, dar m-a linistit o colega de la Paris. A zis ca se fac de 2, max 3 ori pe saptamana, adica nu-s proaspete ca la noi. Azi: D: 4 mandarine P: piept de pui la gratar cu salata de varza C: la fel ca la pranz Va pupic...si-mi pare tare rau dr_wise ca nu scade catarul ala si la tine. Eu cred ca ma voi apuca de sport cand o sa am o perioada de stationare. Deocamdata nu mai am unde sa includ si sportul. Trebuie sa umblu dupa mobila, saltea ca-mi redecorez casa...ca sa nu mai stau pe capul lui mami....ca m-am facut fata puturoasa...nu gatesc, nu prea fac curat...nici nu zici ca-s femeie maritata. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
La ora asta tarzie din noapte,vin si eu cu raportul pe ziua de azi,zi ceva mai buna-parca dar cu la fel de mult plictis si trsitetze ca nu pot face sport si ca nu pot iesi din casa ca si pana acum. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
ora 6:00 - 3 felii cascaval,2 ardei mici,1 feliutza carne vita la cuptor ora 12:00-vreo 150g capshune....yummuyy ora 12:30- paste integrale cu masline,1 lingura ulei de masline,busuioc si boia rosie(ft ft delicios!!!) ora 19:00-carne de vita la cuptor,roshii ora 22:30-niste gem conform,4 ciupercutze Sa intzeleg ca daca nu-s trasa de ureki,nu gresesc?! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ce bine-ar fi.... va pupik,pe maine! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cam o masa-n plus, blu. Dar acum nu-i bai, las' sa treci de boala, sa scapi de luat medicamente si apoi, cu forte noi, sa se tina kilogramele bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Incearca sa-ti petreci timpul cat mai frumos in casa, uita-te la niste filme bune, citeste si ceva ce-ti face placere. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Nu scade neam, fir-ar sa fie!!! Ma mustra constiinta ca am mancat naut ieri, dar de azi scot toate "boabele" din alimentatia mea! Am de gand sa merg la aerobic deseara 1 ora, de la 7 la 8, sper sa ma intorc pe picioarele mele, fiindca e antrenoarea aceea "kamikaze"...a fost si duminica, dar am avut noroc ca i-a fost "lene"...a avut o ora asa de frumoasa, ca ma dor toti muschii...nici nu stiam ca am asa de multi muschi si prin unele locuri neexplorate! Si culmea, ma dor muschii feselor!!! Sa vedeti ce "spate" sexi voi face...macar cu asta sa ma aleg, daca greutatea nu vrea sa scada... Astazi mananc: d - kiwi, lapte cu fulgi ovaz, coffee p - piept pui cu salata de varza s - o salata cu ton, daca ma simt in stare dupa sport; daca nu, ceva fructe in cada plina cu apa fierbinte, in timp ce-mi "ling" ranile Spor la slabit tuturor fetelor frumoase si MM pe deasupra!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ei, cu asta chiar ca m-ati terminat! Rondeaua de grau expandat era piesa mea de rezistenta la micul dejun. Una singura, si pe aia s-o tai? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pacat, chiar imi placea mult... Dar daca-i pe-asa, o trecem la index si trecem exclusiv pe fulgi de ovaz. Am zis!
Sper sa gasesc si eu wasa la billa - nici nu mi-a trecut prin cap sa caut. Azi: MD - omleta din albusuri cu branza telemea si ardei copti (zau, am turbat de tot cu ardeii copti, acu, in miezul iernii! Noroc ca-s perfecti pentru monti - proaspeti, si-i stropesc doar cu putin ulei de masline si suc de lamaie) P - mai am o portie de pseudolasagne cu dovlecei + salata C - cascaval la cuptor si salata din nou Dupa-masa sigur si un mar sau o portocala, ca nici nu-mi aduc aminte de cand n-am pus gura pe-un fruct. Dar, incet-incetisor, sa nu se prinda ca-l sabotez, s-a cam dus aproape 1 kg, confirmat de vreo 3 zile incoace. Hai, inca vreo 36, asa, si-apoi plutim lin! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Eu inca tot nu-s in clar cu gemul dupa o masa lipido-proteica. Luminati-ma, fie-va mila (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) . Nu era gemul glucidic? Nu era exclusiv pentru micul dejun? Nu-mi aduc aminte sa fi citit prin monti despre gem dupa celelalte mese. Ori detineti informatii secrete si eu am ramas afara din joc? Hai, sa ne fie de bine si la mai mare! |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor!
Eu ieri am mancat asa : D (ora 9): cafea decaf. doua felii paine integrala+gem fara zahar, o cana lapte 0.1% G (ora12): doua mere P (ora13): doua felii maricele de telemea ,salata varza G (ora18): trei mere S (ora19): un bol de morcovi rasi Am mancat cam multe mere,nu? Pai gemul are Ig 22, eu cred ca merge la orice masa :la masa de dimi pe paine integrala sau la deserturi protido-lipidice dupa mesele de acelasi tip. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
'neatza fetelor:)
revin si eu la nenea Monti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ma simt mai bine , desi mai tusesc din cand in cand de-mi ies ochii din cap (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asadar pe azi: 7.30 1/2 gref 8.00 1 1/2 covrig + 1 rosie 11.30 spanac cu faina de soia + 1 painica ( ca trebuie sa plec in oras si nu mai am vand sa pap ..si am si pastile de luat ) 15.00 1 portocala pt. diseara nu stiu inca ce pap (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar revin cu amanunte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce painica mananci tu acolo cu spanacul ala?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 04:21 PM |
|