![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 21-January 07 Member No.: 1,076 ![]() |
parerea mea?? da te-a inselat. pentru ca mie mi se pare ca s-a implicat prea mult in pregatirile pt inmormantare... daca era o simpla prietena...cred eu ca ar fi putut sa-ti spuna ca se impaca foarte bine cu o tipa si ca sunt prieteni nu?? atat Buna, uneori vorbesc amical cu el si ii urmaresc miscarile, cum clipeste cum vorbeste daca ma priveste in ochii si tot nu-mi dau seama daca minte, e ingrozitor sa te privesca in ochii si sa ti zica pe cel mai sincer ton ca gresesti si ca interpretezi gresit si ca nu este adevarat. Pentru mine conteaza sa stiu, nu conteaza ca nu mai am adversar, adversarii pot aparea oricand, eu as fi vrut sa inteleg daca gresesc eu cu ceva, sau sa incerc eu sa fiu mai buna sa nu aiba nevoie de alta, nu vreau sa-l pazesc, trebuie el sa ma vrea doar pe mine nu sa -l pun pe Ernest sa-l urmaresca, asta i-am spus si lui sa comunice cu mine ca nu sunt incuiata , sa nu mearga la alta !!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mereu ii spun ca merit pe cineva care sa ma iubesca cu adevarat, daca nu poate sau nu mai poate oricand e liber si nu e legat de mine, chiar m-am oferit sa-l ajut sa impacheteze si el incepe cu "iubirea mea etc" |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Este lăudabil că îţi doreşti un soţ şi o familie, le vei avea cândva şi te vor ajuta să te simţi împlinită. Însă nu orice bărbat îţi poate fi soţ şi nu orice însoţire formează o familie, ştii bine asta.
Imaginează-ţi că eraţi deja căsătoriţi şi aveaţi un copil sau doi în momentul în care ai descoperit că este foarte ataşat de acea femeie. Ar fi fost mult mai gravă situaţia ta. Se pare că numeroşi bărbaţi au temeri legate de "pentru totdeauna", însă oricât de reprobabil ar fi comportamentul masculin, dragostea pentru femeia de lângă el şi teama de a o pierde îi linişteşte maturizându-i pe mulţi dintre ei. Probabil că nu te iubeşte. Este mai bine că i-ai descoperit nestatornicia acum. Trebuie să îţi asumi această experienţă de viaţă, să înveţi lecţia şi să nu te uiţi înapoi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
sa o iau pe rand...
in primul rand si eu urasc sa mi se umble in telefon sau in orice alt obiect personal fara acordul meu...e intimitatea mea si de aia sunt personale ca sa fie numai ale mele... apoi...forte,Doamne fereste departe de mine gandul ca ce a facut baiatul ca s-a implicat ar fi condamnabil. dar a mintit-o pe ea...ce era asa de greu sa-i spuna ca ajuta? ea oare ar fi fost atat de incuiata incat sa nu priceapa? si sa faca ccrize de gelozie in fata unei femei care nu mai este? acum.....conteaza ..si nu conteaza..daca a fost ceva cu femeia aia... nu mai conteaza pt. ca ea nu mai e...si nu mai poate fi trasa la raspundere.daca avea vreo raspundere.are cine sa o judece acum si nu suntem noi in masura. conteaza pentru ca.....daca a facut-o o va mai face... si eu nu mai cred..in iubito imi pare rau nu mai fac...stiii eu pe tine te iubesc.....ce mancam in seara asta?? sau...mergem in dormitor sa te impac? numi tu stii ce e la tine in casa si in suflet...dar dupa cum ai expus problema eu nu vad un viitor stralucit pt. voi. pup si take care! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
geta26, cum dreaci sa nu deie in impacari cand il iei tare, daca omul profita- nu-i "d-ici, di colo" sa nu platesti kirie (cat pune la mancare sau intretzinere?); vezi k nu cumva tu sa-tzi platesti o prostituata masculina (sorry, da' mie asa-mi pare, omul profita si se lasa intretzinut de voi!); ce nu intzeleg io deloc ie cum dreaci ii permitzi unui intretzinut sa faca "ciocu' mare"; dac-as fi in locul tau, ar mere doar in pasi de defilare, la comanda mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
parerea mea? ia o hartie si pune pe ea avantajele pe care le are ( ce nu plateste si ar plati dac-ar sta singur); daca-tzi da o suma rezonabila la acest calcul, potzi sa-l probezi simplu pe iubit- spune-i ca keltuielile casei trebuie impartzite intre cei ce o locuiesc; daca sta cu tine pt. avantaje materiale, in cateva zile dispare k magaru-n ceatza! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
da, poti incerca si analiza SWOT propusa de ham. e utila pentru evenimentele pentru care nu te poti hotari.
si trebuie sa iti dau un sfat (din experienta). lasati fratilor mobilele altora acolo unde le e locul: la altii. toate aceste utilitati care au parole sau se pot bloca nu va apartin (mobile, e-mail, conturi de messenger etc). pentru asta exista un cod de protectie. nu ca sa il spargi, nu ca sa il protejeze pe celalalt, ci ca noi ceilalti sa intelegem ca informatiile de acolo sunt confidentiale. daca tu permiti altuia sa iti umble in telefon nu inseamna ca si altul va face la fel. eu era sa termin brusc relatia atunci cand prietena mea a sters numarul unei alte prietene din mobil. (cum vi se pare voua cand el se apuca sa va citeasca jurnalul? lipsa de cei 7 ani de acasa, nu?) si sunt un om care nu a inselat niciodata pana acum. dar cineva care stie ca a inselat? dar acum cred ca totusi el e un om fericit. unde va gasesc astia pe voi ca sa ii intretineti? vreau si eu o adresa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) lol. revenind on topic nu stiu ce sa te sfatuiesc. un om care a inselat clar nu mai prezinta incredere. nu are onoare. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
sincer si eu cred ca ceva ceva a fost cu tipa aia (Dumnezeu s-o odihneasca in pace). si daca as afla ca m-a inselat... poate daca l-as iubi foarte mult as reusi sa trec peste si sa continuam, dar increderea de la inceput nu as mai putea sa o am niciodata. si nimic nu ar mai fi la fel...
|
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
intrebarea corecta ar fi:
"cu ce femeie skimba acum mesaje?" (vodafone, cosmote, zapp si orange n-are acoperire pe lumea ailalta!) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 21-January 07 Member No.: 1,076 ![]() |
geta26, cum dreaci sa nu deie in impacari cand il iei tare, daca omul profita- nu-i "d-ici, di colo" sa nu platesti kirie (cat pune la mancare sau intretzinere?); vezi k nu cumva tu sa-tzi platesti o prostituata masculina (sorry, da' mie asa-mi pare, omul profita si se lasa intretzinut de voi!); ce nu intzeleg io deloc ie cum dreaci ii permitzi unui intretzinut sa faca "ciocu' mare"; dac-as fi in locul tau, ar mere doar in pasi de defilare, la comanda mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) parerea mea? ia o hartie si pune pe ea avantajele pe care le are ( ce nu plateste si ar plati dac-ar sta singur); daca-tzi da o suma rezonabila la acest calcul, potzi sa-l probezi simplu pe iubit- spune-i ca keltuielile casei trebuie impartzite intre cei ce o locuiesc; daca sta cu tine pt. avantaje materiale, in cateva zile dispare k magaru-n ceatza! Buna, Cheltuielile le impartim, si chiar ne ajutam cu banii, banii nu au ridicat probleme sigur nu este un intretinut. Ar fi fost bine sa observ ca ceva e neregula ca tot aud cum primeste sms uri si nu zice nimic si sa ma prefac ca totul e ok si sa nu mi ridic semne de intrebare?? Orice om normal pana la urma ar fi reactionat cumva. da, poti incerca si analiza SWOT propusa de ham. e utila pentru evenimentele pentru care nu te poti hotari. si trebuie sa iti dau un sfat (din experienta). lasati fratilor mobilele altora acolo unde le e locul: la altii. toate aceste utilitati care au parole sau se pot bloca nu va apartin (mobile, e-mail, conturi de messenger etc). pentru asta exista un cod de protectie. nu ca sa il spargi, nu ca sa il protejeze pe celalalt, ci ca noi ceilalti sa intelegem ca informatiile de acolo sunt confidentiale. daca tu permiti altuia sa iti umble in telefon nu inseamna ca si altul va face la fel. eu era sa termin brusc relatia atunci cand prietena mea a sters numarul unei alte prietene din mobil. (cum vi se pare voua cand el se apuca sa va citeasca jurnalul? lipsa de cei 7 ani de acasa, nu?) si sunt un om care nu a inselat niciodata pana acum. dar cineva care stie ca a inselat? dar acum cred ca totusi el e un om fericit. unde va gasesc astia pe voi ca sa ii intretineti? vreau si eu o adresa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) lol. revenind on topic nu stiu ce sa te sfatuiesc. un om care a inselat clar nu mai prezinta incredere. nu are onoare. Nu-l intretin si suntem cam la acelasi nivel cu banii. Ma repet ...cand vezi ca ceva este neregula cu cel de langa tine, ca se poarta ciudat si ca pe deasupra primeste sms uri si de obicei spunea de la cine sunt(si nu-l intrebam eu) iar acum nu spunea nimic, este vina mea ca m-am uitat in tel si am incalcat intimitatea? sau este vina lui ca avea ceva de ascuns??? Si el se uita in tel meu cand primeam un mesaj si eu nu ma suparam. intrebarea corecta ar fi: "cu ce femeie skimba acum mesaje?" (vodafone, cosmote, zapp si orange n-are acoperire pe lumea ailalta!) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu stiu ca nu m-am mai uitat dar daca imi mai da de banuit cu ceva ma voi uita si iti voi scrie, ok??? Imi pare rau ca nu am putut sa fiu proasta si sa ma prefac ca e toul bine si minunat si sa-i fi lasat telefonul in pace. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
este vina amandouara. a ta pentru ca i-ai violat intimitatea, iar a lui pentru ca s-a pretat la astfel de fapte. nu mi se pare normal ca el sa iti citeasca sms-urile chiar daca tu ii permiti.
de exemplu prietena mea mi le citeste ea, insa tot timpul ii explic ca lucrurile astea o privesc doar pe ea. |
|
|
![]()
|
|
este vina amandouara. a ta pentru ca i-ai violat intimitatea, iar a lui pentru ca s-a pretat la astfel de fapte. nu mi se pare normal ca el sa iti citeasca sms-urile chiar daca tu ii permiti. de exemplu prietena mea mi le citeste ea, insa tot timpul ii explic ca lucrurile astea o privesc doar pe ea. Ok, imi recunosc vina, am gresit ......insa situatiile disperate cer gesturi disperate, am sa incerc sa ma abtin. Daca tu ai vedea ca prietena ta se poarta ciudat si primeste smsuri mai des si nu iti spune nimic iar tu incerci sa discuti calm de mai multe ori si ea te ignora si iti spune ca totul e ok ca nu s-a intamplat nimic si ca tu aberezi, insa tu simti cu certitudine ca ceva se intampla, ce ai face???? Banuiesc ca vei face ceva.......... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:21 PM |
|