IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 110 111 112 113 114 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
doi
post Feb 2 2007, 07:44 PM
Post #1111

Musafir

Iar m-am prostit astazi cu clatitele. Am zis sa incerc si reteta Leei, cu tarate, dar la care am pus 1 ou intreg si lapte, si putin ulei in tigaie, sa nu se prinda... da tot s-a prins, si s-a faramat...Mey, da nu va spun ca si asa sfaramata, a fost nemaipomenit de buna cu merele alea rase cu scortisoara, si o farama de fructoza, ca-i tare buna ....sunt incurabila, ce mai! Noroc cu voi ca ma-ntelegeti, ca altii m-ar considera dusa daca le-as povesti ce-am mancat

Azi am mancat asa:
D - omleta din 2 oua cu 1 rosie
P - salata cu de toate (si cuburi de piept pui); desert: renumitele clatite de tarate.
C - salata fara carne, cu un pic de branza. Ceva iahnie de fasole.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 2 2007, 07:58 PM
Post #1112

Musafir

Chiar cu taratele alea in aluatul de clatite nu stiu cat de bine se impaca cu galbenusul de ou la faza 1...

+Quote Post
blu_dea
post Feb 2 2007, 08:21 PM
Post #1113

Musafir

QUOTE(kalua @ Feb 2 2007, 05:34 PM) *
blu, ia incearca sa lasi dulcele deoparte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Faza asta 0,5 e intr-adevar numai cu alimente cu GI-ul pana-n 35, dar trebuie de avut mare grija cu grasimile animale. Stiu si eu, poti sa incerci si vezi daca organismul tau reactioneaza bine la asa ceva.

Kalua,am cautat pe net mai multe despre faza asta neatestata:P dar nu am gasit nimik..asa ca tot pe tine va trebui sa te stresez (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (daca totusi ai vreun link,ceva despre asta am sa te rog sa imi dai)
In ce sens trebuie sa am grija cu grasim.animale?trebuiesc evitate,consumate cu moderatie?(branza,cascavalul intra aici?pls say no:D)

+Quote Post
kalua
post Feb 2 2007, 08:44 PM
Post #1114

Musafir

Da, blu, exact cu grasimile astea din branzeturi, carne si produse de carne, trebuie de avut grija. Oricum, de fapt.

Aici link cu faza 0,5, dar nu stiu daca o sa-ti ajute, e in germana.

+Quote Post
blu_dea
post Feb 2 2007, 09:16 PM
Post #1115

Musafir

QUOTE(kalua @ Feb 2 2007, 06:44 PM) *
Da, blu, exact cu grasimile astea din branzeturi, carne si produse de carne, trebuie de avut grija. Oricum, de fapt.

Aici link cu faza 0,5, dar nu stiu daca o sa-ti ajute, e in germana.

Esti o dulce,kalua,ms (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) dar germana mi-e straina ca si chineza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 2 2007, 09:39 PM
Post #1116

Musafir

Nici eu n-am mai scazut...am 75 in cap...si urmeaza si acea perioada, asa ca nu sper prea multe pentru saptamana viitoare. Zilele astea am mai tot rontait ca gustare niste migdale prajite cu sare, dar nu am exagerat.
Ieri:
D: 1 kiwi, 2 mandarine
P: omleta, salau (era facut pane si m-am chinuit sa dau la o parte toate imbracamintea aia de faina, n-am ramas cu mult peste, dar a fost bun), salata de varza
C: piept de pui cu salata de varza

Azi:
D: 1 mandarina, dupa iaurt cu fulgi (iubesc iaurtul cu fulgi...eu care nu puteam sa-l inghit inainte deloc, nici acum nu l-as putea inghiti simplu)
P: omleta cu sunca, iahnie de fasole cu piept de pui si salata de varza
C: caise dezhidratate (am mancat cam bine la pranz, asa ca nu mai mi-era foame, am mai rontait si cateva migdale)

Fetelor, stiti cum au inceput sa-mi zica colegele?! Miss Monti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De luni, o alta colega se apuca de regim. Pana acum am convins, fara sa vreau vreo 7 persoane. O parte deja au rezultate, cam 4 kg e media. Cea mai veche face 4 sapt luni. Se simt f bine si sunt multumite de acest regim.

Maine vreau sa incerc si eu piureul ala de gulii. O sa-l mananc cu snitele de pui (cu faina de soia). Intrebare: la acel piure pun lapte (dietetic) si unt sau ulei? Si clatitele alea suna f bine...dar vorba lee-ei cred ca le-as manca cu o pofta..ca mai bine renunt.

Pupici si weekend placut!

+Quote Post
kalua
post Feb 2 2007, 09:45 PM
Post #1117

Musafir

roxanica, la piureul de gulii poti sa pui ce mai vrea inimioara ta. Guliile fierte sunt totusi mult mai apoase decat cartofii (facand comparatia cu piureul de cartofi), poti si numai sa le sfarami si gata-i piureul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 2 2007, 10:15 PM
Post #1118

Musafir

Oki. Merci kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am ramas singurei acasa si acum n-o sa-mi las barbatu' sa moara de foame, nu? Devin si eu femeie gospodina. Chiar mi-e dor sa mai stau in bucatarie un pic.

+Quote Post
lotte
post Feb 2 2007, 11:21 PM
Post #1119

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

asta vara, intr-o zi cu soare, m-a apucat cheful sa fac clatite (nu mai facusem de peste 5 ani).i cand sa le coc, se lipea totul de tigaie.tot ce am putut face, a fost sa scorojesc tigaia, erau fasii mititele care aratau tare rau, fara nici o forma.plus ca un pic arse intr-o parte..........iubitul meu meu nici macar nu a gustat, pentru ca aratau ca niste resturi tocmai bune de aruncat la gunoi.dar eu le-am strans cu grija si le-am mancat, au fost tare gustoase.

+Quote Post
pescarush
post Feb 3 2007, 02:04 AM
Post #1120

Musafir

iar clatite? dar vi s-a pus pata rau, mai fetelor! trebuie sa recunosc ca si mie, dar astept sa vina mama sa-mi faca!
mai am o saptamana. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
eu m-am dat azi la ciocolata 86% cacao. oricum, de duminica n-am mai pus in gura gram de cioco.

+Quote Post

685 Pages V  « < 110 111 112 113 114 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:42 PM