IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 120 121 122 123 124 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Feb 7 2007, 07:33 AM
Post #1211

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Dimineata am papat cam mult, dar asta pt ca am un pic de alergat dimineata si nu stiu cand oi ajunge in fata mesei de pranz
MD: o felie de ananas si dupa 20 de min: 3 wasa, cod file cu cateva ciupercute, pateu de soia si branza de burduf + ceai verde
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cred ca wasa cu branza nu sunt chiar indicate impreuna
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 7 2007, 07:52 AM
Post #1212

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Daca era degresata merge.

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 7 2007, 08:21 AM
Post #1213

Musafir

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+ doua felii paine cu tarate+lapte 0%
G(ora 12): - doua mere mari
P (ora13): - omleta cu multa ceapa verde si telemea,doua chiftele monti
S (ora18): - un bol de morcovi rasi

@doi,bravo!
@tine-o tot asa!
@kalua si eu ma cantaresc zilnic desi dupa cata ma simt deja stiu cam cate kg am.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 7 2007, 08:27 AM
Post #1214

Musafir

'Neata!!!
Sa traiasca si sa slabeasca cu viteza luminii gashca "manechinelor" care au intre 70 si 79,99kg!!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Bravo doi!!!! Sa dea Dzeu ca in doua luni max sa sarbatorim impreuna schimbarea prefixului!!! Bineinteles, ala cu 60....
Astazi am de gand sa mananc:
d - ou moale, Philadelpia pe frunze de salata + 1 rosie, coffee
p - ca de obicei, cu mici variatiuni...asta este, altceva conform nu exista la cantina
s - salat de naut cu ton a la Kalua!!! deseara o tai la praduit in Carrefour dupa ardei, ceapa verde si alte alea
Am vrut in dim aceasta sa pun cateva poze cu mine "inainte", dar acum ma minunez cat de grasa am fost si nu-mi mai vine sa ma etalez cu "before"...nu inainte de a face rost de poze cu noul look. Asa ca cel tarziu lunea viitoare imi "depun" portofoliul...pregatiti-va! dar sa stiti ca tot pufoasa sunt, ca mai am serios de lucrat la fund si pulpe, astea sunt partea mea "dark"!!!
Va pup! Sa fiti iubite mucho mucho!!!

+Quote Post
kalua
post Feb 7 2007, 11:03 AM
Post #1215

Musafir

QUOTE(Fanny @ Feb 7 2007, 06:33 AM) *
Dimineata am papat cam mult, dar asta pt ca am un pic de alergat dimineata si nu stiu cand oi ajunge in fata mesei de pranz
MD: o felie de ananas si dupa 20 de min: 3 wasa, cod file cu cateva ciupercute, pateu de soia si branza de burduf + ceai verde
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cred ca wasa cu branza nu sunt chiar indicate impreuna

Nu merg impreuna. Si pateul de soia contine grasimi.

@crisstinuta, in seara asta ne potrivim: si eu voi manca salata de morcovi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Numai ca eu mai trag si o mancare pe langa ea.

@dr_wise, asteptam pozicile cu nerabdare! Cu mare placere si ale celorlalte mai noi venite. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 7 2007, 11:12 AM
Post #1216

Musafir

Fetelor,unde puneti poze ca nu le vad?

+Quote Post
hanah
post Feb 7 2007, 11:36 AM
Post #1217

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 218

mustar conform Dijon...am gasit si in Cora si in Carrefour, granulat sau pasta..dar, intr-adevar e singurul mustar fara zahar!

D: cascaval, castravete, crema de tahina (ce a mai ramas de ieri)
P: omleta cu parmezan ddeasupra si feta in ea, castraveti murati, salata de vinete
daca e cazul niste alune sau poate smochinele ramase de ieri

+Quote Post
kalua
post Feb 7 2007, 12:24 PM
Post #1218

Musafir

crisstinuta, aici e topicul unde afli unde se pun poze, etc.

+Quote Post
blu_dea
post Feb 7 2007, 12:54 PM
Post #1219

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ Feb 6 2007, 08:30 PM) *
Blu, arati f bine in pozele noi puse pe grup. Chiar nu stiu de ce-ti faci atatea probleme. Nu vad motive reale. Sunt sigura ca vei reusi sa treci peste anumite stari cu un pic mai mult optimism, ba chiar l-as numi realism. Tu n-ai oglinda acasa? (Sper ca nu te-ai suparat c-am fost un pic mai dura.)

Roxanica... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) cum sa ma supar...esti super dulce,sar'na. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Astazi am crezut ca ametzesc cand m-am urcat pe cantar:2 kg in plus intr-o sapt de mancat pseudo-conform!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (e drept ca sunt si in prima zi de ciclu dar nu mizez prea mult pe asta,pt ca deja ma simteam "mare")...Cum e posibil,fetelor?Cand am fost in Egypt,1 sapt am mancat cu duiumul mancare neconforma,am ajuns acasa,am tinut 3 zile o faza 1 permisiva si cand m-am cantartit aveam 1 kg in minus!Ce se intampla cu corpul asta? (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

@doi,sa ne spui cum e la gust iaurtul Prolacta,pretty please!

PS ...nu sunt in stare sa modific tikerul ,sa vad acolo 71 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Leea
post Feb 7 2007, 01:05 PM
Post #1220

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

La micul dejun - lapte de soia (verificat: n-are pic de zahar) + 1 lipie mititica din faina integrala de secara

Dar pranzul!... Imi ramasese niste piept de pui fiert prin frigider si l-am calit cu usturoi si condimente, am pus apoi in tigaie o mie si o suta de branzeturi (feta, topita, telemea, cascaval, camembert de capra - ce-am gasit prin casa, v-am zis ca al meu e nebun cu branzeturile!), le-am ametit pana s-au topit toate, am diluat sosuletul asta cu o lingura de smantana, am presarat verdeturi italienesti si gata a fost in 5 minute! De papat cu o salata mare, ca, deh... e cam grasuta papica asta (am mai facut eu asa ceva mai demult, dar cu sunca sau salam de vara; nu se compara!)

Cina? Probabil niste urda cu rosii si cateva alune.

+Quote Post

685 Pages V  « < 120 121 122 123 124 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 11:48 AM