IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 123 124 125 126 127 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Feb 8 2007, 10:50 AM
Post #1241

Musafir

Eu am programat pe azi asa:
un mar nu prea mare, apoi camembert de capra cu multa salata de morcovi si de telina
seara voi manca in targ, imi voi comanda o salata asortata cu fasii de carne de vita si le voi spune sa lase porumbul deoparte. Probabil voi bea un sprit (un pahar), apoi trec pe apa ca oricum sunt cu masina.

Am o colega care voteaza cu Weight Watchersii, o data pe saptamana au "conferinta". Si ultima data a povestit c-a aparut o tipa care a slabit 25 de kile in doua luni jumate. Nutritionista care conduce intalnirea a dat cu tipa respectiva de pamant si i-a zis sa ramana acolo dupa ce se termina sedinta, sa-i explice inca o data principiile unui slabit sanatos si mai ales ale mentinutului greutatii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 8 2007, 10:59 AM
Post #1242

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Cica acest fel de a slabi foarte rapid si drastic intr-un timp atat de scurt se numeste anorexie, indiferent de metoda prin care ai slabit.

Eu pap azi:
MD (ora8)- doua Fin Crisp cu lapte0%
G (ora11): o portocala
P (ora12) ultima portie de linte cu piept de pui
C (pe la 19)- salata de vinete cu rosii, ardei, ceapa si branza degresata.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 8 2007, 11:10 AM
Post #1243

Musafir

Oameni buni, am postat si eu azi dim un msg, dar nu-l mai vad...si sa stiti ca n-au fost minciuni...unde o fi?!

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 8 2007, 02:51 PM
Post #1244

Musafir

@dr_wise,la mine nu-i.....

+Quote Post
kalua
post Feb 8 2007, 02:55 PM
Post #1245

Musafir

Nu stiu ce-ai facut cu el, dr_wise. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 8 2007, 03:22 PM
Post #1246

Musafir

Nu-i bai!
Meniul zilei:
d - kiwi, doua felii finn crisp, una cu b.proaspata, una cu gem proaspat conform, iaurt, black coffee
p - rulada de vita cu varza calita
s - desi mi-a ramas o tona de salata de ton cu naut, voi face in seara asta o salata cu sunca praga, adica: salata verde, castraveti, rosii, marar, ceapa verde, sunca praga, branza oaie rasa in loc de sare, ulei masline, otet mere.
Aseara am mancat pe la 23:00 o para(minunata, sunt ani de cand n-am mai mancat pere, le detest pe cele zemoase, iar soiul acela mai tare nu-i de gasit), ca nu-mi puteam incheia ziua fara un fruct, si am stat "regulamentar" la o digestie mica in fata Tv pana pe la 24:00...dar a fost un film interesant pe HBO, nu-l mai vazusem. Dim am aruncat o privire pe site-ul MM, sa vad care-i IG pt para, m-am linistit...30. E OK.
Am decoperit seara trecuta, cu ocazia unui tzup inopinant pe cantar, ca am mai scazut o militzara, adica greutatea e undeva intre 77kg si 78kg, dar cu cantarul asta de colectie nu se stie, poate era el obosit...asa ca nu ma bucur inca, astept pana in weekend, si ca o smechera ce sunt, ma voi cantari dupa dupa sedinte zdravene de aerobic! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Deci duminica e momentul adevarului pt cum am mancat saptamana aceasta...

+Quote Post
Leea
post Feb 8 2007, 03:35 PM
Post #1247

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Dimineata a trecut cu bine: dupa cafeaua traditionala, un pahar de lapte de soia cu fulgi de ovaz.
La pranz insa am cam sarit calul: si ciorba de burta, si 1 pulpa mare cu varza murata, ca am iesit in oras cu al meu si cu o prietena. Cam multisor, zau! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Parca m-as fi pus la ingrasare. Am citit eu undeva ca in ocazii sociale tindem sa mancam mai mult decat normal. Asta o fi (iacata, mi-am gasit si tapul ispasitor!)
Asa ca diseara ma usurez cu niste fructe si cam atat. Sper sa am timp si de exercitii dupa cina, ca pana acum n-am facut nimic si n-am nici un chef sa pun ziua asta la exceptii.

Mare porc pot fi cateodata! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 8 2007, 03:36 PM
Post #1248

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Feb 8 2007, 03:22 PM) *
Nu-i bai!
Meniul zilei:
d - kiwi, doua felii finn crisp, una cu b.proaspata, una cu gem proaspat conform, iaurt, black coffee
p - rulada de vita cu varza calita
s - desi mi-a ramas o tona de salata de ton cu naut, voi face in seara asta o salata cu sunca praga, adica: salata verde, castraveti, rosii, marar, ceapa verde, sunca praga, branza oaie rasa in loc de sare, ulei masline, otet mere.
Aseara am mancat pe la 23:00 o para(minunata, sunt ani de cand n-am mai mancat pere, le detest pe cele zemoase, iar soiul acela mai tare nu-i de gasit), ca nu-mi puteam incheia ziua fara un fruct, si am stat "regulamentar" la o digestie mica in fata Tv pana pe la 24:00...dar a fost un film interesant pe HBO, nu-l mai vazusem. Dim am aruncat o privire pe site-ul MM, sa vad care-i IG pt para, m-am linistit...30. E OK.
Am decoperit seara trecuta, cu ocazia unui tzup inopinant pe cantar, ca am mai scazut o militzara, adica greutatea e undeva intre 77kg si 78kg, dar cu cantarul asta de colectie nu se stie, poate era el obosit...asa ca nu ma bucur inca, astept pana in weekend, si ca o smechera ce sunt, ma voi cantari dupa doua sedinte zdravene de aerobic! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Deci duminica e momentul adevarului pt cum am mancat saptamana aceasta...

Va dati seama, ar insemna sa ating in curand pragul primelor 10kg date jos, fara nici un efort psihic! Inca o data, sa-i dea Dzeu sanatate multa lui MM, il iubesc!!! Si va iubesc pe toate, fiindca existati aici si aveti suflet curat de copil si ca, in ciuda faptului ca nu ne-am intalnit niciodata si nu am avut tangenta, sunteti ca niste prietene de-o viata si ma incurajati pt orice mica reusita!!! Sunteti mai meseriase decat orice medic nutritionist, psiholog si endocrinolog la un loc!!! Si, bineinteles, le multumesc si celor care au infiintat site-ul elady, fiindca au avut mana buna si au adunat atatea femei frumoase, inteligente si sufletiste aici!
Va pup!
PS: sa vedeti ce-o sa fie la gura mea cand voi schimba prefixul cu 60kg...n-o sa-mi mai taca gura! mai rau decat lui Cuba Gooding Jr la Oscar acum cativa ani!!!

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 8 2007, 04:40 PM
Post #1249

Musafir

Iar tu dr_wise ne inveselesti tot timpul si nu ne mai sta mintea la mancare .Te pup.Chiar imi face o deosebita placere sa-ti citesc randurile.

+Quote Post
blu_dea
post Feb 8 2007, 05:02 PM
Post #1250

Musafir

Fetelor,am gasit finn crisp,21% fibre:faina integrala de secara,taratze,apa.pare a fi ok si le-am luat...e ok? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Mai gasisem si Wasa dar doar cu 16% din faina integrala de secara,faina de secara,apa.Dar am zis ca astea,desi nu-s Wasa,macar au fibre 21...sa-mi ziceti voi daca am facut o alegere buna ori ba. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
As vrea sa va intreb ceva,ca paranoia mea mi-a mai dat o idee creatza:faina din care imi face mie tata paine e de grau.Acum abia,cand am citit azi 7 mii se etikete de la wasa si finn cripshii astia,imi dau seama ca s-ar putea sa gresesc...pt ca nu v-am intrebat pana cum,daca e ok sa folosesc faina integrala de GRAU(poate voi deduceati ca e vb de cea de secara) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cum efetelor,ca stau cu sabia lu'damocles deasupra capului (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

va pupik

+Quote Post

685 Pages V  « < 123 124 125 126 127 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 03:52 PM