IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 126 127 128 129 130 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
crisstinuta
post Feb 9 2007, 04:38 PM
Post #1271

Musafir

Fetelor,mai veniti si pe topicul " Totul despre..." ca am o intrebare pentru voi ,poate ma ajutati.
Go to the top of the page

+Quote Post
blu_dea
post Feb 9 2007, 06:11 PM
Post #1272

Musafir

QUOTE(kalua @ Feb 9 2007, 11:37 AM) *
Or fi avand italienii altfel de numerotare a tipurilor de faina, habar n-am.

In orice caz la FAQs pe germana spune ca painea facut cu "sponge" e mai buna din punct de vedere al indexului glicemic decat cea cu drojdie.
Despre sponge si cum se obtine am scris la topicul gastronomic de paine.

Foarte,foarte posibil,kalua. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Apropo,sa intezelg ca daca "nu ma trageti de ureki" inseamna ca mananc cat de cat ok? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 9 2007, 06:32 PM
Post #1273

Musafir

Daca noapte ai dormi ar fi bine de tot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Feb 9 2007, 06:54 PM
Post #1274

Musafir

QUOTE(kalua @ Feb 9 2007, 04:32 PM) *
Daca noapte ai dormi ar fi bine de tot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 9 2007, 07:08 PM
Post #1275

Musafir

dr_wise, vroiam sa-ti spun de ieri sa nu te cantaresti imediat dupa ce vii de la sala. mai bine astepti pana luni dimineata, cu cantaritul. multa sanatate din partea mea!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
si aici au fost 14 grade zilele trecute... dar cu minus!
acum vine primavara. sunt -5 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

eu am schimbat planurile aseara, am facut peste la cuptor cu mujdei de usturoi si asparagus (cred ca e sparanghel, in rom.). am sperat sa am si pe azi la pranz (fara mujdei), dar s-au bagat copiii in el, si nu s-au lasat pana n-au curatat tava. ma bucur ca le place pestele.

azi mananc:
D - cafeluta, apoi jumatate de grapefruit, dupa inca vreo 45 de minute, iaurt 1% cu cereale si germeni de grau, si am pus si o l-ta de gem conform.
P - salata de naut cu maioneza
C - azi chiar fac ciupercile alea.

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 9 2007, 07:23 PM
Post #1276

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

QUOTE(doi @ Feb 9 2007, 11:02 AM) *
Sylvia, salamul ala cu mustar si alunele te-au dat peste cap ieri, ca altfel, umblat mult + 2 portocale la pranz, ar fi trebuit sa se vada la cantar. Cate kg ai acum? Esti pe-aproape de 80?

doi, asa-i, ai dreptate cu alunele, mai ales ca am exagerat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
greutatea mea oscileaza intre 81,5-82 kg, maxim 83 cand retin apa. Noroc ca sunt 'naltuta, am 1,70m si sunculitele sunt frumos distribuite pe corp, ca altfel as arata ca o muuuu-muuuuu !!! Si depun eforturi sustinute sa ma imbrac adecvat, mai bine zis sa-mi ascund formele extra rubensiene.

azi am mancat 100% conform pana la ora 17.00, cand s-a rupt filmul. acum sunt destul de suparata ca nu m-am tinut cu dintii de Monti, dar in dupa-amiaza asta am trecut din nou printr-unul din acele socuri emotionale specifice divortului, si stresul si-a spus cuvantul si asupra poftei de dulce. stiu ca n-am nici o scuza, dar n-am vrut sa va mint. e cel mai bine sa fiu corecta si fata de mine, si fata de cele cu care impart experienta asta minunata, adica cu voi.

sa fiti iubite !

PS. Acum deja ma simt mult mai bine, ca am vorbit cu voi.

+Quote Post
pescarush
post Feb 9 2007, 07:33 PM
Post #1277

Musafir

sylvia, hai ca treci tu si peste asta! noi suntem aici, sa te sustinem.
macar ia-ti sa ai in casa cioco 70% si cand te superi pe ex, baga-te in ciocolatica ta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 9 2007, 10:26 PM
Post #1278

Musafir

Am ajuns si eu acasa in cele din urma si de-abia acum a inceput si pentru mine weekendul. Sa vedem cate voi realiza din ce mi-am propus. Duminica e ziua sotului meul, dar il serbam maine intr-un club (Coyote Cafe). Mi l-au recomandat niste cunostinte, sper sa ne simtim bine. Dar eu tot mananc conform, n-am treaba cu ocaziile astea. Apropo, azi a venit un coleg de la Istambul si ne-a servit cu rahat. Fetele au fost super incantate, mai ales ca era vreo 19:30 si erau moarte de foame, dar eu am rezistat. Colega mea care tine si ea Monti, dar nu atat de trist a gustat vreo 2 bucatele de rahat. E prima data de vreo luna si ceva cand a pus gura pe ceva dulce. Asa abateri a mai facut ea, dar nu la dulciuri.

Azi:
D: kiwi, 2 mandarine si dupa iaurt cu fulgi
P: zeama de bors de peste, peste pane (i-am dat pielita si am mancat decat continutul) cu salata de varza alba
C: omleta cu salata greceasca (fara branza)

Sa aveti un weekend placut!

+Quote Post
blu_dea
post Feb 9 2007, 11:17 PM
Post #1279

Musafir

Fetelor,am si eu o mica bucurie de raportat pe ziua de azi:am trishat un pic si,desi mai sunt 4 zile pana la ziua de cantarit,am facut tzop pe cantar.Aveam juma de kil in minus si asta a insemnat ft mult pt mine:sperantza ca acul cantarului incepe sa se miste din loc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Iata si meniul meu:
(2 L apa,30'plimbare)
D-paine integrala cu gem conform
P-mancare de fasole uscata cu afumatura,2 ardei capia,cateva masline,o bucatica de branza
S-mancare de fasole uscata cu afumatura,2 ardei

Inca nu-mi vine sa cred ca putem manca fasole uscata fara sa ne afecteze slabitul. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Va pup,sa aveti un weekend minunat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 10 2007, 08:34 AM
Post #1280

Musafir

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.lapte 0%+turta din tarate(tarate +albus+fructoza )
G(ora 12): - doua mere
P (ora13): - salata de telina rasa cu ton ( din conserva)
S (ora18): - un bol de morcovi rasi
@blue,daca tot te-ai minunat de fasole ai mancat toata ziua fasole sa ne confirmi.

+Quote Post

685 Pages V  « < 126 127 128 129 130 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 08:07 PM