IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 128 129 130 131 132 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Feb 11 2007, 01:06 AM
Post #1291

Musafir

Bre, nu-l cacarisiti acum pe MD de tot, are si chestii bune: carnea este calitativ buna (controale ca la carnea pentru MD nu mai exista pentru nici o alta firma), branza care o folosesc la fel, acum au si suc neindulcit de portocale sau apa minerala. Painea aia e cu belea si toate sosurile. Nici eu nu-s amatoare de asa ceva si mi se intampla si mie sa-mi vina sa vomit numai cand trec pe langa niste fast food-uri (dar nu mi se intampla intotdeauna). Cine mai are chef de MD sa se uite la "Supersize me". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

eu ieri:
d: un mar, niste mozarella de bivolita si mezel proaspat de curcan cu ardei capia copti
(dimineata fiind pe la pranz)
s: un mar, rulouri de sunca + cascaval umplute cu crema de hrean, rosii, mancarea de soia de ieri cu niste file de porc cu ciuperci si cu salata. Plus o bucatica minuscula de ciocolata conforma.

Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Feb 11 2007, 09:22 AM
Post #1292

Musafir

'Neata!

Astazi postez mai pe inserat ce mananc, fiindca merg la petrecerea finilor si am prea multe necunoscute in meniu...
By the way, unde-i Leea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , ca s-a cam dat la fund, semn ca nu-i a buna...ce-o fi mancat asa de nasol, de tace de cateva zile bune???
Leea, where are you?! Come back!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
doi
post Feb 11 2007, 10:02 AM
Post #1293

Musafir

Chiar asa, pe unde esti Leea? Sper ca nu-i de rau...
Eu n-am ce face, spun tot: am mancat aseara pana tarziu in noapte, numai specialitati (fructe de mare, vanat -caprioara si iepure), pate de iepure...Cu ceva sosuri adogate acestora cred c-am zbarcit-o,si cu muraturile alea, care cred ca aveau zahar in ele, in rest n-am baut, n-am servit garnitura la friptura, constand in ...paste din orez (ptiu!),m-am abtinut de la inghetata...si totusi azi dimineata cantarul mi-a aratat 1 kg in plus(oof, iar am schimbat prefixul ! de data aceasta invers (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) )
Acum precis ca imi ia o saptamana sa-mi revin.
In legatura cu MD, eu mai merg de dragul copilului, trebuie sa admitem ca este un local accesibil , civilizat si funny pentru copii (cadoul de la happymeal,toboganul,bilele ), pacat ca nu se gaseste nici un intreprinzator destept sa creeze locuri similare cu hrana sanatoasa, pentru copii dar si pentru parintii lor d (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Pe cand un lant de restaurante Montignac, cu tobogane pentru copii si jucarioare atractive?

+Quote Post
Ala80
post Feb 11 2007, 10:10 AM
Post #1294

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Ca idee de afacere, eu m-am gandit demult la un restaurant Monti (sau ceva cu mancare de regim), dar nu cred ca ar avea asa mare succes.
Am sunat la cei care importa Wasa si am dat de o secretara acra care mi-a spus pe un ton rastit ca o sa-i spuna domnului director ca am sunat, dar ca sunt slabe sanse sa aduca si wasa fibre. Citez: "doar nu am mai importat niciodata". (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

On topic:
d-cafea
p-snitel de pui dat prin faina de soia
c-friptura de vita cu acritura

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 11 2007, 11:22 AM
Post #1295

Incurabil

Member No.: 868

dragele mele, inca o data va multumesc pentru sustinere.
draga kalua, in primul rand vreau sa profit acum ca ma dresez direct si vreau sa-ti multumesc pentru faptul ca ai fost (pe eva) si esti acum si aici motorul stilului de viata Monti, ai aratat ca functioneaza si ai inventat cele mai tari retete, din care m-am inspirat si eu de multe ori. In mine, Monti a reaprins speranta ca se poate slabi mancand normal , si te poti mentine pe termen lung, atunci cand toate celelalte metode au dat gres.

cat despre "situatia" mea de-acum, daca o pot numi asa, am tras 2 invataminte, si anume:
1. PEOPLE CHANGE. Oamenii se schimba, cateodata ajung de nerecunoscut, sotul meu este acum o umbra palida a omului de care m-am indragostit eu acum 14 ani. Am invatat ca in viata ma pot astepta la cele mai neplacute surprize tocmai de la cine m-astept mai putin si in care am investit cel mai mult.
2. INDEPENDENTA EMOTIONALA, si nu numai, daca se poate si cea financiara, e si mai bine. Am invatat ca nu trebuie si vreau sa nu mai depind din punct de vedere emotional de nici un barbat care va mai exista in viata mea, never ever.

dr. wise, chiar vreau sa slabesc substantial si sa m-apuc si de sport pana-n vara, cand o sa vina el in tara, dac-o sa vina.
Dar o fac in primul rand pentru mine, parerea lui conteaza prea putin acum pentru mine, incet incet mi-l scot complet din suflet, in termeni juridici: definitiv si irevocabil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si am privit in jur, crede-ma, lumea si chiar viata e mai frumoasa fara el, din pacate el se straduieste sa mi-o faca urata.

La MAc am "mancat" un suc de portocale, pentru ca stiam ca e natural si fiica-mii i-am luat tot un suc de portocale si o placinta cu dulceata de visine. Nici mie nu-mi plac hamburgerii lor , mergem acolo pentru tobogan, pentru miscare in aer liber. Eu nici macar happy meal nu-i cumpar, nu vreau sa cad prada strategiilor astea feroce de marketing prin care astia de la Mac ce fac: vor sa-si mareasca vanzarile, bagandu-ti pe gat pe langa jucarioara aceea si punga de cartofi prajiti si o cutie de cola plus hamburgerul, adica tot ce poate fi mai rau ca si combinatie alimentara.
Si eu ma oftic cand vad ce succes de piata au, si-n randul adolescentilor...am vazut o multime aseara in restaurant. E chiar asa de "cool" sa mergi la Mac cu prietenii ?!!!

Hai c-am scris un roman intreg.
Si-acum, sa scriu si ceva on-topic, totusi :
D: o felie de cascaval si un ceai verde, in fata calculatorului;
P: o pizza cu aluat din faina de soia
C: nu stiu inca ce va fi, fructe cel mai probabil, si o bucatica de cioco. Anidor

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 11 2007, 12:14 PM
Post #1296

Musafir

sylvia, prea putin ai mancat ieri. Ma gandesc ca asta-i cauza aparitiei foamei crunte cand razi tot ce prinzi.

Eu m-am cam speriat cand am vazut cata Cola beau copiii in Romania (de fapt nu numai acolo, tarile sudice s-au cam profilat pe asta). Si dupa aceea se mira parintii ca copiii sunt "rai".
Si de mancat de 3-4-5 ori pe an la MD mi se pare ok, nu i se intampla nimic nimanui. Vorbesc aici de lumea "normala", nu de noi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

roxanica, sa-ti traiasca barbatul si sa aveti numai motive de bucurie! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)

+Quote Post
Ala80
post Feb 11 2007, 12:33 PM
Post #1297

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Roxanica, petrecere frumoasa! Te asteptam cu impresii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 11 2007, 01:04 PM
Post #1298

Musafir

Va multumesc din suflet de urarile pentru sotul meu. Sper sa traim fericiti 'pan' la adanci batraneti' dr_wise. Imi pare tare rau sylvia si sper sa reusesti sa iesi din acest impas. Zicala asta cu 'People change' parca o aud din ce in ce mai des in jurul meu. Nu exista reguli, cred ca pana la urma totul tine de destin. Eu m-am maritat destul de tarziu pe la 27 de ani tocmai pentru a-mi alege omul potrivit. Am preferat sa rup relatii de durata cand n-am mai putut trece peste anumite detalii. Sunt mandra c-am avut curajul sa pun piciorul in prag. Acum sunt f multumita de relatia pe care o avem, ca sot si sotie, desi, parca am mai spus, mai avem lacune de comunicare. Uneori comunic mai bine cu amicii decat cu el. Dar n-au intrat zilele-n sac si sunt sigura ca situatia se va imbunatati in viitor. Sunt curioasa cum se va schimba relatia cand va aparea un bebe.

In legatura cu MD, singurul lucru care-mi place de la ei e cafeaua. Si mie mi se face rau de la miros cand trec pe langa un MD, dar la mine e ceva special pentru ca detectez mirosurile inaintea tuturor. Cred ca-i de la ficat sau poate asa am eu simturile mai dezvoltate. Va dati seama ca atunci cand merg intr-un ratb pe timp de vara mi se face rau daca simt vreun miros nasol. Apropo de fastfood, eu inainte eram innebunita dupa KFC si sosul ala al lor de usturoi, dar bine ca m-am vindecat de cand cu Monti.

Si ca tot s-a confesat dr_wise despre cum s-a apucat ea de Monti, sa va spun si eu. Intr-o zi simpla de weekend iau la probat niste camasi de-ale mele din sifonier. Si constat ca mai toate de-abia ma incapeau, ma strangeau la maneci...in fine aratau oribil pe mine. Imi trebuia o camasa ca ma duceam la party-ul sotului de Craciun, care a fost in Kristal ...asa ca m-am dus la cumparaturi sa-mi cumpar o camasa (neagra bine'nteles) care sa sa stea cat de cat pe mine. Deci, cand m-am vazut cu acele camasi pe mine parca am deschis ochii si am realizat ce arata oglinda. Si uite asa s-a apucar Roxanica de o chestie fantastica, care-i umple sufletul de bucurie si de mandrie si care n-ar fi reusit atat de mult fara voi. Nu mai e necesar sa mentionez ca-s dependenta de acest forum, nu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ?

Aseara in Coyote Cafe a fost dragut. Am baut o deca (cafea decofeinizata, ca tot ma frantuzesc eu cam des) si apa plata. Foarte multa lume, fum de tigara la greu si muzica cam tare. Nu prea m-am dantuit dr_wise, desi-s o mare iubitoare de dans..dar n-a fost ritmul de dans. Era mai mult rock, au cantat Juke Box. Si sa va mai spun o constatare, poate o sa credeti ca m-am cam rablagit: erau la fete tinere, bete (adica aveau privirea in ceata si se leganau adesea) care se tot 'frecau' (scuzati-mi expersia) de niste mosi (straini evident) ca-mi venea sa vomit. Si mie imi place sa ma distrez si dansez toata noaptea cand ma duc la petreceri, poate sa gust ceva alcool, dar nu sa ma legan asa.

Apropo de Cola, al meu bea cate 2 l pe zi. I-am spus ca nu-i sanatos, dar nu vrea sa inteleaga.

Si acum, meniul meu de ieri:
D: 2 felii de wasa cu gem conform
P: pulpa de pui rotisata cu salata de telina cu morcov si maioneza, salata de vinete si ardei copt
G: 2 mandarine
C: ce-a mai ramas din salatele de la pranz + salata de varza

V-am pupat pe toate, ca-mi sunteti tare dragi!

+Quote Post
Leea
post Feb 11 2007, 01:28 PM
Post #1299

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Dragutele maichii, aci-s!
Nu mi s-a-ntamplat absolut nimica, nici bine, nici rau! Sunt calare pe situatie, si-nca-n picioare, mama ei!... Numai ca am avut niste faze pe-acasa - v-am spus ca mama e bolnava, si sunt zile in care pur si simplu nu ajung decat sa citesc ce postati pe forum si ma bucur sa pot spune ca pamantul se invarte in continuare si fara contributia mea.
Ieri am facut un tort demential, ca eu sunt facatoarea de prajituri pentru tot clanul. Cumnatu-miu chiar se plangea mai de curand ca de cand tin eu MM el n-a mai mancat o prajitura ca lumea, asa ca m-am executat de ziua lui: tort cu crema de ciocolata, stafide, rom, visine, bucatele de ciocolata, nuci pralinate, frisca - o nebunie! Nu pun reteta decat la cerere, ca poate n-o doriti tocmai voi, montignacele mamii. Nici n-am avut timp sa-mi pozez capodopera, c-a trebuit sa zbor cu ea - o asteptau termitele!...
Credeti-ma ca nici macar un degetel nu mi-am lins de crema (imi ajunge ca mi-o amintesc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Nici ca mi-a facut pofta, pe cuvant!
Am mancat eu pe la masa lor ce-am stiut ca e de bine: varza tocata de pe sarmalele soacra-mii + o bucatica de pulpa de porc mai slabuta si un blid de supa limpede cu o felie de gulie, fara taitei, fara nimic. Ultrasuficient! Si am prestat si programul artistic: plimbare prin parc de mana cu "anexa" ca la vreo un ceas, bicicleta tot pe-atata, gantere, gimnastica.
Deci e de bine!
Si mai de bine e ca nu-mi mai trebuie dulciuri deocamdata.
Azi:
MD - lapte si fulgi de ovaz + cafea, ca doar n-o sa ma las de ea tocmai acum!
P - un gratar de porc scurt cu salata de rosii (de rosii, fiindca am uitat sa-mi cumpar ardei pentru copt ieri, cu-atatea evenimente!)
C - o salata de ridiche neagra (nimic special: ridichea data pe razatoare, cu putina sare, ulei si zeama de lamaie - asa manca bunica-mea in post, ea, bine-nteles, si cu paine; eu am sa adaug o rosioara)

M-ati impresionat cu ingrijorarea voastra - nu m-asteptam... Sunt bine si vioaie si la fel de "subtirica". Care subtirimi de silfida (pe bune!)vi le doresc si voua din toata inimioara mea. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Hai, sa nu uit cu MD - pentru mine e asa, un loc "cool", unde nu prea ma trage ata. Imi placea la un moment dat un singur fel de pe-acolo, intr-o vara: o placintica cu fructe si cu doua gogoloaie de inghetata alaturi. Apoi n-au mai facut chestia asta, asa ca am reziliat contractul cu ei. Trec pe langa MD zilnic - e la doi pasi de unde locuiesc eu - dar nu-mi place nici cum miroase in jur. E o chestie de fandoseala, deci n-are nimic a face cu mine. Prefer un loc mai ferit, cu muzica foarte discreta (daca se poate deloc!), cu ospatar care sa-mi puna totul in fata, sa n-am eu nici o treaba, cu lume putina, mai putine lumini si atmosfera mai intima. Sa-mi tihneasca si mie ce mananc. Foarte importanta tihna asta (oi fi imbatranit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )

+Quote Post
crisstinuta
post Feb 11 2007, 02:28 PM
Post #1300

Musafir

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.cu ABATERE lapte normal,+trei crenvursti conformi +o felie telemea+castraveti murati (fara zahar)
G(ora 12): - doua mere
P (ora13): - pui la cuptor+salata verde+ceapa verde+lamaie
S (ora18): - doua buc. prajitura cu mere ( cu aluat turnat din oua, faina de soia,ulei, fructoza,mere calite )

+Quote Post

685 Pages V  « < 128 129 130 131 132 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 01:34 PM