![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
crisstinuta, nu inteleg de ce spui ca e abatere laptele normal in cafea daca oricum ai baut-o in combinatia cu masa lipido-proteica? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
2. INDEPENDENTA EMOTIONALA, si nu numai, daca se poate si cea financiara, e si mai bine. Am invatat ca nu trebuie si vreau sa nu mai depind din punct de vedere emotional de nici un barbat care va mai exista in viata mea, never ever. AMIN! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Sylvia,asa e,este esentiala independentza emotionala!Si eu am fost "informata" de bf meu de peste ocean(care acum e ex) ca el isi va cauta pe cineva acolo,asa ca...bye bye baby. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) Acum kiar ca slabesc numai si numai pt mine. roxanica,kiar ieri am trecut pe langa Coyote Cafe si m-am gandit la tine(nici nu stiam unde e pana acum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) De cateva zile,imediat dupa cina,imi faceam o cafea decof. cu zaharina(in ideea ca pana a 2a zi i se duce efectul acela de care era blamata)Da'de unde!Am observat ca imi creaza o pofta anormala de mancare,asa ca renuntzam si la asta.Nu ma plang ca beau doar apa dar uneori as mai bea si altceva.Ieri am fost cu o amica la Cartarescu si si-a luat de acolo niste ceaiuri super aromate-ma intrebam cam cat e de ok sa incep sa beau si eu ceaiuri de genul asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum,de Cola Light m-am dezobisnuit si efectiv imi este teama de senzatia pe care o lasa in urma-de pofta de dulciuri si foame (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) va pup,revin si eu negresit cu meniul ceva mai tarziu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu pe azi:
D - o mandarina, dupa vreo 30 de minute un pic de caltabos, branza de oi (din Ro), ardei rosu si ceapa rosie P - probabil ca iar gust ciorba de burta, pulpa de pui la cuptor cu legume la abur (zucchini, varzute de Bruxelles, ardei rosu), si mai am o bucatica de cioco 86% C - fructe crisstinuta, nu pui reteta de prajitura cu mere la retet Monti? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica,kiar ieri am trecut pe langa Coyote Cafe si m-am gandit la tine(nici nu stiam unde e pana acum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Da? Pai poate ne-om vedea si noi o data prin Bucuresti, dupa ce slabim toate (ma refer la fetele din Bucuresti). De Coyote am uitat sa va spun ca noi ne-am simtit bine si servirea e f buna. Adica chelneritele sunt f amabile, parca nu eram in Romania. Ieri am fost cu o amica la Cartarescu si si-a luat de acolo niste ceaiuri super aromate-ma intrebam cam cat e de ok sa incep sa beau si eu ceaiuri de genul asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si eu am ca pasiune mai noua ceaiurile. Mi-am luat de la lipton ceai verde cu menta. E ok, dar sunt innebunita cel de mere tot de la lipton. Nu stiu inca daca o sa-l gasesc in Ro. Mi-a povestit o colega din Fr, romanca, ca ea-si cumpara ceaiuri dintr-un loc special din Paris. Cred ca o s-o rog sa-mi aduca si mie, ca din martie va lucra la noi. @Lea, poate pui si tu reteta aia de tort, te rog, la topicul de retete normale. Suna f bine si poate i-l dau mamei sa-l faca de ocaziile speciale. Ca al meu sot nu tine Monti si e mare mancator de dulciuri. Meniul meu de azi: D: 2 wasa cu gem, iaurt cu fulgi P: supa de rata, pastrav la gratar cu maioneza de usturoi C: pomelo, dupa o ora, mancare de varza cu rata Mentionez ca rata e de la tara (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) de la mamaia mea iubita. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu astazi:
D- finn crisp cu gem conform G- 4 kiwi P - salata verde,o portie mica de mancarica de vitel,o portie mica de fasole cu afumatutra S- pui la gratar,1 castravete,masline,1 ardei kapia Vai fetelor,da'buni sunt finncripshii ashtia(ma uit in meniurile voastre si ma intreb cum puteti manca doar 1-2 felii?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )!Dupa ce am mancat cateva felii cu gem, am pus putina sare si ierburi de provance....super buni,parca erau chipsuri! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
P - salata verde,o portie mica de mancarica de vitel,o portie mica de fasole cu afumatutra blu_dea, te vad online, si vreau sa te-ntreb: nu s-a simtit nimic in plus la cantar de la atata fasole cu afumatura ? eu de cate ori mananc fasole ma cam umflu, am senzatia ca retin apa in organism. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cica mic dejun, dar luat pe la pranz:
oua fierte, un pic de telemea, un pic de mozarella de bivolita, ardei capia copti, salam italienesc. Imi pregatisem sa mananc si cu niste Wasa, dar nu mi-a mai trebuit. S: "Secretul cuptorului" cu un ardei capia copt si niste muraturi. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
blu_dea, te vad online, si vreau sa te-ntreb: nu s-a simtit nimic in plus la cantar de la atata fasole cu afumatura ? eu de cate ori mananc fasole ma cam umflu, am senzatia ca retin apa in organism. sylvia,sincer nu stiu pt ca ma cantaresc o singura data pe sapt.sper sa nu am vreo surpriza neplacuta.oricum azi am mancat ultima portie asa ca...am timp sa ma dezumflu.e bine ca iti monitorizezi greutatea dupa fiecare mancare mai altfel. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am nimic de la fasole. Chiar am observat ca de la fasole, naut, linte slabesc de pe o zi pe alta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, mi-am revenit la greutatea de dinainte de destrabalare... 79,8 kg!
Ieri am papat asa: D- 1 iaurt degresat cu fulgi ovaz fortin P- salata asortata (verde,ceapa,rosii) cu 2 pulpe pui ; cateva nuci C- salata asortata + ton si branza razuita deasupra; 2 mere inainte de culcare Gata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:41 PM |
|