![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am schimbat planul. mi-a fost pofta de varza calita, asa ca mi-am luat si mi-am facut pe maine, dar am mancat deja o portie in seara asta. am mai mancat 2-3 feliute mici de svaiter si vreo 2 linguri de zacusca.
ah, si iar am calcat pe bec azi si am mancat la servici o inimioara de ciocolata. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (noroc ca era mica) |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+ paine cu tarate + spanac glucidic (cu iaurt0%,o lingura faina integrala ,usturoi) G(ora 12): - doua mere P (ora13): - varza a la Cluj o portie mai mica ramasa de ieri si salata de vinete cu maioneza light facuta in casa (cu iaurt adaugat) S (ora18): - doua felii de cas ,o rosie Mai tarziu ca a fost sarbatoare am baut un pahar de vin sec, dar am ales un pahar mai mare. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am sarbatorit Valentine's Day dar am ajuns la film la mall si m-am relaxat. Am vazut o comedie f dragutza, v-o recomand 'Code Name: The Cleaner'. Si pentru ca am ajuns eu tarziu acasa si la pranz am mancat f bine, cina mea, veti vedea e cam saraca. Pe cantar imediat s-a vazut, asa ca are dreptate blu cand zice sa mancam mai putin seara. Nu zic sa stau nemancata, dar daca nu mi-e foame de ce sa ma indop?
So, meniul meu de ieri: D: 3 mandarine, 1 grapefruit P: portie dubla de piept de pui cu salata de varza si omleta simpla C: 10 migdale si max 10 caise dezhidratate M-am uitat ieri pe la ceaiuri si gasisem unul care suna bine 'Irish Cream' (imi place aroma asta, inainte beam cafea cu aroma asta), dar cand m-am uitat la compozitie scria caramel..si-am zis ca nu-i de mine. Altul avea stafide si nu mai stiu ce. Asa ca pana la urma nu mai mi-am luat deloc. O zi frumoasa tuturor, precum privara de afara. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 9-February 07 Member No.: 1,172 ![]() |
hop si eu cu meniul de ieri
MD: salata de fructe (1mar, 1 mandarina, 1 portocala, 1 para) P: salata cruditati cu vinete si ciuperci C: 1 copanel fiert (fara pielita) + rosii cu ou si cascaval ras deasupra (reteta furata de la topicul retete) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
d-cafea, fulgi cu lapte
p-wasa fibre cu branza fagaras c-omleta cu feta si rosii |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata fetelor!
Am gasit de dimineata pe net info despre avocado si mi-a placut ce-am citit, e plin de minerale si vitamine, asa ca deseara merg din nou la praduit si cumpar 4 buc, ca erau la oferta ieri. Sa vedem ce-o sa iasa...si pt Leea, aveau si rosii cherry, dar din cate sunt in cutie...si cat de mici sunt, nu-mi ajung nici la o masea! Merita sa ma otravesc cu ele, au un gust mai deosebit decat cele normale? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, sunt mai bune. Sunt dulci si au gust spre deosebire de celelalte. Eu chiar asta mananc acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Salata de naut cu de toate si am pus si rosii din astea.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
bun fetelor...io azi am in plan...spanac cu ou...salata de rosii...si un pic de branza dulce...asta dupa ce de dimineata am infulecat o feliutza de tort (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
avocado nu imi place:P |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor daca rosiile alea sunt mai dulci nu stiu ce sa zic....
@zibba tu incerci sa tii Montignac?Apropo, ce face viitorul bebe?Tu cum te simti? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
bun fetelor...io azi am in plan...spanac cu ou...salata de rosii...si un pic de branza dulce...asta dupa ce de dimineata am infulecat o feliutza de tort (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) avocado nu imi place:P Buna ideee si spanacul cu ou! Stau cu o cutie de spanac in frigider de o sapt si tot uit de ea, fir-ar sa fie!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:36 AM |
|