![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' kalua pe unde e,fetelor? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sper ca e bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Da' kalua pe unde e,fetelor? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sper ca e bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La plaja, in Sicilia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna idee doi!!! Eu ma premiez de ceva vreme intruna si asa de bine slabesc...o minunatie! Asa este Leea, tb sa intre microbul shopping-lui in tine...si n-ai de ales, ca la asa greutate data jos, e normal sa treci la improspatarea garderobei...
Fetelor, am mancat la pranz o varza beton de buna, preparata la cuptor, cu pulpa de porc...Doamne, il iubesc pe MM si ideile lui! Si am consumat si o salata de rosii si castraveti. Dumnezeiasca masa!!! Iar dupa masa, am tras o partida de probe la camasi si fuste prin zona, sunt asa de bine dispusa acum, mai ales c-am ochit o camasa verde smarald si o fusta neagra smechera, ca-mi vine sa lucrez peste program (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Si ce credeti, erau mar 46!!! Oare o fi corecta marimea? Va dati seama, de la mar 52 am ajuns la 46!!! Dar am de lucru serios la solduri, fir-ar sa fie, sa dau cu ele de toti peretii sau sa ma frec de toate cladirile pe ruta birou - casa. In seara aceasta imi voi face o salata cu ton. Va spun din proprie experienta, dati-o pe peste puternic si veti obtine rezultate pozitive mult mai repede. Ne revedem pe tura vampiritzelor MM-iste, de la ora 22:00 incolo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Am pus si eu ton in meniu pe maine, dr_wise. Spune-mi si mie salata, poate ma inspir.
Asa-i cum ziceti - premii cat de multe si de dese, si nu papa. Cu garderoba mea e o nebunie deja. Din toalele de mai inainte n-am putut pastra nimic, decat jachetele de iarna, care si ele stau pe mine ca pe gard, si pantofii. In rest - afara! Tot ce port de cateva luni e nou. Nu pot spune ca sunt tocmai pasionata de scotocit printre toale in magazine, nu prea am rabdare, iar cand imi fac rabdare n-am timp. Sau, mai rau, am chef, am timp, am bani, sunt tocmai in cabina proband superbia si brusc suna telefonul si sunt convocata la datorie! Cum sa-ti mai vina?... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In fine, si shoppingul intra la premii, fara indoiala. Caci cu cat mai frumos premiul, cu atat mai vartoasa motivatia. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
Wow-despre ce vb. voi aici?? cumparaturi ,cadouri...vreau si eu.
si DA aveti dreptate- o mica atentie acolo, face ravagii.La fel procedez si eu,sarbatoresc si ceea mai mica victorie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
@doi, nu stiu daca e de la mazare, cert e ca azi am avut o burta umflata si m-au cam durut ovarele. Sunt curioasa cat voi cantari maine. Migdale n-am mancat foarte multe, dar au fost sigur mai mult de 20 de buc. Portiile mele sunt destul de normale, nici prea mici, dar nici foarte mari. Cred ca va mai trece ceva timp pana imi voi cunoaste corpul atat de bine incat sa-i dau alimentele de care are el nevoie. Nu prea sunt prietena cu pestele. Mananc ton si pastrav, cam atat.
Sunt fericita c-am descoperit un plafar pe la Brancoveanu si mi-am luat 2 pungi de fulgi de grau germinat (Granovit) si 2 pungi de faina integrala de grau (Solaris). Au zis c-o sa aduca si faina de naut. Aveau acolo si naut si linte. @ala, chiar voiam sa te intreb si eu pe unde e kalua. Cat sta in Sicilia? E vreme de plaja acolo in aceasta perioada? Meniul meu de azi: D: mar, portocala, kiwi dupa iaurt cu fulgi (am mancat cam multe fructe, maine mai scot unul din lista) P: ciorba de pui, piept de pui cu salata de varza C: mar + portocala Eu sunt pe la 42-44 ca marime. Si pentru mine 40-42 e arhisuficient. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Un plafar bine aprovizionat gasiti si in Piata Vitan, la etaj.
Nu mai retin cat sta kalua. "La plaja" era doar o metafora. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper macar sa fi prins vreme buna. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa-mi fac si eu aparitia, dupa o zi furtunoasa. am avut un mic accident dimineata, a intrat unul din spate in mine, la semafor, ca a nins, a fost foarte alunecos si nu a putut opri la timp. asa ca toata ziua mi-a fost data peste cap.
mersi fetelor pentru retetele de salata de fasole, ieri n-am mai facut ca era salata de vinete pe cand am ajuns acasa, asa ca am mancat aseara salata de vinete cu ridichi. ma pregatesc sa-mi fac acum o salata de fasole, pentru maine la pranz. leea, nici eu nu folosesc maioneza cumparata, doar facuta de mine, cu mustar Dijon. si sa va spun meniul meu pe azi: D - cereale cu lapte si germeni de grau ora 11 - un mar P - am fost la restaurant cu colegii, asa ca am mancat nu tocmai conform. am ales meniul cel mai "inofensiv" pe care l-am vazut pe-acolo: supa de vita cu paste (am ocolit pastele si morcovii), abia am gustat-o, iar felul 2 a fost gyros wrap (din wrap am mancat cam jumatate, in rest doar umplutura, care avea si un sos de usturoi), si salata greceasca (asta a fost buuuuna). C - ficatei de pui la cuptor cu salata de castraveti si ceapa rosie, in care am pus si un pic de smanatana si putin iaurt. |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
MD(ora 8.30): - cafea decaf.+ trei felii paine integrala+iaurt 0% P(ora12.30): - chiftelute ( carne si soia,ou)+2 ardei grasi C(ora18.00): - o felie telemea+un bol de morcovi rasi |
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa mai pun si eu meniu meu de ieri...de regula eu o tin cam pe salate:
D-2 oua omleta cu 1 rosie P-1 mar ; salata cu naut(naut fiert, branza telemea, rosii,salata verde, ceapa ) C- 2 rosii cu branza; carne vita rasol;3 mandarine; tofu cu nuci si zaharina Recunosc ca am exagerat aseara. Fetelor, sunt la a patra zi fara pic de cafea! Chiar se poate! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:49 AM |
|