![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumin, blu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buon giorno, signora Kalua!!!!
Bine ai revenit!!! Spune cum a fost, ca mor de curiozitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Unde ai stat, cum au fost italienii, ce ai vizitat, ce ai mancat, ai baut lemoncelo?! Dar portocale rosii de Sicilia, ai mancat? Spune tot, ca sunt pe jar!!! Vreau si eu vara asta s-o tai la mafioti, dar in felul urmator: mergem cu masina in Grecia, vizitam ce-i de vizitat, ajungem in sudul Greciei la Patras, urcam pe una din navele Co, cu ea navigam pana la Brindisi, in sudul Italiei, si de aici vizitam Bari, Napoli si facem un tzup in Sicilia, partea de sud...sa vedem, ca am planuri mari, sper sa ma tin de program... Ai gasit vreun rest cu specific local, dar sa aiba si muzica si sa dansezi? Eu de abia astept sa ajung la greci, sa intru intr-o taverna si sa ma ia grecii la un sirtaki, iar de italieni, nu mai spun!!! Vreau sa ascult o cantzoneta cantata in tara ei, in mijlocul Napolelui si vreau sa invat dansuri siciliene! Acum sa ne intoarcem la meniu... Ieri: d - kiwi, iaurt, finn crisp cu b.proaspata si gem, black coffee p- ceafa porc gratar cu salata de varza cruda s - e, aici e aici, am mancat branza de burduf cu un ardei capia si ceva feliute de castravete pana am terminat omlete baietilor si salata lor, dupa care am tras o XXL cu ton Astazi: d - portocala, omleta cu mozarella, telemea oaie, salam uscat, busuioc, putin ulei masline, o rosie, black coffee p - cred ca tochitura anuntata de ieri, cu ou si b burduf, plus salata XXL s - nu cred ca mai incape ceva, doar fructe Fetelor, ce gust are pomelo asta, ca nu prea ma atrage...nu-mi plac corciturile de fructe si am inteles ca-i un amestec de ananas cu grepfruit sau nu stiu ce...dar curiozitatea nu-mi da pace! Avem voie sa mancam asa ceva? Si inca ceva, n-am mai gasit finn crisp cu 21% fibre, din secara, doar finn crisp cu 14% fibre, din multicereale, secara, grau, etc...le pot manca dim, ca de obicei, cu gem, iaurt, sau lapte? bineinteles, toate fara grasimi? Va doresc un weekend excelent, mai ales ca incepe cu asa o zi deosebita, dragobetele! Sa va scoateti "zburatorii" la o plimbare...va pup! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ce gust are pomelo asta, ca nu prea ma atrage...nu-mi plac corciturile de fructe si am inteles ca-i un amestec de ananas cu grepfruit sau nu stiu ce...dar curiozitatea nu-mi da pace! Avem voie sa mancam asa ceva? Mie-mi place f mult pomelo. De cand l-am descoperit nu mai mananc grapefruit. Dar pana nu incerci, nu-ti vei forma o parere. Ideea e ca e mai dulce, dar nu-l poti manca pe tot o data. Te saturi din 3 felii. Noi cand desfacem unul, mananca toata familia. Bine ai revenit kalua! Ne-a fost dor de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Meniul meu de ieri: D: iaurt cu fulgi P: iahnie de fasole cu castraveti murati; mancare de varza cu piept de pui (am mancat cantitati mici din fiecare); varza era cam sarata si cam iute (mi-a placut chestia cu iuteala) dar am baut atata apa dupa ea ieri, ca astazi eram sigura ca o sa mai atarn cateva sute de grame in plus. Cantarul arata 74 in cap de 2 zile. Cred ca am ajuns si eu la perioada de platou...ca de 2 saptamani tot pe la greutatea asta ma invart. G: o portocala S: salata XXL, vorba lui dr_wise de ton, ca tot ea mi-a facut pofta (conserva de ton, salata verde, ceapa verde, masline, ulei de masline, otet, sare); a fost f buna Fac ce fac si tot la tine revin dr_wise (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) apropo de On Plonge, noi de fiecare data cand dam o tura la mare trecem si pe la On Plonge. Toata lumea mananca chestii din peste...numai pe mine ma vezi cu pui. Sora-mea a mancat midii de 2 ori si a spus ca-i plac. Eu n-am vrut nici macar sa gust. E f bine acolo, dar e cam greu sa prinzi o masa libera in plin zezon. V-am pupat si iubiti-va de dragobete! |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
MD(ora 8.30): - cafea decaf.+ trei felii paine integrala+iaurt 0% P(ora12.30): - tarta (ceapa verde,ardei,faina de soia ,oua ,ulei masline ,telemea,sunca)la cuptor,un fel de chec aperitiv C(ora18.00): - restul de tarta+un bol de morcovi rasi |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Crisstinuta, gand la gand cu bucurie! Si eu tot morcovi rasi am sa mananc la cina, cu un iaurt si poate 2-3 nuci.
Pentru pranz mai am din sufleul de branza de ieri si va merge bine cu o salata, iar dimineata nimic deosebit: lapte si fulgi de ovaz. Si e a treia zi fara absolut nimic dulce (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) . Daca simt ca ma ia o pofta majora, am sa mananc un mar inainte de cina. Si iacata, dupa atata cuminenie, cu ce ma aleg: am ramas singura tocmai de Dragobete! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Al meu si-a luat zborul spre sud; noroc ca se-ntoarce pe dimineata, tocmai cand mi-e mie somnul mai dulce. Vreau si eu pomelo! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) De vreo doua ori am fost cu el in cos, dar l-am pus inapoi la gandul ca trebuie carat si el, alaturi de restul poverilor, ca eu in timpul saptamanii shopuiesc pedestra, imbinand utilul cu placutul, adica targuielile cu plimbarea. Dar luni, gata! Pomelo va fi prioritatea nr. 1. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
ieri dimineata: 2 oua fierte tari cu mustar
G: un grape-fruit P: o salata grande cu de toate cruditatile si bunataturile posibile, mai precis: varza rosie, ardei rosu, varza alba, telina, rosii, ridichi, asezonate cu suc de lamaie si ulei din samburi de masline, ce sa mai, un deliciu...; la salata, un snitel din piept de pui seara mi-am impus sa mananc doar cateva prune deshidratate, lucru care s-a si vazut astazi imediat la cantar azi, dim: o cana de lapte P: fac o mancarica din spanac proaspat, cred ca-l fac cu putin ulei ca sa-l pot manca cu chifle din faina integrala C: salata de ciuperci cu piept de pui la gratar kalua, welcome back (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! asteptam cu toatele detalii...picante, pls pls pls ! ce norocoasa esti ca poti calatori atat de mult ! dr. wise, suna bine tare reteta de midii pane, o s-o incerc si eu cu conditia sa gasesc asa ceva in Metro. pana atunci, am o punga de creveti in congelator, ce ma sfatuiti sa fac din ei ? am mai facut paste cu sos de creveti si au iesit super, dar acum duc o lipsa acuta de paste integrale si nici n-am mai gasit de mult pe la noi prin oras... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iubitelor, bine v-am regasit! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Despre Palermo am scris un pic aici.
Eu habar n-am ce-oi manca azi, mai ales ca le-am promis colocuitorilor ca le fac pizza. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sylvia, mie-mi plac crevetii la nebunie numai prajiti cu usturoi si la sfarsit cu mult patrunjel verde peste ei, sunt in stare sa mananc asa ceva saptamani in sir (am si facut-o si tot nu mi s-a aplecat). |
|
|
crisstinuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
@sylvia de ce nu incerci sa faci pastele in casa din faina integrala si apa,sare?Vei fi sigura ca n-au ceva neconform ( eu n-am gasit fara amidon) si sigur vei iesi mai ieftin.
|
|
|
doi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
D- Wasa leger cu dulceata conforma P -iahnie de fasole (portie XXL, cum ar zice dr_wise) si salata de cruditati alaturi C- salata de rosii, castravete, ceapa Ieri dupa cum se vede am tinut post. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
iau si eu o pauza de la bucatarit sa va spun cu ce ma indeletnicesc azi (acum pregatesc pranzul).
D - jumatate de grapefruit, pauza, cereale cu lapte P - supa de salata verde, mancare de fasole cu ciolan afumat (acum e la cuptor) si sufleu de branza de vaci cu sos de vanilie, a la leea. sper sa nu dau iama prea tare. C - daca mai ramane mai mananc un pic de sufleu, daca nu, sau sunt prea plina, fructe |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:07 PM |
|