IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 157 158 159 160 161 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
doi
post Mar 2 2007, 05:45 AM
Post #1581

Musafir

QUOTE(pescarush @ Mar 1 2007, 07:19 PM) *
am furat din pastilele de hamburger alea copiilor una,.

Ce-i aia pastila de hamburger, Pescarush?

Fetelor, apropo de Wasa, abia acum mi-am dat seama ca am cumparat (noroc ca n-am apucat sa si mananc) WASA LEGER, pe care scrie 100% din faina completa, cu 16% fibre, iar la ingrediente scrie "faina de secara" si nu faina integrala de secara....sa aveti grija ca nu cumva sa va pacaliti si voi!
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Mar 2 2007, 08:31 AM
Post #1582

Musafir

Astazi sunt hotarata sa dau cep la spaghete DE CECCO, din faina integrala...in concluzie, anunt in mod oficial concurs international "Cea mai gustoasa reteta MM pt faza I de spaghete din faina integrala"...va bagati?!
Va rog sa prestati aici "la baiatu" retete cat mai delicioase, ca sa-mi urmez "karma" in seara asta si sa am si timp sa-mi fac aprovizionarea cu cele trebuincioase!!!
Va pup, frumoaselor!!!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
lexick
post Mar 2 2007, 03:29 PM
Post #1583

Musafir

Deleted by lexick!

+Quote Post
kalua
post Mar 2 2007, 03:55 PM
Post #1584

Musafir

lexick, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

Nimic din ce ai scris nu are de-a face cu topicul asta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Te rog sa te gandesti un pic inainte de a posta unde o faci si in ce scop.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 2 2007, 04:34 PM
Post #1585

Musafir

Fetelor, pana la urma meniul zilei a fost:
d - kiwi, iaurt cu fulgi de ovaz, black coffee...stii Kalua...aveam de gand sa mananc lapte cald cu fulgi, dar dupa msg tau in leg cu laptele, m-am mai potolit o tzara...plus faptul ca am incercat sa fierb laptele seara trecuta, dar eram asa de adormita ca am uitat de el pe foc si din 0.1% grasimi, la ce cantitate a ramas, cam 1/2L, cred ca si-a schimbat concentratia de grasimi...i l-am dat lui fiu-meu dimineata...
p - ceafa de porc gratar cu salata de rosii si castraveti...domle, au astia o ceafa excelenta, slaba si gustoasa, nici acasa nu-mi iese asa de buna!!!
s - am uitat c-am rugat-o pe mama sa-mi faca o varza la cuptor cu costita si ciusca...asa ca masa de seara asta va fi, plus o salata de rosii
si un pomelo desert, ca ieri n-am luat, erau niste alea uriase, ceva de speriat!!!

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 2 2007, 07:08 PM
Post #1586

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

m-am inarmat cu O TONA de verdeturi, cruditati & co. pentru weekendul asta, vreau sa-mi fac mai des salate grandissime , ca bag sama ca mi-a scazut vertiginos procentul de calciu din organism si-mi cad dintii, pe bune, eh, ce sa-i faci, batranetile....manca-le-ar focul
deci, sa va spun mai intai ce-am sa-i fac fiica-mii & friends in weekend: in premiera (pentru mine), doamnelor si domnilor, LASAGNA (din pacate neconforma... emoticon_ofticat_si_care_moare_de_ciuda) cu foi Barilla, cascaval, ciuperci si carne tocata de vita. sper sa-mi iasa sosul Bechamel, o alta premiera pentru mine....
pentru moi, copanele de pui la cuptor (so boriiiiiing) , dar o sa innobilez cu o salata FIRST CLASS din toate bunataturile enumerate mai sus, plus branza feta emoticon_care_face_cu_ochiul
dimineata, wasa cu pate de soia Inedit, cu felii de rosii, ca sa profit de pe urma "dezlegarii" de la voi
seara, only God knows, numa' conform sa fie, nu de alta, dar de Pasti revine pe plaiurile natale "ex-ul" meu husband (ca inca nu-i gatat divortul) si am de gand sa-l surprind prin subtirimea taliei mele...tineti-mi pumnii

dragi eladies, spuneti-mi si mie, de unde aveti voi emoticoanele alea expresive, eu cum pot sa fac rost de ele si mai ales sa le postez, spre incantarea si deliciul vostru ?

+Quote Post
kalua
post Mar 2 2007, 07:21 PM
Post #1587

Musafir

sylvia, cu legumele care se gasesc acum trebuie sa te dezamagesc, majoritatea sunt de sera si contin mai toate celea, numai vitamine nu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Daca n-ai Wasa de-aia cu 24% fibre, nu poti combina la faza 1 cu pateul de soia.

Sa-ti spun ce mi s-a intamplat mie cand am facut prima data lasagne ca sa nu patesti si tu dintr-astea: n-am pus indeajuns sos bechamel direct sub si peste foile de lasagne si au ramas in mijloc cam crocante (cu alte cuvinte: nefierte). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 2 2007, 07:54 PM
Post #1588

Incurabil

kalua, mercic pentru raspunsul prompt !
stiu ca legumele care iecsista acum pe piata sunt full de azot, cu toate astea ma risc...tre' sa aiba totusi si niste vitamine acolo, plus fibra la greu...oricum am inceput sa iau si vitamine , suplimente la alimentatia mea capricioasa....
m-am uitat pe pachetul meu de Wasa, cumparat din Billa si m-am cam dezumflat: desi ei spun ca biscuitii sunt facuti din faina integrala de secara bla bla bla , totusi procentul de fibre alimentare e doar de 14%, adica 14g fibre in 100 g produs. M-am uitat de n ori, unde n tinde la....nu va mai spun. Si totusi pe ambalaj scrie Wasa original.... Cine sa-i mai inteleaga si p-astia ? Deci, adios sandwich-uri delicioase...
Ce scrie pe ambalajul Wasa cu 21% fibre ? Spuneti-mi, va rog, ca sa nu mor p_roasta!!!

about lasagna, am sa le innec in sos, ca sa fiu sigura ca ies bune... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 2 2007, 07:57 PM
Post #1589

Musafir

@doi: pastila de hamburger e chifteaua aia pt. hamburger, trebuie doar pusa pe grastar si bagata in chifla.
@sylvia: n-ai incercat sa cauti foi de lasagna integrale? ti-ai putea face si tie, cu legume si peste, sa nu ti se para boring meniul tau si sa te tententeze al altora. pentru emoticon ai o lista in partea stanga, fa click pe show all si alegi de-acolo. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

eu mananc azi:
D - fulgi de ovaz cu gem conform, un ceai verde
ora 11 - un mar
P - am comandat cu colegii de la un restaurant din apropiere si acum il savurez: piept de pui (cu aripa cu tot), o salata greceasca
C - spaghete cu legume.

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 2 2007, 08:15 PM
Post #1590

Incurabil

QUOTE(pescarush @ Mar 2 2007, 09:57 PM) *
@doi: pastila de hamburger e chifteaua aia pt. hamburger, trebuie doar pusa pe grastar si bagata in chifla.
@sylvia: n-ai incercat sa cauti foi de lasagna integrale? ti-ai putea face si tie, cu legume si peste, sa nu ti se para boring meniul tau si sa te tententeze al altora. pentru emoticon ai o lista in partea stanga, fa click pe show all si alegi de-acolo. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

pesca, esti norocoasa cu pastilele alea de hamburger , de curiozitate, cum se traduc: "hamburger pills"? mai dureaza pana apar si pe la noi ...eu azi am lecturat eticheta nutritionala de la nuggets vegetariene, care nu erau conforme nicicum , pentru ca, contineau (scuzati cacofonia) amidon de cartofi etc., asa ca am renuntat sa-mi iau.
foi de lasagna integrale nu exista nici sa tragi cu pusca pe teritoriul Romaniei , asa c-o sa-ndur maine "pohtele ce-am pohtit", vorba lu' Lapusneanu, daca mai tineti minte.....
nush ce-am in seara asta, cu siguranta mult chef de vorba in compania unor dame inteligente....
va pup din nou !!!

+Quote Post

685 Pages V  « < 157 158 159 160 161 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:24 PM