IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 158 159 160 161 162 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Mar 2 2007, 08:55 PM
Post #1591

Musafir

sylvia, uite-asa arata pachetul (au schimbat eticheta acum vreo luna, doua), dar am inteles ca nu se gaseste in tara. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(IMG:http://www.northerner.com/prod_img/fiberplus250_2_300.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Mar 2 2007, 10:44 PM
Post #1592

Musafir

Dragelor, am prestat in seara asta la mousse au chocolat....e ceva de visssss!!! Am lins castronul in care am preparat amestecul, n-a ramas nimic pe el...pot spune cu mana pe inima ca mi-a produs un multiorgasm gustativ...ma pot exprima asa?!
Iar fiu-meu, caruia i-am cumparat in seara asta fistic si ciocolata lindtl cu alune de padure, ambele marime XXL, atenteaza la mousse-ul meu maine...s-o creada el!!! Imi pun mousse-ul la safe, daca e nevoie!
Chiar pot sa mananc minunatia asta fara sa ma ingras? Nu se poate! E prea frumos!!!
Imi dau seama cum voi reactiona cand voi face tortul kaluei de ciocolata...pic in transa pentru o luna!
Mi-am achizitionat spaghete DE CECCO din faina integrala, asa ca in curand dau cep la spaghete...le voi prepara cu pasta de rosii, masline, ciuperci si busuioc, sau condimente de Provence.

Si masa de pranz din weekend imi doresc sa fie pe baza de peste, ca prea mananc numa porc si pui toata saptamana. Deja visez cu ochii deschisi la somon gratar cu ulei de masline si lamaie..iam, iam! si un vin alb sec...o feteasca regala...of, iar intru in transa..daca asta-i dieta pt slabit, uite-asa as vrea sa mor, vorba cantecului!!!

+Quote Post
blu_dea
post Mar 3 2007, 01:45 AM
Post #1593

Musafir

Fetelor,eu am mancat ieri asha:
05:00- cacao cu lapte 1,8
12:00- omleta cu cascaval si branza,cateva masline, 3 roshii
15:00- 2 portocale, 2 kiwi
19:00- friptura de vita cu unt, cateva linguri supa legume
22:00- 2 portocale

dr_wise,poate ai ceva timp in weekend sa ne pui si noua retzetele tale de omleta, cu care ne-ai amenintzat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 3 2007, 01:46 AM
Post #1594

Musafir

yupiiiii!!!! am mai scotocit prin rafturi la un supermaket azi si am dat peste Finn Crisp din secara integrala, cu 24% fibre.
sylvia, pe ambalajul de la "pastilele" de hamburger scrie numai "thick and juicy turkey hamburger".
mi-am umplut si eu congelatorul cu peste, trebuie sa ma apuc sa-l prepar. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
dr_wise, eu am facut tortul de cioco a la kalua de Revelion si toata lumea s-a dat la tortul meu, nu le-a mai trebuit cel care era pentru ceilalti.

+Quote Post
doi
post Mar 3 2007, 05:55 AM
Post #1595

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Mar 2 2007, 10:44 PM) *
Mi-am achizitionat spaghete DE CECCO din faina integrala, asa ca in curand dau cep la spaghete...le voi prepara cu pasta de rosii, masline, ciuperci si busuioc, sau condimente de Provence.

Dr_wise, vezi cu maslinele,si eu era sa gresesc, dar mi s-a atras atentia ca nu merg cu spaghete/pizza glucidica, intrucat contin ulei (de masline (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )!

+Quote Post
dr_wise
post Mar 3 2007, 09:33 AM
Post #1596

Musafir

QUOTE(doi @ Mar 3 2007, 05:55 AM) *
Dr_wise, vezi cu maslinele,si eu era sa gresesc, dar mi s-a atras atentia ca nu merg cu spaghete/pizza glucidica, intrucat contin ulei (de masline (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )!

OK! Nu-i bai, fara masline atunci, doar rosii, busuioc si ciuperci....

In dim asta m-am dus intinsa la bucatarie sa-mi prepar lapte cu cacao...am fiert laptele si cand sa pun cacao, ia-o de unde nu-i! Fir-ar sa fie, n-am cacao in casa, decat Nesstle!!! Asa ca fuse o pofta nesatisfacuta!!! Si mi-a dat si un sentiment tare nesuferit de frustrare in the morning!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Meniul zilei:
d - portocala, our fiert moale, mozarella, rosie, black coffee
p - la alegere, peste gratar cu salata verde XXL, sau varza la cuptor cu costita afumata, salata de rosii cu castraveti(plus o ciusca verde proaspata), un pahar de vin rosu sec...?
s - ies cu "frendele" la praduit si o cafea pe la 16:00, asa ca o partida de shopping indracit este un bun inlocuitor pt cina, iar o barfa sanatoasa poate inlocui cu brio 2 ore de fitness (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

PS: cand pot consuma mousse-ul, ca nici n-am curaj sa-l prizez...este o opera de arta...mai de graba il mumific!

PS2: frumoaselor, fiu-meu a plecat la olimpiada de biologie in dim asta...nu stiu daca v-am spus, isi doreste fff mult sa devina medic, nu se vede profesand altceva...iar eu imi doresc...pe ascuns...sa devina medic estetician...vorba aia, o toxina botulinica(am scris corect?), o intindere de piele, un san smecher in vant...daca va intereseaza asa ceva intr-un viitor apropiat, ca in creme nu e cazul sa va puneti prea mari sperante, va rog sa fiti alaturi de mine astazi, ii tin pumnii sa se califice la faza pe tara, cred ca asta i-ar da mare incredere in fortele lui...Si noua sanse la o operatie estetica buna si un (-20 ani) de langa (-20kg)... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Va pup!

+Quote Post
blu_dea
post Mar 3 2007, 11:39 AM
Post #1597

Musafir

meniul meu de ieri:
05:30-cacao cu lapte 1.8 ,cascaval afumat,cateva masiline
11:00-wasa 21%
18:00-friptura vita cu unt
22:00-4 portocale
01:45-lapte 0.1

+Quote Post
kalua
post Mar 3 2007, 12:15 PM
Post #1598

Musafir

blu, unde-s legumeleeeee? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

dr_ wise, mousse-ul il poti manca cand vrei, am vazut ca n-ai programat azi nici o masa glucidica.
Tin pumnii copilului! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 3 2007, 02:50 PM
Post #1599

Musafir

Multumesc, Kalua!!!
Am luat cinci lingurite din el, cam a 7-a parte din tot mousse-ul...este ceva divin, nici nu-mi vine sa cred ca se poate manca asa ceva fara sa ai mustrari de constiinta!!!!
L-am mancat dupa masa de pranz, adica dupa varza cu costita, plus salata dintr-o rosie, castravete, 2 cepe verzi si o mana de marar.
Promit ca azi nu mai mananc nimic desert, poate doar niste mere deseara, in loc de cina, nu vreau sa-mi revina dependenta de dulce.
De fapt, asa mi-i s-a programat "hardul", ca orice e dulce, chiar si dulcele "conform", e primit in gura cu multe scrupule si mustrari de constiinta...

+Quote Post
pescarush
post Mar 3 2007, 03:13 PM
Post #1600

Musafir

@doi si dr_wise: eu stiu ca maslinele merg cu spaghetele integrale, chiar si in faza 1. asteptam sa ne dea confirmarea si kalua, dar uleiul de masline e permis la paste integrale.

eu mananc azi:
D - un grapefruit, pauza, cereale cu lapte
P - pulpe de pui la cuptor cu legume
C - aici e aici. merg la party, la ziua unei prietene. urati-mi bafta sa mananc cat mai putin neconform.

+Quote Post

685 Pages V  « < 158 159 160 161 162 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:33 PM