IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 188 189 190 191 192 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Mar 26 2007, 04:07 PM
Post #1891

Musafir

QUOTE(Leea @ Mar 26 2007, 04:17 PM) *
Salut, fetele! Am iesit din cantonament si azi am zburdat prin oras toata ziua, cu-al meu dupa mine!
Iar the good news is ca am gasit, in fine Wasa, din care am si papat micul dejun, pe la 1 p.m., asa...
In rest: pranzul a fost varza calita cu carnita de porc, facuta de dragul meu ieri, in timp ce eu ii strigam de la calculator reteta. Dar se pricepe, ce mai!
O idee de cina poate ca-mi va veni dupa inca o tura de plimbare, ca parca nu m-am chiar saturat.

Am prins si o zi superba pentru prima mea iesire de atata vreme incoace. De cand n-am mai fost eu pe-afara a venit primavara. Si pe mine de ce nu m-a informat nimeni?

Pai eu am tot oracait pe site ca a venit primavara, dar cine sa auda? Ca puteam sa trag si cu tunul close to you, si nu ieseai din traducerile tale!!!!
Soro, veni primavara!!! Si vezi ca am dat startul si la numaratoarea inversa pana la Paste...wake up and engage!!!
Astazi am mancat si eu la pranz ceafa de porc gratar cu varza la cuptor si salata de rosii cu castraveti...iam, iam, buna de buna!!!
Sa vad deseara cum aranjez cina, sa fie de post pt figlio mio si de MM per me...e grele, ce mai!
Go to the top of the page

+Quote Post
blu_dea
post Mar 26 2007, 05:54 PM
Post #1892

Musafir

Dragele mele montignace,iertati-mi absentza da'am avut un weekend de pomina.Iar depresii,suparari,tristeti si,ca doar sufar de emotional overeating...defulari in frigider.Am mancat ft ft mult,dar doar conform(de parca ar mai conta!).Am incalcat principiile de baza,am fost un adevarat model de "asa nu".V-am citit dar n-am indraznit sa scriu...mi-era rusine de mine si de voi.
De astazi nadajduiesc sa ma pun pe picioare,INSA..sufar de niste dureri cumplite pe care le resimt in intregul corp(apucasem sa va zic ceva despre asta-e ca o febra musculara,la nivelul abdomenului devine insuportabila,o durere a "carnii")Si asta NUMAI dupa ce mananc de "neregim".Intr-un final va trebui sa ma adresez unui medic dar nu mare imi va fi mirarea daca se va uita precum curca-n lemne. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Padrina,ma bucur ca ti-a placut desertul ala cu mere,eu n-am apucat sa-l fac inca,insa am descoperit o combinatie si mai faina:gem cu fulgi de ovaz...o reala prajiturica.Tre.sa o incercati!
Si data viitoare cand iei pateu Inedit,ia-l pe cel picant-da clasa celorlalte doua.

Kalua pe unde este? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

revin si eu mai pe seara cu meniul de astazi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
@anca
post Mar 26 2007, 06:24 PM
Post #1893

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,332

Meniul de azi:
-md: 2 kiwi. apoi un iaurt 0,1% mic , 3 Finn Crisp cu gem dietetic;
- p : chiftelute piept de pui conforme, mozarela, rosii cherry;
- c : "salata de fructe" din 2 mere, o para, 2 kiwi.

+Quote Post
pescarush
post Mar 26 2007, 06:30 PM
Post #1894

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pe toate. sunt mai bine, mi-am plans de mila o saptamana, acum gata! ca n-am timp de asa ceva. am trecut de soc (sper!).
azi mananc:
D - o manadarina, apoi lapte cu cereale
P - carne fiarta de curcan cu jumatate de rosie si castravete
C - inca nu stiu ce gasesc acasa cand ajung.

mersi la toate ca sunteti langa mine. conteaza enorm.

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 26 2007, 09:18 PM
Post #1895

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

bravo, pescarush, asa te vreau ! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

voila si meniul meu de azi:
D: la repezeala - 2 finn crispi cu 21% fibre cu pate Inedit
P: o ciorbita din carne de pui
S: in premiera, am facut humus: naut (fiert de ieri) cu tahini, zeama de lamaie, ceapa, usturoi, piper, sare, chimen macinat, toate amestecate la robot cu putina zeama in care a fiert nautul. ulei de masline n-am mai pus, ca mi s-a parut suficient de uleioasa pasta de susan. am mancat humusul ca garnitura la o pulpa de pui la gratar. a fost foarte satios si buuuuun...
totusi, mi-a placut mai mult salata de boabe de naut cu aceleasi condimente de mai sus.

+Quote Post
kalua
post Mar 26 2007, 09:44 PM
Post #1896

Musafir

sylvia, tu ai trecut la faza a 2-a? Finn crisp nu se amesteca cu pateul ala la faza 1. Tahina are GI-ul 40, deci humusul nu se mananca cu carne la faza 1.

+Quote Post
blu_dea
post Mar 27 2007, 12:25 AM
Post #1897

Musafir

Astazi am mancat:
10:30- 3 wasa 21%
14:30-snitzele pui,salata verde,ridichii
18:30-capshune cu putina fructoza deasupra
00:30-2 portocale

+Quote Post
dr_wise
post Mar 27 2007, 07:14 AM
Post #1898

Musafir

'Morning!

Blu draga, am facut asa o pasiune pt mere cu cereale, ca numa' asta mananc dimineatza de vreo 3 zile!!! Dar sa stii ca ieri seara ma intrebam "oare ce i-o mai fi gatit lui blu taticul ei?"
Gem cu cereale imi e cam frica sa mananc, nu ma uit cu ochi prea buni la gem...stii, il banuiesc ca-mi da dependentza de dulce...asa ca il voi rari si il voi consuma exclusiv dimineatza.
Ieri am mancat:
d - cereale cu mere si scortisoara, black coffee
p - ceafa porc gratar cu varza la cuptor si salata de rosii cu castraveti
s - o portie de fasole iahnie cu ceapa verde, rosie si ardei gras, cateva linguri de piure de urzici(facut cu faina de soia), trei cuburi de tofu
22:45: doua mere ionatane si o portocala(toate cu dimensiuni "s")
Seara cred ca voi manca numa' mancare de post, fara carne, fara oua, fiindca nu pot consuma asa ceva in fatza unui pofticos.
@sylvia: cand ma intrebam ce-i aia humus si ce-i aia tahini, hai ca ar tb sa le incerc si eu, hop! am citit mesajul lui kalua...asa ca m-am cumintzit.
@pescarush: bine ai revenit printre pamanteni!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) acum tb s-o luam pe blu la smotoceala, ca prea e depresiva: finutzo, pai daca acum te ia cu stari d-astea, cand toata lumea e a ta, esti TANARA si FRUMOASA si ai sansa SA ALEGI ce-i mai bun pt tine din toate punctele de vedere, ce te faci la 40 ani, cu un sotz burtos, legat ombilical de telecomanda TV-lui, copii garla si menopauza care se apropie cu viteza luminii?!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Va pup frumoaselor cu sonor si va urez o zi MINUNATA! Ganditzi-va ca ziua asta e unica!!! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 27 2007, 09:04 AM
Post #1899

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

QUOTE(kalua @ Mar 26 2007, 10:44 PM) *
sylvia, tu ai trecut la faza a 2-a? Finn crisp nu se amesteca cu pateul ala la faza 1. Tahina are GI-ul 40, deci humusul nu se mananca cu carne la faza 1.

nu, kalua, sunt tot la faza I, dar intelesesem ca datorita continutului mare de fibre avem voie sa mancam finn crispii 21% cu pate de soia, pentru ca nu are mult ulei. A scris cineva mai demult ca se mai pot manca finn crispii si cu peste slab, de ex. ton in suc propriu, la fel cum putem manca pastele integrale cu o lingurita ulei de masline sau cu peste slab. sau e vorba tot de faza a II-a ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

din graba, n-am mai verificat IG-ul tahinei, am considerat-o un fel de ulei, de dressing si am zis ca merge in combinatie cu carnea.
deci, as fi avut voie ori :
- numai humus - fara ulei de masline adaugat, tahina included si fara carne alaturi, ori
- salata de naut fara tahina, cu ulei de masline eventual si cu carne alaturi.
am inteles bine ?

+Quote Post
dr_wise
post Mar 27 2007, 10:41 AM
Post #1900

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) fetelor, veste mare!!!!
Am vazut ca-i ziua lui pescarush si am iesit la pupaturi!!!!
Dragutzo, sa-ti dea Dzeu tot ce-ti doresti(gandurile alea bune...), sa-si gasesti echilibrul fizic si psihic necesar inceperii unei noi etape in viata, mult mai placuta decat cea care a trecut, si sa-ti gasesti perechea care sa-ti umple sufletul si viata de bucurie!!!!
(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Mai, am trantit tot ce am prins!!!
Si cum sarbatorim in stil MM?! Eu voi bea acasa, deseara, un pahar de vin rosu in cinstea ta! Parol!

+Quote Post

685 Pages V  « < 188 189 190 191 192 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 01:30 AM