IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 195 196 197 198 199 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Apr 1 2007, 11:23 PM
Post #1961

Musafir

De-abia acum am terminat ciorbica si snitelele. Mananca al meu langa mine si spune ca-s bune. Am tras un pui de somn, apoi m-am pus pe telefoane si de-abia la 21.30 am intrat in bucatarie.
Nici mie nu mai mi-a fost foame dupa pranzul copios si-am mancat la cina decat un mar verde.
Super tortul Silvia! Eu nu poftesc precum dr_wise (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Nu stiu daca o sa fac ceva dulce pentru Paste. Probabil ca tortul facut de d-na Mimi va fi suficient pentru al meu. Eu ma tratez cu cate-un cub de cioco 99%. Am terminat ieri si cu Metabolul si sunt curioasa acum daca incep sa am pofta de dulciuri.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Apr 2 2007, 07:19 AM
Post #1962

Musafir

'Neatza natiune!
Aseara am mancat macrou la cuptor cu ceapa verde si rosii. A fost DELICIOSSSS! Dupa, cu burta plina si sentimente f placute, m-am uitat la "Casanova".
In seara asta de abia voi incerca sa fac conopida la cuptor, sa vad daca gasesc conopida, fiindca aseara am fost la Carrefour si nu exista asa ceva, sau n-am vazut-o eu, ca m-a plimbat sotul meu prin hypermarket cu viteza luminii, cica "hai, mai ai ceva de luat, ca incepe filmul!" Hmm...
Dragutzelor, sunt in mare criza de inspiratie la capitolul desert de Paste...desertul meu de Paste, of course!
Pt invitati fac cozonac, vorba prietenei mele, daca nu miroase a cozonac, nu-i sarbatoare; mai iau un tort de inghetzata, vin si finii cu tort, am si bomboane de ciocolata la cafea, ce mai, sunt pregatita sufleteste. Dar ce fac pt mine? Ca am asa de multe variante, de la rubrica "retete"!!! Ba tortul cu cioco, a lui kalua, ba mousse au chocolate, nu mai spun de "Nemesis"...intre timp cioco luata pt Paste se cam imputineaza, a disparut deja una, precum zece negri mititei.
@sylvia: tocmai aratau la ProTv in dim asta imangini de la "Festivalul scrumbiei" din Galati...frumos festival, a cantat si Corina, pe faleza, nu? Of, imi aduce aminte de studentie...stii sylvia, eu am facut "Fac de nave" la Galati, pe vremea aceea era singura din tara. Asa ca am ramas cu o buc din suflet acolo, in schimb galatenii aia de la LVA(pt cine nu stie, Liceul Vasile Alecsandri) nu prea i-am avut la inima...snobi sadea! Restul erau de gashca!

Am uitat sa mentionez ce era mai important: -1kg, verificat in ultimele trei zile. Rezultat: 74kg. Ura! Domle, inca ma mai minunez, cum pot manca asa de bine si sa mai si slabesc?!!
Va pup!

+Quote Post
roxanica10
post Apr 2 2007, 02:14 PM
Post #1963

Musafir

Ziua buna dragutelor! M-a luat un somn si-am zis ca poate ma inviorez daca postez meniul meu de azi:
D: kiwi, portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorbica de zarzavat, piept de pui la gratar cu salata
C: probabil snitele de pui (le-am facut cu faina integrala de grau, sunt conforme nu? stiu sigur ca cele in faina de soia sau de naut sunt conforme, dar am un dubiu la cele cu faina integrala de grau.)

Pot sa anunt cu mandrie, inca un kg dat jos. Am 70,8 si de-abia astept sa schimb prefixul.
Felicitari dr_wise si hai tin'te dupa mine...te astept mai aproape! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Uitasem sa mentionez ca ieri am implinit 4 luni de Monti. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 2 2007, 02:41 PM
Post #1964

Musafir

Felicitari, fetele! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

Roxanica, snitele cu faina integrala de grau sunt faza a 2-a. Cu faina de naut sau soia ar fi fost pentru faza 1.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 2 2007, 02:44 PM
Post #1965

Musafir

QUOTE(kalua @ Apr 2 2007, 03:41 PM) *
Felicitari, fetele! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

Roxanica, snitele cu faina integrala de grau sunt faza a 2-a. Cu faina de naut sau soia ar fi fost pentru faza 1.

Off...ma gandeam eu ca faina are ig-ul peste 35 si nu pot s-o combin cu ulei. Parca am fost toanta...aveam si faina de soia in casa, dar nu stiu de ce am ales-o pe cea de grau. Imi ramane atunci ciorbica de pui, care stiu ca-i conforma. Sa vedeti ce fericit o sa fie bebe (sotul meu, asa-l alint) cand o sa afle ca snitelele sunt toate ale lui.

+Quote Post
kalua
post Apr 2 2007, 07:46 PM
Post #1966

Musafir

Doftoreaso, deci la care dulce te-ai stabilit?
Eu incerc un tort nou conform.

Dau fuga la bucatarie si fac: mancarica de dovlecei (pe post de garnitura) cu medalioane de porc cu gorgonzola (intre carne si branza pun si niste spanac). Si-o salatoaie.
Hai va (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 2 2007, 09:48 PM
Post #1967

Musafir

Kalua, sunt in ceatza mareeeee!
Astazi, pe ultima suta de mtr la servici, am intrat pe "retete" si am copiat in agenda reteta ta de tort. Dar cand sa-l prepar, ca astazi am stat pana la ora asta cu pregatirea conopidei la cuptor, maine si joi seara vreau s-o tai la aerobic (am mustrari ca nu pot merge in weekend si vreau sa compensez), mai raman serile de miercuri si vineri...hmm, poate ma hotarasc si fac "Nemesis".
Mai studiez...
Meniul meu de astazi a fost:
d - budinca, lapte, black coffee
p - piept pui gratar cu salata de rosii, castraveti si marar
s - gustare trei felii de cascaval rucar cu o rosie, urmate de conopida la cuptor - a iesit f buna, numa' ca am mancat-o pe la 20:45. Am gasit la Billa conopida proaspata si am preparat-o cu smantana Danone 12% grasimi, 3 oua(+ 2 galbenuse ratacite in frigider), condimente de Provence, cascaval de post si marar; tava am uns-o cu ulei de floarea soarelui, d-ala obtinut din I presa. Acum savurez cateva picaturi de Merlot sec de Husi. Foarte bun!

+Quote Post
sylvia_31
post Apr 2 2007, 11:24 PM
Post #1968

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

[quote name='dr_wise' date='Apr 2 2007, 08:19 AM' post='89726']
@sylvia: tocmai aratau la ProTv in dim asta imangini de la "Festivalul scrumbiei" din Galati...frumos festival, a cantat si Corina, pe faleza, nu? Of, imi aduce aminte de studentie...stii sylvia, eu am facut "Fac de nave" la Galati, pe vremea aceea era singura din tara. Asa ca am ramas cu o buc din suflet acolo, in schimb galatenii aia de la LVA(pt cine nu stie, Liceul Vasile Alecsandri) nu prea i-am avut la inima...snobi sadea! Restul erau de gashca!

/quote]

draga doftoreasa, si sexy pe deasupra (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) , sa stii ca eu am terminat chiar....LVA-ul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar intr-adevar pot sa ma laud ca e cel mai tare liceu din oras (dintr-un oras cu peste 300.000 locuitori ) la care visez sa-nvete si fiica-mea, ca o premisa pentru a studia pe mai departe la o facultate in Bucuresti, ceea ce eu n-am facut, pentru ca parintii mei nu si-au putut permite asa ceva ... si pe-atunci, in 1993, cand am dat eu examen de admitere , nu era moda sa te-ntretii de una singura in capitala, ca si studenta... acum sunt alte vremuri. Dar LVA-ul a fost intotdeauna un liceu a-ntaia, drept dovada ca eu, in clasa a 12-a, as fi putut sa dau admitere la oricare dintre facultatile : medicina, drept, economie si sa intru cu brio. Pana la urma, am ales ASE-ul , pentru ca nu mi-a placut sa tocesc nici la istorie - date si nume de localitati , nici la anatomie si chimei diverse "chestii", pur si simplu am mers pe logica si am dat admitere la mate-analiza, economie (probleme) si franceza si asa am intrat la relatii internationale-fostul :Comert exterior".
Ti-am scris toate astea ca sa-ti faci o vaga idee despre mine, ca fosta absolventa a LVA-ului care sunt prin EXCELENTZA NE-SNOABA, KILL THEM ALL . (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Oricum , felicitari pentru c-ai absolvit Navele in perioada de "aur" a facultatii respective. By the way, la ce profil ?

Eu, daca tot e Postul Pastelui, ma spovedesc pentru ziua de astazi si-mi fac mea culpa pentru ca n-am mancat conform, chiar deloc....
Cred ca incet, incet incepe sa-si scoata coltzii stresul venirii in tara a ex-husbandului, lucru care se va-ntampla sambata, chiar de inviere (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Voi petrece Pastele departe de fiica-mea, pentru ca o va lua cu el la tara, la maica-sa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 3 2007, 07:14 AM
Post #1969

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) stii sylvia, chiar m-am gandit inainte de a posta msg, oare o fi terminat la LVA?! Da' nu m-am putut abtine sa nu zic una "finutza" despre nesuferitii aia de colegi. Mai, la ei se explica, erau toti copii de directori si profesori si nu le ajungea nimeni cu prajina la nas. Sa le fie de bine!
Iar eu am terminat a mai a dracului sectie de la "Nave", specialitatea "corp nava", dar nu-mi pare rau, am avut parte de profesori deosebiti, si ca pregatire profesionala, si ca oameni. Dzeu sa-i binecuvanteze!
Gagici, aseara, asa cum v-am povestit, am mancat conopida. A fost f buna, dar nu prea mi-a priit dupa, am impresia ca au fost cam multe grasimi...sau am mancat-o cu pofta, fiind si f fierbinte?!
Anyway, astazi masa de seara va fi compusa din mere; am o pofta de mere ceva de speriat! Aseara i-am pregatit lui fiu-meu reteta lui blu - sa stii blu ca-i superbuna combinatia, am mai zis-o, dar o spun in continuare - mere rase cu cereale si scortisoara, dar i-am adaugat si o banana, si mi s-a facut dor de un mic dejun compus din asa ceva, dar nu mai aveam mere si pt mine. Asa ca in dim asta am mancat tot budinca, dar i-am adaugat putin gem de prune dietetic, sa-i mai schimb aroma.
Kalua, m-am hotarat! Va fi tort! Am luat unt, gem de caise dietetic, am cioco 75% si fructoza, am si un baton de vanilie, dar si esenta de vanilie pt fructoza vanilata, ce mai, adjudecat TORTUL de Paste. Cel tarziu maine ma ocup de el, daca nu chiar astazi sa fac blatul, dupa ce vin de la sport...ca nu mai sunt ca o broasca calcata de masina dupa doar o ora, chiar ma energizeaza!
Voi v-ati hotarat ce faceti de Paste?

+Quote Post
Leea
post Apr 3 2007, 10:08 AM
Post #1970

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Exact asta voiam sa intreb si eu: voi ce faceti de Paste? Mai ales in domeniul dulciurilor, acolo ma hotarasc mai greu. Am sa rasfoiesc putin si retetele voastre.

Azi trec la bucatarie, pentru prima data de fapt in nu stiu cata vreme. Vor fi pentru pranz niste snitele din piept de pui cu cascaval (neinitiatii il vor manca probabil cu cuscus), iar seara pui de caracatita cu sos de vin alb si smantana. Tot pentru seara ma gandesc cu drag la capul de crap din ciorba mea de peste (dac-ar fi dupa mine, cred ca n-as cumpara decat capetele pestilor si as manca vreo sapte-n fiecare zi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ). Sa nu radeti de mine, faceti bine! Fiecare cu nebunia lui! Unii mai norocosi au chiar mai multe.
A propos de nebunii, mi-a trecut faza cu ardeii copti cat am fost in "sesiune", fiindca n-am mai avut timp de copt.

Astept ideile voastre de dulciuri de Paste, ca uite, e aici pe noi si inca nu stim ce facem!

+Quote Post

685 Pages V  « < 195 196 197 198 199 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 01:40 PM