IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 205 206 207 208 209 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Apr 12 2007, 09:49 AM
Post #2061

Musafir

Sa-ti traiasca "zburatorul" leea!!!!
Deci astazi la pranz ai program de "cipcirica - cipciroi"?! Bun asa...ferice de tine, ca-l ai acasa..eu deja ma simt din mai 2006 "like a virgin"....mai am putin si dau anuntz la ziar pt loc vacant, fir-ar sa fie!
Si salata aia mi-a luminat "hardul"! Deseara poate fac si eu una, numa' sa-mi cumpar ardei gras.
Domle, si luminati-ma ce Dzeului e leurda asta?!!!! E stevia pe care-o stiu eu?!!!! Help me!!!! Si cum consumati leurda, fresh sau oparita?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 12 2007, 10:55 AM
Post #2062

Musafir

Leea, sa-ti traiasca barbatelul si sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif)

Dottorina, asta-i stevia:
(IMG:http://www.samancambine.ro/content/imgfiles/stevie.jpg)

si asta-i leurda (sea aseamana foarte mult cu frunzele de lacramioare):
(IMG:http://www.biologie.de/w/images/thumb/f/f2/300px-Baerlauch_nah.jpg)

Se poate folosi si in stare proaspata, dar se poate si fierbe.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 12 2007, 11:26 AM
Post #2063

Musafir

Mai, sa ma trasniti, dar n-am vazut/ n-am mancat asa ceva!!! Never!
Domle, de cand cu gashca de montignace, am observat ca eram virgina la multe.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...oare sunt o virgina prin definitie?!
Inca o data, va spun ca n-am vazut in piata asa ceva! In Buc exista?

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 12 2007, 11:40 AM
Post #2064

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

eu am cam pacatuit de Paste, si cum am deadline pe 1 iulie sa am 57 kg (acum am 65), sunt cam stresata...
azi am mancat:
MD: salata din andive, rosii, castraveti, marar, ou tare, rulada piept pui facuta in casa, branza de burduf, ulei de masline si otet balsamic.
ora 11: un pumn de migdale prajite

la pranz: salata de azi dimineata

pe la 17: un iaut cu fructe - va dau ingrediente si va rog sa-mi spuneti daca e conform, ca dupa mintea mea asa mi s-a parut: branza proaspata din lapte de vaca pasteurizat degresat, iaurt din lapte degresat, preparat din fructe si muesli in proportii variabile 20% (mere, pere, inlocuitor de zahar fructoza, portocale, grau, ovaz, orz, alune, migdale, stafide, indulcitori: aspartam, acesulfam K), fisca, inlocuitor de zahar fructoza, gelatina alimentara, agent de intarire, faina de seminte de guar, faina de seminte de carruba, acid citric, acidifiant, aspartam.

seara nu m-am hotarat, dar am de ales intre oua tari (deh, de la Paste! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), sana/ lapte/ batut/ iaurt, drob din ficat de pasare cu verdeturi.

mai vroiam sa va intreb ceva, dar am uitat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
revin...

+Quote Post
kalua
post Apr 12 2007, 12:13 PM
Post #2065

Musafir

Iaurtul ala nu-i conform: stafidele nu-s conforme, dupa aia grau, ovaz orz nu se impaca cu grasimile din alune si migdale.

De ce mananci prostii de-astea cumparate si nu-ti faci tu un iaurt degresat (sub 1% grasimi) cu fulgi de cereale simple si fructe in el? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Montignac recomanda ca gustari (daca chiar nu se poate fara) alune sau migdale neprajite, nesarate sau mere. Sau un mar si cateva alune sau migdale. Iaurtul cu müsli in el nu e oricum prea indicat ca gustare de dupa-amiaza.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 12 2007, 12:26 PM
Post #2066

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Apr 12 2007, 10:49 AM) *
Domle, si luminati-ma ce Dzeului e leurda asta?!!!! E stevia pe care-o stiu eu?!!!! Help me!!!! Si cum consumati leurda, fresh sau oparita?

Si ca sa vedeti ca eu sunt si mai 'virgina' decat dr_wise...eu am crezut ca-i un fel de branza leurda asta. Si m-am gandit din start ca nu-i de mine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acum imi dau seama ca am confundat cu urda. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 12 2007, 12:32 PM
Post #2067

Musafir

Nici eu n-o stiam in Romania (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 12 2007, 12:52 PM
Post #2068

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(kalua @ Apr 12 2007, 01:13 PM) *
Iaurtul ala nu-i conform: stafidele nu-s conforme, dupa aia grau, ovaz orz nu se impaca cu grasimile din alune si migdale.

De ce mananci prostii de-astea cumparate si nu-ti faci tu un iaurt degresat (sub 1% grasimi) cu fulgi de cereale simple si fructe in el? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Montignac recomanda ca gustari (daca chiar nu se poate fara) alune sau migdale neprajite, nesarate sau mere. Sau un mar si cateva alune sau migdale. Iaurtul cu müsli in el nu e oricum prea indicat ca gustare de dupa-amiaza.

multam mult, Kalua, pt rasuns...probbail ca de-aia scad asa de lent in greutate...ca mai mananc si tampenii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ce fructe sa pun in iaurtul de care imi zici? fructe de padure si rosii nu se gasesc inca, iar congelate sunt prea scumpe...
iar migdalele sunt toate prajite, nu stiu daca si sarate:(((
deci am dat-i in bara rau de tot de ceva vreme (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
si semnintele de floarea soarelui se mananca tot nesarate si neprajite???

+Quote Post
kalua
post Apr 12 2007, 01:22 PM
Post #2069

Musafir

Pai poti pune mar in iaurt.
Migdalele manca-le asa prajite acuma, daca tot le-ai luat. Uita-te pe la raionul unde sunt toate de copt, acolo s-ar putea sa gasesti migdale simple.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 12 2007, 01:25 PM
Post #2070

Musafir

Nimphetamin gasesti migdale crude f bune la Metro. Sunt intr-o punga verde inchis de la Natura Verde.
Cat despre semintele de floarea soarelui, eu stiu ca-s de faza 2. Poti manca, dar mai rar, seminte de dovleac.

+Quote Post

685 Pages V  « < 205 206 207 208 209 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 09:49 PM