![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pe mine nu m-a convins Biotenul. Ma ustura ochii de la el. Raman la varianta mai veche de la Elmiplant. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
eu am unul de la boiten cu unt de shea,miere si musetel si imi place.si nici nu ma ustura ochii de la el.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu sunt multumita cu blossom+sebium.
in legatura cu demachiantele apoase pt ochi, eu am folosit mult timp nivea pt ochi si avon (ceva cu perfect wear cred ca il cheama) si nu trebuia sa frec deloc... adica dizolva ele singure rimelul, chiar daca e waterproof... eu am fost multumita de ele. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ati incercat servetelele demachiante de la l'oreal? mie mi se par bunisoare.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Moni, ai luat demachiantul ala pentru ochi sensibili de la Vichy? Daca da, cum ti s-a parut? Ma tii aici in suspans....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
eu am lapte demachiant pt ten sensibil de la Uriage si e foarte misto..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
mie imi place elmiplant la nebunie.cred ca sunt cele mai bune demachiante pentru mine.bioten e super,la fel si cel din gama noua fara parabeni:P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
Moni, ai luat demachiantul ala pentru ochi sensibili de la Vichy? Daca da, cum ti s-a parut? Ma tii aici in suspans....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) abia acum am vazut post-ul tau, BG, iertare! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu l-am luat ... ca sa fiu sincera am si uitat ca vroiam sa-l iau. tot cu Sensibio H2O ma demachiez si la ochi. am incercat cam o sapt demachiantul ala de la bioten de care vorbeau fetele dar ma ustura ochii asa ca am renuntat. acum vreau asta pt ochi (am citit eu ca e cam acelasi lucru cu Bi-facil/Lancome iar pretul e mult mai mic): (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e229/MonicutzaB/15168.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
De la cele noi de la Bioten nu mai ustura ochii (cel putin varianta pentru ten sensibil).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
merci mult, ioana. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) problema la mine cred ca e ca m-am si obisnuit cu demachiant lichid/ulei, acum mi se pare tare aiurea cand folosesc ceva cremos. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:28 PM |
|