![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Capsunile fac parte din asa numitele fructe rosii care pot fi mancate dupa masa pentru ca nu fermenteaza.
Nu le tine mult, se pot strica de pe o zi pe alta si-ar fi pacat sa ti se intample asa ceva. Asa ca: la atac! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
dap, greu de zis motivele care m-au determinat sa calc stramb...nici eu nu le stiu cu exactitate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
am momente in care sunt mai depresiva decat blu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si momente in care am un chef de viata debordant, a la dr. wise ... numai ca primele sunt preponderente ... ieri am fost in sala pasilor pierduti, mi-am facut trainingul pentru ce va urma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pana revine el in tara ar trebui sa fie finalizat divortul, cu toate astea am o mare teama: ca atunci cand il voi vedea din nou, voi simti aceiasi fiori, aceleasi regrete, desi logica imi spune ca totul s-a terminat, ca asa a fost sa fie....bla blaa blaaaa cineva apropiat imi spunea ca am fost dependenta emotional de el...oare asta sa fie motivul ? imi va fi suficient sa-l vad cu alta ca sa constientizez si eu ODATA pentru totdeauna ce mi s-a intamplat ? accept cu greu ca el a ales alt drum, care nu ma include (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, of cum pierzi tu energie gandindu-te la fostul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pune mana si nu mai manca aiurea, sa slabesti frumos de sa-i pice mandibula cand te vede. Si sa-i para lui rau, nu tie. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatza!
Mai sylvia, dar tu chiar te pierzi in depresii car nu-si mai au rostul...gata, s-a terminat! Ai grija, anii si fericirea trec pe langa tine, daca nu te scuturi mai repede de trecut, te vei trezi peste ceva vreme o femeie singura, nebagata in seama de nimeni, asa depresiva, si? ce ai de castigat? daca crezi ca te ajuta, infurie-te! Gandeste-te cu ura la el, daca crezi ca te ajuta, cauta-i defectele, dar treci odata la etapa urmatoare si incepe sa te evaluezi corect si sa-ti pui in valoare atuurile!!! Te rog sa ma crezi, de la o anumita varsta, ti se pare ca timpul se condenseaza si zilele trec al naibii de repede...ai senzatia ca vrei sa faci multe, dar timpul te fenteaza! Asa ca ENGAGE!!!! Iar el e un escroc sentimental, te vede picata in extaz cand vine si orgoliul lui e tare satisfacut...wake up! Kalua draga, aseara am atacat capsunile si un mar, la doua ore dupa cina...domle, n-am rezistat, prea miroseau bine! treaba e ca miros mai bine decat sunt gustoase...nu ma prea omor dupa capsunile din import, le prefer pe cele romanesti, dar mde, isi mai face omu' damblaua din cand in cand... Si sa va spun bucuria acestei dimineti: 72.5kg!!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Nu conteaza daca maine va arata 73...73.5kg....astazi atat a aratat si m-a facut sa ma simt supla si sexyyyyyy! In concluzie, o tai la aerobic doua ore si le prepar bunatatzuri termitelor mele dragi, sa se simta si ei happy. Meniul de astazi: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p- ostropel din pulpa de vitel cu masline, salata de verdetzuri XXL size s - peste, plachie sau stavride d-ala mic la cuptor, cu marar...mai vedem, in functie de timp si inspiratie. Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat! Ciao! |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu de ieri:
11:00- capshuni, omleta(2 oua,putin muschi file), castraveti 15:30- 100g carne vita la cuptor,salata verde 19:00- capsuni 23:00- cateva frunze salata verde va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
Pupici la fete!
Nu mai vorbiti de depresie...mie incepe sa imi treaca... Afara e frumos,cald ,floricele ,pasarele,ciripit..alea,alea... ginditi pozitiv ,si aveti parte de lucruri pozitive in viata. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am slabit in ultimul timp 创spectaculos创 si ma simt super bine ,cind ma gindesc la asta....mai am eu si alti 磒itici创 care trebuie rezolvati,dar ma gindesc ca timpul le vindeca pe toate. Fetelor in weekend nu am chef de sport si ma 创blegesc创 prin casa ,pe canpea ,la tv. si nu ma simt bine deloc. Meniul eu de ieri D- o portocala apoi doua feliute de sunca afumata( subtirele de citeai ziarul prin ele) cu o rosie + un ceai roibosh P- dinckel spagetti cu un pic de parmezan ras deasupra si o salata S- un mar si papaya( am papat un pic din ea,nu mi-a prea placut ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
rimo-nika, Dinkelspaghetti alea sunt din faina integrala? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Numai asa sunt conforme.
Doftoreaso si rimo-nika, bravo si la mai multe! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari doftoreaso! Bravo rimo-nika...dar spune-ne si niste cifre, ca sa vedem progresul!
Eu am fost lenesa azi si nu m-am dus la aerobic (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) ...s-a facut o saptamana de cand n-am mai fost. Vreau sa pregatesc astazi salata aia de ciuperci cu usturoi de care v-am povestit saptamana trecuta. Pentru acest weekend mi-am propus si o ciorba cu galuste pentru al meu si cred c-o sa mananc si eu, dar fara galuste. Si mai vedem ce-oi mai face la felul 2. Asta seara mergem la o nunta doar la biserica si ma bucur ca-i frumos afara. Meniul meu de ieri: D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi de grau P: ciorba de fasole, iahnie de fasole cu copan de pui la cuptor si muraturi C: capsuni, un mar...si tarziu...o portocala, ca mi se facuse foame Sylvia am si eu prietene ca tine, care nu prea sunt ambitioase si nu reusesc sa ia o decizie. Eu le ascult, le impulsionez, dar pana la urma tot cum fac ele vor...gresesc in relatii, n-au orgoliu, n-au mandrie. Consecintele le suporta ca atare. Dar asta e, nu suntem toti facuti din aceeasi substanta. Chestia se vede si la Monti: ambitiosii tin fara abatare...mai putin ambitiosi mai scapa si alimente nepermise. Acum ma refer la fetele care trebuie intr-adevar sa piarda niste kilograme, deci le exlud pe kalua, ala si pescarush. Tot ce ti-am spus e spus f sincer fara urma de rautate. Eu sunt mai dura cu persoana mea si adesea si cu cei din jurul meu. Dar crede-ma ca nu as fi ajuns unde sunt acum fara ambitie si hotarare. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
Roxi eu trebuie sa slabesc ff. mult,si pina acum am dat jos 17 kg. din decembrie anul trecut...primele 5 kg. nu le consider ,pt. ca le.am dat jos instantaneu fiind de craciun in spital,dupa o opereatie. Atunci m-am hotarit sa continuui,si asta si fac de atunci.
Imi place cind esti sincera si directa,eu iti dau voie sa ma tragi de urechi si sa ma certi ,ca imi face bine, S-au mai bine spus imi trage o palma sa deschid ochii. Pina acum nu ai facut-o cu mine,un pic cu Silvia. Si eu sint de acord cu tine,daca nu te tragi singur de par,sa iesi din 磄roapa创 acolo ramai,si iti plingi de mila. Kalua-sint conforme ( negre, urite si fara gust )...aus dinkelvollkornmehl ohne ei . Un weekend minunat all (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai drepate, roxanica. Si eu sunt de multe ori dura (chiar si pe-aici (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), dar fetele ar trebui sa se gandeasca ca n-am nimic la afacerea asta, e adevarul gol-golut si mai trebuie sa-l vada si pe asta macar din cand in cand.
Mi-am adus acuma aminte de Victoria Beckham (de care mie personal nu-mi place, dar asta-i alta mancare de peste), toata lumea o ridica in slavi mai ales pentru tenacitatea pe care o are in ceea ce face. Ieri am auzit-o si pe o tipa care e figura catalogului Otto anul asta, are un copil care face parca in mai un an, deci in nici un an a ajuns sa aiba un corp de model (ea nu e model de meserie). Si a spus ca si-a dorit asta, a fost foarte atenta la ce a mancat si a facut sport. Si sa nu creada nimeni ca se ajunge la asa un corp fara vointa si munca multa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 10:52 PM |
|