IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 221 222 223 224 225 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
sylvia_31
post Apr 29 2007, 08:47 AM
Post #2221

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

h, welcome to board !!!
o sa te simti bine si...supla intre noi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

incep cu meniul de ieri:
dimineata: lapte cu 0,1% grasime cu 3 felii Wasa cu gem dietetic de coacaze, nemtesc...o bunatate,
la pranz: o portie consistenta de mancare de linte verde , alaturi: ficatei prajiti.....fara numar, fara numar, fara numar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , glumesc, am mancat cam 4 buc.
seara: orez basmati cu mazare prin el si muuuulte condimente

azi, la micul dejun, acelasi lucru ca ieri, ca vreau sa termin cutia de lapte (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
la pranz, familionul meu numeros (adica eu si cu fiica-mea) suntem invitate la ziua cumnatului meu. eu ma voi rezuma la un gratar cu salata, de restul nu m-ating.
deseara cred ca va fi o salata de avocado, ca vreau sa scap de el din frigider

roxanica, iti apreciez sinceritatea, dar , sa fiu sincera, nu ma asteptam la o astfel de reactie din partea ta. eu va consider pe toate fetele din gasca noastra de montignace prietenele mele. de razgandit nu m-am razgandit, sa stii, in legatura cu divortul, si asta nu o consider o chestie de ambitie ci de logica dusa pana la capat. if you were in my shoes, cred ca m-ai intelege mai bine. nu-ti doresc asa ceva vreodata, Doamne fereste. o casnicie de 12 ani, cu un copil la mijloc , nu se dizolva atat de simplu precum orice alta relatie din viata.
cat despre ambitie si hotarare, acum sunt intr-o pasa mai proasta, intr-adevar, dar sa stii ca am realizat si eu cate ceva in viata de pana acum, lucruri de care sunt mandra si care nu s-ar fi putut implini fara multa munca si vointa.
Go to the top of the page

+Quote Post
blu_dea
post Apr 29 2007, 08:52 AM
Post #2222

Musafir

H, conformi sunt fulgii de cereale de la Sanovita(fulgi de orz,ovaz,grau,secara sau o combinatie din toate astea) si am mai gasit fulgi de ovaz de la Fontin,net superiori calitativ.Or mai fi si de la alte firme dar eu doar pe astia ii stiu. Cerealele astea le poti manca,fie cu lapte,fie cu dulceatza dietetica(ori de la Arovit,ori cele straine care-s foarte bune-atentie insa la ingrediente!),ori cu mere rase peste si lasate peste noapte(ies ca o prajiturica gustoasa-cel putin asa zice dottoressa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), ori,am mai citit pe un site de o "clatita" din ovaz foarte gustoasa(pun reteta daca vreti)
Gasesti cerealele astea atat in supermarketuri,cat si in plafare.

A 3a zi consecutiv in care postez cu mandrie meniul.Si se vede deja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am hotarat sa mananc mai putin cantitativ si mai dietetic(a se citi "mai de faza 1 stricta") doar atunci cand imi este realmente foame si sa evit sa ma mai infometez seara,pt ca am citit ca organismul intra in alerta dupa o perioada de timp si incepe sa stocheze grasimea la celalalte mese,de teama ca ramane fara "combustibil" seara.Trag tare si la inot...apropo,intr-o luna se intoarce exu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

11:00- fresh portcale,fulgi ovaz cu lapte 0.1 grasime, 3 wasa
16:00- friptura vita,salata verde
20:00- capshuni
23:30- 4 castraveti mici

va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ala80
post Apr 29 2007, 09:38 AM
Post #2223

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Blu, H-ulica a noastra nu locuieste in Romania. Adio Sanovita si Arovit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

H, bine ai venit in club! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 29 2007, 10:04 AM
Post #2224

Musafir

QUOTE(sylvia_31 @ Apr 29 2007, 09:47 AM) *
roxanica, iti apreciez sinceritatea, dar , sa fiu sincera, nu ma asteptam la o astfel de reactie din partea ta. eu va consider pe toate fetele din gasca noastra de montignace prietenele mele. de razgandit nu m-am razgandit, sa stii, in legatura cu divortul, si asta nu o consider o chestie de ambitie ci de logica dusa pana la capat. if you were in my shoes, cred ca m-ai intelege mai bine. nu-ti doresc asa ceva vreodata, Doamne fereste. o casnicie de 12 ani, cu un copil la mijloc , nu se dizolva atat de simplu precum orice alta relatie din viata.
cat despre ambitie si hotarare, acum sunt intr-o pasa mai proasta, intr-adevar, dar sa stii ca am realizat si eu cate ceva in viata de pana acum, lucruri de care sunt mandra si care nu s-ar fi putut implini fara multa munca si vointa.

Sylvia uite d-asta mi-era frica...ca daca ai fi fost langa mine si ti-as fi spus acele cuvinte prin viu grai poate ca le-ai fi luat altfel. Repet, nu ti-am zis-o cu rautate sau critic, am vrut doar sa te impulsionez un pic sa te tii de Monti, pentru ca stiu ca-ti doresti lucrul asta. Nu vei avea rezultate daca nu-l tii corect. Nu stiu daca ai vazut ca am scris eu pe la inceputurile mele pe acest topic ca am avut 3 pierderi in greutate mari care mi-au bulversat organismul (18 kg, 10 kg, 10 kg) si pe termen lung nu m-au dus la nici un rezultat. Efectul yo-yo si-a spus cuvantul. In legatura cu capitolul divort...nu doresc nimanui sa se intample asa ceva si sunt alaturi de tine. Acum sper ca m-ai inteles si sa nu te superi pe mine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu apreciez f mult sinceritatea la cei din jurul meu si chiar daca maica-mea ma bate la cap sa nu mai fiu atat de sincera cu lumea...eu o tin pe a mea...si sa stii ca nu duc lipsa de prietene si culmea...sunt niste fete exceptionale.

+Quote Post
kalua
post Apr 29 2007, 12:12 PM
Post #2225

Musafir

Adevarul este ca si pe cele mai tari femei le da peste cap cate ceva in viata lor. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar stiu sa se ridice, asa cum va face si Silvia noastra, sunt sigura de asta.
Silvia, cand iti vine sa bagi in gura de toate celea si te gandesti ca totul se prabuseste, ia imagineaza-ti tu cum esti supla si ce ochi face ex-ul cand te vede asa. Cu tot cu noua lui relatie.

h, cerealele sunt fulgi de ovaz, orz, etc fara nici un fel de adaos. Imi inchipui ca asa ceva se gaseste la voi si-n magazinele alimentare obisnuite.
MM spune ca e bine de facut la inceput faza 1-a, chiar daca nu vrei sa slabesti. Este vorba de aducerea pancreasului pe linia de plutire cu faza 1 si tine cam o luna-doua. Printeaza-ti lista, la faza 1 n-ai voie sa amesteci produsele cu GI-ul intre 35 si 50 cu grasim, la faza a doua e voie totul pana-n 50, in orice combinatie.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 29 2007, 03:54 PM
Post #2226

Musafir

Saluti!
Pana la urma am mancat de pranz acasa, fiindca am fost cu figlio mio la un shopping mic care s-a transformat intr-un shopping lung si...plimbarica va fi dupa-amiaza.
Meniul de pana acum:
d - 2 finn crisp cu b.proaspata, gem caise, lapte, cafea cu lapte
p - 2 mere mici, piure din faina de naut, resturi de ostropel din carne vitel cu masline, salata verdeturi XXL, un pahar de vin rosu sec, telemea de oaie si capra
16:00: migdale...sorry
c - cred ca vor fi tot fructe, sau fructe si prajitura cu mere
Revin!

+Quote Post
kalua
post Apr 29 2007, 06:19 PM
Post #2227

Musafir

La noi e cald ca vara si din cauza asta mai putina pofta de mancare.
Azi am mancat o imbucatura de scrob facut de copil, pe dupa-amaiaza un mar si acum trec la bucatarie sa fac musaca cu vinete, dovlecei, carne tocata de vitel si bechamel conform, in asta ma voi baga diseara.

+Quote Post
Cleo
post Apr 29 2007, 06:27 PM
Post #2228

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Multumesc de primire fetelor, inca sunt spectator. Kalua merci pt lista, o printez si-o sa citesc si cartea cap- coada sa vad cat e de aplicabil la mine. M-ai speriat putin cu faza I obligatorie, am 169cm si 53 kg, la haine aveam masura 5 acum am 1-2 max 3 si ca atare a trebuit sa-mi reinoiesc garderoba (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Asta-vara i-am dat mamei 2 carti cu retete MM + `biblia` MM (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si e tare incantata, am de gand sa-i iau calculator si sa o trimit sa va citeasca pt idei, ca tare mai sunteti dragalase.

Sylvia uneori (de multe ori) palmele ajuta. N-o lua in nume de rau nimanui pt ca sincer nu vad nimic rautacios in vreun post. Tot ce vad sunt incurajari spuse in diverse feluri. Cred ca nu e nimic mai deprimant decat un episod ca cel pe care-l traiesti, insa, oricat de greu pare acum ESTE doar un episod si o sa se termine. Imi pare rau ca treci prin asta insa numai in tine e solutia sa iesi la mal cu capul sus.
Ia 2 imagini ale tale in oglinda: una e supla, sexy si zambeste vietii, alta e posomora si neincrezatoare in propria valoare.
Spune tu, pe care-o preferi? Te pup si-ti tin pumnii sa fie bine in no time.

+Quote Post
kalua
post Apr 29 2007, 06:46 PM
Post #2229

Musafir

h, nu-i musai sa slabesti cu faza 1. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mie nu-mi spun mare lucru inaltimea si kilele, e vorba de conformatie. Eu am 54-55 la 1,70 si am eu suncutele mele puse acolo bine si-s pe departe de a fi in pericol de prea slaba.

+Quote Post
Cleo
post Apr 29 2007, 06:51 PM
Post #2230

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Apr 29 2007, 12:46 PM) *
h, nu-i musai sa slabesti cu faza 1. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mie nu-mi spun mare lucru inaltimea si kilele, e vorba de conformatie. Eu am 54-55 la 1,70 si am eu suncutele mele puse acolo bine si-s pe departe de a fi in pericol de prea slaba.

kalua (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asa-i! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
nici eu nu-s PREA slaba, pt unii pesemne par prea slaba pt ca am oasele mici si cu totul am dimensiuni mai mici insa acum sunt fix bine, daca ma tin frumos si de sport o sa fiu zana zanelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .... am innebunit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

m-apuc de studiat!

+Quote Post

685 Pages V  « < 221 222 223 224 225 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 09:40 PM