![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
hashulica, acum am vazut intrebarea. eu mananc mai multe feluri:
mananc de la Quaker, Oats 100% whole grain quaker oats (le iau pe cele pe care scrie cooks in 1 minute si nu le mai fierb, le pun doar in apa sau lapte cald), mai am bran oats, tot de la Quaker (astea se fierb vreo 2 minute in apa, si se fac ca o budinca), si mai mananc Muesli de la President Choice (cutia verde, cu 30% fruits and seeds, mai dau la o parte stafidele si bananele). si la astea mai adaug 2 linguri de wheat germs (le gasesti in borcane, tot de la Quaker). Se gasesc cam in toate grocery stores, cele de Presidents Choice in lantul Loblaws (parca la voi e Provigo). la bran oats mai adaug apple sauce, neindulcit, de la President Choice, eu iau organic. cam astea le folosesc eu. daca ai nevoie de carte, da-mi un semn si ti-o trimit. later edit: am uitat sa-ti spun ca muesli sunt pt. faza 2. si, in general, daca intri prin magazine naturiste, sau chiar la departamentul de organice si naturiste de la Provigo, uita-te pe etichete si vezi sa fie din cereale integrala (exclus porumbul) si fara adaosuri de zahar, glucoza, dextroza etc. sau eu mai mananc paine integrala 100% de grau sau secara (citeste bine etichetele ca in multe feluri de paine pun si zahar, sau e combinata faina integrala cu faina normala), cu apple sauce sau apple butter neindulcit. acum mi-am luat si un gem nemtesc, conform dintr-un magazin italian, dar mananc mai rar gem. a, si sa va spun ca am facut prajitura cu mere de la blu, am facut-o cu faina de naut, in loc de soia, si a iesit super. a avut un succes... blu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si pe tine si pe tatal tu. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatza frumoaselor!
Ieri m-am cam destrabalat...am mancat dupa pranz migdale, apoi prajitura cu mere, seara, cand am venit de la plimbare, am ras 2 mici cu mustar Dijon conform, de la mama lui, din Franta...iute domle!...si dupa mititei capsuni...sa nu se deprecieze, nu?! Capsunile le-am mancat cu inima cat un purice, fiindca calcam in picioare pt prima data regula tinuta din noiembrie incoace, despre consumul fructelor...fuse greu, dar a mers. Nu mi-a bolborosit nimic in stomac, semn ca intradevar, nu fermenteaza, domnule! Destept Musiu Montignac....si treaba e ca-i musai sa incep sa invatz franceza, sau sa-i pregatesc macar declaratia de dragoste, ca ma apropi in curand de pragul "critic". Astazi merg la office, spre deosebire de majoritatea romanilor, care stau acasa si vegeteaza in vacanta de 1mai...of! Va pup! |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza frumoase montiniace!
Trebuie sa ma laud ca am trecut cu bine de weekend,am fost cuminte,am mancat ordonat(de cateva luni incoace in weekend distrugeam tot ce reusisem sa realizez in sapt.respectiva) Ieri am mancat astfel: 09:30- omleta (3 oua,costita,telemea,cascaval), 3 roshii 15:00-capshuni, 4 snitzele pui(facute cu ou,faina soia)cu cascaval ras deasupra, cateva frunze salata verde 23:00- capsuni va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ieri am primit un compliment foarte...nou pt mine.Un tip cu care m-am intalnit pt prima oara mi-a zis ca am un abdomen suuuper lucrat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Asa ca am facut si a 2a serie de abdomene,asa,de bucurie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (apropo,am un program de pe youtube de 8 min pt abdomen,la mine functoneaza peeerfect,dupa nici 3 zile se vede deja.daca il vreti si regulamentul imi permite postez aici linkul.este extrem de eficient!) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo, blu! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Pune aici linkul, nu strica la nimeni un abdomen lucrat (si-n primul rand mie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Marete si inaltatoare realizari pe toata linia! Prea pozitiv clubul nostru! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Azi am o mica problema. Ma gandeam cum sa-mi rezolv meniul fiindca sunt tocmai dupa o extractie de maseluta. Cred ca pana la urma pentru pranz imi voi pasa in blender o pulpita de pui prajita, rosii, etc., ca sa nu fiu nevoita sa mestec prea mult. Daca mai aveti idee de chestii pentru un biet suferind, nu ma lasati, ca va voi prinde si eu bine odata si-odata. Se pare ca lucrarile mele la stoma se vor intinde pe cateva saptamani de aici inainte. Deci: MD - fulgi de ovaz si lapte; 1 cafea P - pulpa de pui, rosii, salata verde C - shake de capsuni; o bucata de branza telemea, poate si niste castravete (dat pe razatoarea mica astazi) Si cand ma gandesc ca-mi facusem sarmalute cu nuci! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pozitiv de pozitiv clubul nostru!!!
Leea draga, da-o pe piure-uri si supe/ ciorbe concentrate...si, bineinteles, dimineatza pe fulgi de ovaz inmuiati in lapte, mere rase, iaurt. O sa-ti sticleasca ochii in noapte de atatea lactate si cereale! Mie mi-e dor de o ciorba de stevie si de un piure de urzici, chiar am ochit la mama urzici gata oparite, ea consuma cu precadere zeama de urzici, si ma bate gandul s-o rog sa-mi tranteasca un piure cu faina de soia. Ieri am cumparat de la plafar faina de naut in premiera mondiala, pana acum am folosit doar faina de soia. Am pus, conform instructiunilor, in 400ml apa 200g faina si am pus amestecul la fiert cu putina sare, condimente de Provence si ulei de masline...not bad, daca nu tranteam condimentele alea de Provence, parca ar fi fost si mai bine, cu un mujdei de usturoi, de exemplu... Data viitoare incerc si varianta nr.2. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Azi pap:
d-fulgi cu lapte, cafea p-iaurt cu wasa c-o prajiturica, un fursec si cateva capsuni / sau paste si capsuni |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Leea, ma gandesc ca merge si-o mancarica de dovlecei cu rosii in ea, e moale tare. Omleta sau scrob...
Eu: p: o para, apoi musaca conforma (o ditamai bucata) c: inca nu stiu sigur, probabil o salata asortata cu fasii de carne de vita in ea |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
SCROB ~uri n. Fel de mâncare pregătit din ouă bătute (uneori amestecate cu brânză, cu jumări, cu mărar sau ceapă) şi prăjite la foc mic
Sursa: DEX (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 11:32 PM |
|