IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 223 224 225 226 227 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Apr 30 2007, 02:04 PM
Post #2241

Musafir

QUOTE(kalua @ Apr 30 2007, 02:56 PM) *
SCROB ~uri n. Fel de mâncare pregătit din ouă bătute (uneori amestecate cu brânză, cu jumări, cu mărar sau ceapă) şi prăjite la foc mic

Sursa: DEX (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aha...deci un fel de omleta, cum mancam la mamaia la tara in vremurile bune. Nu m-am gandit sa ma uit in dex...desi-l consult uneori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meniul meu de ieri:
D: iarut cu fulgi si gem dietetic
P: compot de ananas fara zahar (am gasit la Mega Image la raionul de diabetici...dar n-are alte adaosuri de zaharuri), dupa 30 min un pate Inedit cu castravete
G: o portocala
S: o portie de supa de pui, capsuni (azi ma duc la profa s-o intreb cum e corect domne...capsune sau capsuni)
Azi:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: varza cu carne, o mini-salata (salata verde, castraveti, rosii si cateva masline)
C: probabil fructe.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 30 2007, 02:09 PM
Post #2242

Musafir

roxanica, omleta-i intreaga, la bucata, iar scrobul se freaca prin tigaie. Prin Transilvania se numeste jumeri.

Ananasul are GI-ul mai mare de 35, deci pentru faza 1 nu a fost bine combinat cu pateul de soia.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 30 2007, 02:31 PM
Post #2243

Musafir

Mai, si eu ma tot intrebam ce-i aia scrob, da' ma tineam faloasa...mde!
Acum stiu, iar DEX-ul nu l-am mai consultat demult...pai zi domnule asa, ca-s oua facute jumeri, sa inteleaga tot taranul roman!
Asa mai da!
Eu sunt foarte dezamagita de masa de pranz si de programul zilei, in general...ma simt si batuta, si cu banii luati...am venit la office, am avut ceva treaba in primele ore, cat sa raspund la e-mail-le de peste weekend, iar dupa ora 12:30 am cam somat, ca nu mai misca nimeni pe mail...
La pranz aveam o foame de lup, am taiat-o la cantina unde mananc de obicei, surpriza! inchisa! oameni care se respecta, bravo lor! merg cu o colega la placintarie, ca de cand cu dieta mea, a pus si ea capac placintutzelor...nici o miscare, inchisa!
In fine, am facut ultima incercare la Billa...mi-am luat doua copane de pui si o conserva de sardine in ulei, cu gandul ascuns ca poate ajung la office si nu le mai mananc, poate imi spun misoginii aia ca plec acasa, impreuna cu toate fraierele din birou...aiurea!
Am mancat de nervi tot! Iar acum mestec o guma Orbit desert, asa, de suparare.
Pe mail in continuare nu misca nimeni, iar eu stau ca vitelul la poarta noua si ma uit la PC...si va pandesc pe voi, poate poate sunt sanse sa nu mor de plictiseala macar...
Halal avanpremiera de 1mai!

+Quote Post
roxanica10
post Apr 30 2007, 03:57 PM
Post #2244

Musafir

QUOTE(kalua @ Apr 30 2007, 03:09 PM) *
roxanica, omleta-i intreaga, la bucata, iar scrobul se freaca prin tigaie. Prin Transilvania se numeste jumeri.

Ananasul are GI-ul mai mare de 35, deci pentru faza 1 nu a fost bine combinat cu pateul de soia.

La mamaia, in Teleorman se spune oua trantite-n tigaie cu jumari.
Kalua, dar eu am asteptat vreo 30 de minute pana sa mananc pateul. Am citit ca ananasul in conserva, fara zahar are IG 50. Eu am crezut ca nu se asociaza IG-ul fructelor mancate cu ceva vreme inainte de masa (am presupus ca deja se digera) cu IG-ul alimentelor ingurgitate dupa. Am inteles gresit?

+Quote Post
kalua
post Apr 30 2007, 04:43 PM
Post #2245

Musafir

Eu asa stiu, ca nici cu fructele nu-i de glumit, adica de amestecat fructe cu GI-ul mai mare de 35 dupa care se mananca ceva cu grasime. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Apr 30 2007, 05:47 PM
Post #2246

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

meniul de azi:
dimineata: 3 bucatele mignone de file de merluciu pane cu faina de naut, plus o rosie

pranz: una bucata de cotlet de porc la gratar (ca doar toata lumea s-a 'gratarit' astazi ) cu gogosari la otet, conformi + ultima portie de mancarica de linte ca garnitura - va spun cu mana pe inima c-am facut o pasiune pentru linte, mai ales cea rosie, cu smantana.

seara: un dulce conform sau niste fructe

+Quote Post
sylvia_31
post Apr 30 2007, 09:24 PM
Post #2247

Incurabil

Member No.: 868

kalua, am nevoie urgent de counseling (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
am acum in cuptor crema de...fructoza arsa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , si vreau sa stiu daca pot sa mananc o portie de asa ceva dupa ce am mancat in prealabil carne de porc cu putina smantana.

+Quote Post
Ala80
post Apr 30 2007, 09:35 PM
Post #2248

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Ce contine crema?

+Quote Post
blu_dea
post Apr 30 2007, 09:40 PM
Post #2249

Musafir

QUOTE(kalua @ Apr 30 2007, 07:28 AM) *
Bravo, blu! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

Pune aici linkul, nu strica la nimeni un abdomen lucrat (si-n primul rand mie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Acesta este linkul:
http://youtube.com/watch?v=Bke8a4Skgn4
enjoy!!!

ala,cum merge cu cromul?il iei?ti-a taiat pofta de dulce?

+Quote Post
Ala80
post Apr 30 2007, 09:43 PM
Post #2250

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Da, mi-a diminuat mult pofta de dulce! Nu e asa puternic incat sa o taie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am prajiturit* duminica aproape fara folos. Nu prea am chef sa pap ce am pregatit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

*forte, cotizez la tine pt cuvantul asta. vedem noi cu ce. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 223 224 225 226 227 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 12:04 AM