![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si mie
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
si Rihanna?!?! yoy doamne.... las'ca se intoarce moda....atunci voi fi prima (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai da toate vedetele au aceiasi freza zici ca e uniforma capilara (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
mai da toate vedetele au aceiasi freza zici ca e uniforma capilara (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) mda, dar eu tot geloasa sunt! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
geoo nu ai reusit sa te tunzi nici acum ?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si eu votez pro parul lung (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
m am vopsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si sunt foarte happy ca am gasit exact nuanta pe care mi o doream (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez cu cel scurt. Parul lung mi se pare foarte plictisitor, cat o fi el de frumos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pls.gif) eu am programare pentru MAINE la tuns....... sa-mi tineti pumnii!!!!
eu votez tot pentru cel lung (sper sa ramana tot lung si dupa ziua de maine..... dar mai putin voluminos si cu o alta linie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). cel putin eu asa mi-am "planificat": pana acum vreo 2 ani l-am avut scurt, maxim mediu. acum il las lung, pentru ca am intentia ca pe la 35-40 de ani sa il port din nou scurt.... ehh... daca ar fi dupa cum vreau eu.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
kitten bafta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu dupa ce am avut o experienta tare tare neplacuta pe la 13 ani cu tunsul am ramas cu sechele.tot timpul o opresc pe coafeza sa ma uit daca nu e prea scurt sau prea nu stiu cum (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) desi acum parul imi e mediu vreau sa il mai las sa creasca 2-3 luni si apoi sa ii dau si eu un pic de volum.ca parca prea se pleosteste (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
kitten vrem pozeeeeeeeeee
oh my cock...si rhianna si-a ciuntit pleata? Nah ca acu chiar m-am enervat! Stau prost cu banii da cred ca fac foamea vreo 2 zile si ma duc sa tund odata ca deja nu ma mai suport. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:24 PM |
|