![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
kitten, ai si pumnii mei stransi pt maine....
eu tot lasha raman ! kitten vrem pozeeeeeeeeee oh my cock...si rhianna si-a ciuntit pleata? Nah ca acu chiar m-am enervat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) exact asta am vrut si eu sa spun....dar m-am abtinut mai mult (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) angel si tu poze mama! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Citeam acum undeva ca tunsoarea asta a la Rihanna nu avantajeaza decat perosnale cu trasaturi ale fetei f simetrice (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ori eu numa trasaturi simetrice nu am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Da vreau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Imi place (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/rihanna-inverted-bob.jpg) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/rihanna-haircut-1.jpg) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/rihanna-haircut-4.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
imi place si mie cum este rihana tunsa,nu stiu cum mi-ar sta tunsa asa?si ma chinui sa imi las si parul lung.nu stiu ce sa fac. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
o sa pun..... sa speram ca iese ceva!
in alta ordine de idei: geoo, am vazut la tv ca a fost geta voinea la GL cu caravana antena 1.... nu te-a inspirat macar un pic? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
numai mie nu imi place.. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) deja m-am saturat, toata lumea se tunde asa, daca mai vad multe bretoane si tunsori bob sau cum se numesc, o sa innebunesc!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu sunt pentru par lung sau mediu, mi se pare mult mai feminin (bineinteles trebuie sa fie ingrijit si aranjat, nu prins in coada cu elastic de chiloti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ); totusi sunt persoane carora le sta bine si cu el scurt, de ex Rhianna mi se pare superba si asa (offtopic: adorm machiajul ei cu mov la ochi, vreau si euuuu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ), la fel Victoriei B. i se potriveste... cred ca trebuie sa ai trasaturi foarte feminine sau sa emani feminitate (zambet, privire, mod de a se exprima, miscari) pentru a da farmec oricarei tunsori.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
in alta ordine de idei: geoo, am vazut la tv ca a fost geta voinea la GL cu caravana antena 1.... nu te-a inspirat macar un pic? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ahhh, merci kitten, i'll go and kill myself now!! si eu care credeam ca nici o musca nu poate muri in oras fara sa afle toata lumea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( mda, deci am ratat momentul rau de tot...dar probabil asta era si ideea, daca se facea publicitate veneau toate maniacele ca mine!!! lasa, nu mi-e greu sa-mi bag iar foarfecul in par (ajung sa ma pricep, mai ales ca daca iese naspa....e vina mea! si o accept mai usor) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
geo, te tunzi singura?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si eu vreau sa ma tund in genul ala VB sau Rhyanna. Dar vreau breton. Nu am avut breton niciodata. Insa cum riscul sa nu imi stea bine e mare, am decis sa fac pasul dupa nunta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai eu m-am hotarat...maine imi fac programare la tuns (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu de alta...dar daca tot o sa fie uniforma capilara, macar sa pot zice ca am fost printre primele si s-au luat altele dupa mine si nu invers (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A inceput boala cu bobul inversat si prin grupul meu de prietene asa ca tre sa ma grabesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acu ce-o da domnu, cine stie cu ce freza ma intorc
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:10 PM |
|