![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
divi, cine a zis ca mie imi iese?? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
gata!! le-am pus shi pe cele cu parul intins (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trebuie sa spun ca eu ma declar multumita... si imi place mai mult decat ondulat, cu toate ca lumea zice ca ondulat imi sta mai bine... deh, daca am de unde alege....
n-am avut timp sa-l intind chiar perfect, ca l-am facut dimineatza, dar imi place cum se aseaza. acum sa vedem cat m-o tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
kitten unde ai pus pozele?k vreau si eu sa te vad. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
in grupul eladyz de pe yahoo
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
vezi aici...aici.... tre sa iti dea anjelu acceptul mai intai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
kitten, cum puiiiiiii meiiii poti spune ca vrei par pleostit???? Iti sta SUUUUPER, mai ales cum se aranjeaza cand e drept....si tunsoarea e bestiala! Clar eu votez pt el drept!!!!! ITI STA MORTAL!!!
de mi-ar sta si mie asa la radacina mereu ....ufffff, nu stii ce ai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut noua coafura a lui Fanny ....cred ca asa o sa imi cam stea si mie, cam acelasi fel de par avem cred.
Maine e ziua cea mare am emotii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Kitten iti sta bine cu el intins, in special cu bentita aia...e de efect. Dar parca tot mai mult imi plac buclele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum ai un par misto....iti permiti sa il coafezi cum ai chef. Vreau si io (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
mersi fetele, sa stiti ca e foarte foarte greu de intretinut.... (dureaza minim 30 min spalatul si peste o ora intinsul) ma rooog.... fiecare vrea ce are celalalt, asta e clar! si putem sa discutam pana la adanci batranetzi ca tot la cz asta vom ajunge.
BAFTA anjelu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . am vazut si eu noua freza a lui Fanny. e faina ideea, dar eu cred ca nu as rezizta mai mult de 10-15 minute pana sa mi-l dau dupa ureki.... si se cam strica efectul. eu am un fix, ca ma gadila parul pe fatza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
merci kitten,acum astept sa vad daca imi da accept angel.va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma duc sa imi tai venele in liniste :| Dar inainte de astea am pus poze pe grup cu noua mea freza. Dar voi sa va amintiti de mine cum eram inainte nu cum sunt acum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Bai frateeee....si ma tunsese bine, exact cum vroiam eu si l-a uscat...dupa care...s-a gandit el ca bretonul care il aveam deja e prea scurt si strica tot si atat a tot filat pe el pana n-a mai ramas nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Imi vine sa imi dau cu ceva in cap. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 04:00 PM |
|