![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Intra pe site te rog la http://www.elady.ro/articole/Club-Montignac/ (da clik pe link) si o sa gasesti o multime de informatii.
Sectiunea aceea a siteului se mareste zilnic aproape cu informatii noi (si le multumesc fetelor noastre pentru ajutorul nemaipomenit pe care l-au dat!) De asemeni, trebuie sa citesti cam tot ce s-a scris pe aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiu ca sint foarte multe informatii, insa crede-ne ca merita! Avem fete care au dat jos peste 10 kilograme si sint perfect santoase! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 19-May 07 Member No.: 1,666 ![]() |
nu prea reusesc sa tin pasul cu voi, nici nu stiu ,poate nu e de mine , am crezut ca ma puteti ajuta ca in timp scurt sa detin informatii despre anumite medicamente si daca aveti alternative precum Montignac imi spuneti si mie despre ce e vorba , nu stiu , ma voi documenta mai mult si apoi voi intra , dar speram sa primesc niste raspunsuri ,oricum mersi
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
nu prea reusesc sa tin pasul cu voi, nici nu stiu ,poate nu e de mine , am crezut ca ma puteti ajuta ca in timp scurt sa detin informatii despre anumite medicamente si daca aveti alternative precum Montignac imi spuneti si mie despre ce e vorba , nu stiu , ma voi documenta mai mult si apoi voi intra , dar speram sa primesc niste raspunsuri ,oricum mersi Cand m-am apucat de Monti, acum 5 luni am stat doua zile sa ma documentez... nimeni nu m-ar fi putut convinge printr-o prezentare de 3 minute ca Monti mi se potriveste. In consecinta, decizia trebuie s-o iei singura dupa ce citesti macar o carte MM si o parte din posturile de aici, pentru ca Monti nu e o dieta care te va ajuta sa slabesti in timp record, ci un stil de viata care iti echilibreaza alimentatia si te aduce la o forma fizica buna, daca ai rabdare si incredere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Despre Montignac s-au scris carti intregi, deci ar fi hazardat pentru noi sa incercam sa iti explicam in citeva propozitii, ca sa nu te plictisesti, cum trebuie tinuta corect metoda.
Nu uita insa, pastilele sint periculoase: daca alaptezi inca la sin, bebelusului tau ii vei transmite si medicamentul pentru slabit si o sa il imbolnavesti. La buna recitire! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau sa va mai spun si eu inca o data sa trageti o privire la clubul Montignac de pe site, raspunsurile de la FAQs sunt interesante si merita sa fie (re)citite. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Painea cu cel putin 24% tarate are GI-ul pana-n 35, deci se poate combina cu grasimi. A nu se uita ca painea trebuie sa fie mancata numai dimineata si-i bine daca o combinati si cu multe legume (rosii, ardei, castravete).
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Painea cu cel putin 24% tarate are GI-ul pana-n 35, deci se poate combina cu grasimi. A nu se uita ca painea trebuie sa fie mancata numai dimineata si-i bine daca o combinati si cu multe legume (rosii, ardei, castravete). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta DA veste buna ! Kalua, de curiozitate, de unde-ai luat informatia asta ? Ca eu m-am tot uitat pe site-ul oficial Montignac si n-am gasit-o (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Sylvia, tu ai idee unde gasim noi paine cu 24% tarate? Eu nu sufar prea tare ca nu mananc paine. Painea mea sunt fulgii de grau de dimineata. Inainte, in weekend mai mancam wasa, dar am renuntat.
Multumim pentru info Kalua. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Roxi, eu coc in casa paine din faina integrala cel putin de 2 ori pe luna, imi place foarte mult painea de casa. Si cu atat mai mult acum, cand o pot combina cu grasimi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Painea "compatibila" cu grasimi se face cu faina integrala de grau si taratze in volum egal, adica, cate cani de faina pui, tot atatea pui si de tarate. A postat Ala mai demult reteta la topicul cu retete. Chiar ma declar fericita pe ziua de azi, la auzul unei asemenea vesti bune (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Ma saturasem de painea de soia . |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Am mai aflat de la editura ca la toamna vor produce o faina speciala pentru prepararea painii cu gi mai mic sau egal cu 35. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Va tin la curent cu noutati.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:38 AM |
|