![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blu, sper sa ramai la cumintenie montignaca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ia inchipuie-ti ca-s eu in fata ta cand te mai apuca starile astea negative de bagat in tine ca-ntr-un butoi, poate-ti sta sarmala-n gat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Roxanica, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back !
Neaparat sa ne povestesti si noua ce-ai vazut pe-acolo..asteptam si pozele Am papat azi precum urmeaza: MD: cafea cu ciocolata conforma (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) P: pui la tava cu rosii, castraveti, 2 oua de tara prajite C: ceva light, probabil un shake cu capsuni Va las acum, ma duc sa votez si eu si dupa aceea o tai la o plimbare . (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
inainte sa ma duc la culcare, sa trec si eu meniul zilei de azi:
MD: sufleu de conopida P: ciorba de loboda si iahnie de naut C: prajitura cu mere si un pumn de migdale |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphetamin, tare bine-ar fi fost daca mancai si salata (verde sau de rosii, castraveti, etc) dimineata si la pranz.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphetamin, tare bine-ar fi fost daca mancai si salata (verde sau de rosii, castraveti, etc) dimineata si la pranz. of, tot nu-s suficiente legume? pai conopida ce e?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multam ca mi-ai atras atentia...azi incerc sa fac cum ma sfatuiesti tu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
@ stoina: Pune, rogu-te, reteta de rondele de soia. Am incercat eu ceva, dar mi-au iesit niste bulete pana la urma (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Azi: Dimineata repet faza de ieri: fulgi de ovaz cu iaurt si fragute. Iam-iam! La pranz va fi pentru toata lumea friptura din muschiulet de porc - pentru mine cu fasole verde Seara: ce mi-a ramas din budinca de spanac cu telemea de ieri (o pun la retete, pentru cine e interesata) Acu o stergem prin oras, ca avem o sesiune foto, cu al meu. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc de primire fetelor! Vedeti c-am scris la 'Destinatii de vacanta' mai multe detalii despre Tenerife si-am pus si poze, daca sunteti interesate.
Blu, am trecut si eu prin fazele tale, intre 20-25 de ani. Adica aveam o pofta de mancare fantastica si nu ma puteam abtine. Pur si simplu nu-mi mai pasa....cand saream pragul de 80, intram in panica, si-ncepeam sa tin cure de slabire drastice. Dupa ce ma desparteam de un prieten, ma ambitionam si slabeam si eram f mandra de mine. N-are sens sa pui problema greutatii tale pe seama insuccesului la barbati. Stai linistita, traieste-ti viata si sunt sigura ca va aparea si EL. Acest sfat il dau si prietenelor mele singure, care arata si ele f bine si se mira de ce nu-si pot gasi un prieten. Ideea e ca daca alergi dupa ceva, obtii lucrul ala mai greu. E valabil si pentru fiinte. In privinta mea, pot pune pe seama acestui forum si al fetelor dobandirea unei maturitati in modul de alimentatie. Am invatat sa ma satur 'vizual' cu alimentele neconforme. Deci, pentru mine nu prea exista tentatii. Mai am si eu perioade, indeosebi inainte de ciclu, cand mananc mai mult cantitativ, dar am grija sa fie conform. Cred ca acest regim mi se potriveste ca o manusa si nu pot sa-ti spun ce fericire ma incearca ca l-am descoperit impreuna cu voi, chiar daca un pic cam tarziu. Cantarul arata azi dimineata 66.3. Sunt f multumita. Pot spune ca mi-am depasit recordul anterior de slabit, care era de 18 kg. Acum am 18.7 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Meniul meu de ieri: D: iaurt 0.1% grasimi cu fulgi de ovaz (nu mi-au placut) si gem dietetic P: o pulpa de pui superioara rotisata si salata de varza, capsune C: capsune Doftoreaso, cum fuse la nunta? Nu mai apari pe aici? Ca mi s-a facut tare dor de tine. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanico, inca o data, jos palaria si tot respectul! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Nimphetamin, cat mai multa salata, de care o fi, e intotdeauna foarte bine, ingredientele ei au toate IG-ul foarte mic, trag la vale (ca sa zic asa) tot ce mananci din punctul asta de vedere. In plus au volum marisor, satura bine. Macar in sezonul cald sa ne facem plinul cu asa ceva. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Fetelor, sa dau si eu raportul pe ziua de azi: dimineata am fost la alergat, a fost super bine, am urcat si cateva randuri de scari , si deja parca nu mai resimt febra musculara de data trecuta.
Tocmai ce-am terminat de facut o ciocolata de casa conforma, acum astept sa se raceasca. Am gustat-o putin si a iesit dulce dulce dulce de tot (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Am respectat reteta, ba chiar am pus mai putina fructoza ( 250 g in loc de 300 g la 250 g lapte praf ). Data viitoare voi pune si mai putina. Nu stiu ce se-ntampla, oare m-am dezobisnuit eu intr-atat de gustul de dulce, de nu-l mai suport ?!!! De mancat, am mancat: MD: o rosie cu 2 felii de cas de oi P: o pulpa de pui cu verdetzuri G: ciocolata C: capsuni si-atat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
fetelor, unde gasiti lapte praf conform?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:41 PM |
|