IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 249 250 251 252 253 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post May 22 2007, 07:03 AM
Post #2501

Musafir

Sylviaaaaa! Eu vreau sa fiu Maica Tereza pana pe 02.06, iar tu afisezi tentatii d-astea?!!!!
Arata bineeeee!
Meniul meu de ieri:
d - salata dintr-o rosie, 1 castravete cornisor, un capia rosu, telemea de oaie rasa, busuioc, feta, ulei masline, otet mere; cafea cu lapte
p - macrou la cuptor cu salata de rosii si castraveti
s - fasole cu carnacior, salata XXL de verdeturi, 3 prajituri cu visine si iaurt.
Astazi as taia-o la aerobic, sa mai consum din caloriile ingurgitate sambata noaptea, dar sa vad cum se prezinta calcaiul meu...daca e apt de sport. Intre noi fie vorba, incepe sa ma enerveze din ce in ce mai tare calcaiul asta si dr de familie care mi-a spus sa slabesc 20kg si vorbim dupa. Am rugat-o pe mama sa mearga azi la dr si s-o roage sa-mi dea tratament/ proceduri ca nu mai poci. Nu m-am dus eu, fiindca sunt in stare s-o strang de gat, daca o vad...sau s-o amenint c-o dau in judecata!
Va doresc o zi de primavara excelenta!

PS: aoleuuuu! De azi incepe numaratoarea inversa! Peste o luna schimb prefixul, iar eu ma simt ca la 25 ani...bineinteles, facand abstractie de calcai...oare cand au trecut anii astia?!
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post May 22 2007, 08:00 AM
Post #2502

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

neata,
meniul meu de ieri:
MD: 2 clatite cu branza proaspata frecata cu ceapa si verdeturi
G: rondele de dovlecei prajiti cu telemea de oaie rasa
P: Ciorba de loboda si iahnie de naut cu carnati
C: o conserva de sardine in ulei cu 1 rosie si 2 castraveti
mai tarzior: un pumn de migdale

maine am rezultatele analizelor, pe care le astept ca pe ziua de salariu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 22 2007, 09:51 AM
Post #2503

Musafir

La mine azi e zi de rezultate la analize...daca imi iese colesterolul mare, am incurcat-o!

+Quote Post
Nimphetamin
post May 22 2007, 09:52 AM
Post #2504

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(dr_wise @ May 22 2007, 10:51 AM) *
La mine azi e zi de rezultate la analize...daca imi iese colesterolul mare, am incurcat-o!

bafta multa, doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dar cred ca ai constiinta impacata...nu???

+Quote Post
blu_dea
post May 22 2007, 12:40 PM
Post #2505

Musafir

sylvia....imi ploua in gura (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) cand oi aniversa atingerea targetului(60kg-pt moment,slabe sanse sa ma multumesc sa raman acolo:P)am sa-mi fac si eu ceva bun bun bun si aratos,,,yummy...si am sa va invit la cate o portie dubla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
padrina,chiar sunt curioasa cum iti ies analizele dupa atata Monti...sa ne anuntzi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

...inca 10 zile pana vine exu mi-as dori sa poata vedea skimbarea mea fizica,dar cand ma gandesc ca alaturi de el am pierdut circa 6 kg in 2 luni si el n-a realizat...nu m-as mira sa nu observe nimik(saracu e asa aerian...odata plangeam de sareau hainele de pe mine si el zice cu un aer inocent si senin :"ai mah baby,de ce tot razi?zi-mi si mie" (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

ontopic:d meniul meu de ieri:
10:00- 3 roshii, telemea oaie
15:30- pui la gratar, salata verde
22:00- foi salata verde

+Quote Post
roxanica10
post May 22 2007, 02:58 PM
Post #2506

Musafir

Sylvia, arata bine ciocolata ta.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am visat aseara ca ma dusesem la d-na Mimi (bucatareasa de la cantina cu care m-am imprietenit eu) si-mi dadea cozonac si nu stiu ce covrigei neconformi....si erau atat de buni....dar ma mustra atat de tare constiinta. V-am povestit, ca sa vedeti si voi ce mai viseaza omul cand n-are ce face. De altfel, in viata de zi cu zi nu poftesc, dar cine stie ce-o fi in subconstient?!
Nimphetamin si Dr_wise succes cu analizele. Doftoreaso, sunt sigura ca n-o sa iasa rau. De la ce sa ai colestorol mare?
Blu, lasa-l pe exu' si nu mai numara zilele pana cand vine. Nu s-au terminat barbatii...de pe pamant. Eu zic sa nu-ti faci prea multe sperante. Fii fericita ca ai reusit sa mai dai jos, dar nu face din asta scopul suprem. Traieste-ti viata cu pofta...si lasa-i si pe ceilalti sa se 'imbolnaveasca de aceasta pofta de viata' de la tine.
Sa va povestesc ca astazi sunt imbracata in pantaloni turcoaz si bluza bleu, tot spre turcoaz cu niste paiete...si ma simt tare mandra de mine...mai ales pentru faptul ca, destul de des, trebuie sa-mi mai ridic pantalonii ca sunt cam largi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Aseara am inlocuit capsunele cu grapefruit, portocala si mar
Azi:
D: o portocala, iaurt cu fulgi dupa
P: piept de pui la gratar cu garnitura de legume (mazare, fasole verde), peste si salata de varza
C: probabil fructe; sper sa apuc sa-mi cumpar capsune.

Va pupic!

+Quote Post
dr_wise
post May 22 2007, 04:47 PM
Post #2507

Musafir

@blu: mama lui de ex!!! Lasa-l soro sa saliveze pana i s-or atrofia glandele salivare...si toate glandele care vrei tu sa i se atrofieze...n-auzisi?!!! io vorrei parlare l'italiana?! Luam unul fraged din import si il educam cum vor muschii nostri. Si, daca se poate, sa stie sa gateasca montignac si sa-l placa tatal tau...intre noi fie vorba, la cat tine tatal tau la tine, nu stiu pe care-l va considera ca merita sa te ia de soatza...asa gandesc toti tatii de fete....
Meniul meu de astazi pare a fi:
d - mere rase cu fulgi ovaz
p - piept pui gratar cu salata de rosii si castraveti
s - salata de verdeturi cu branza si busuioc(dupa sport zdravan)

+Quote Post
lotte
post May 22 2007, 06:32 PM
Post #2508

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

eu in ultimul timp am mancat dimineata cereale, la pranz wasa cu pate inedit, branza, si frunze de salata, iar seara salata cu de toate, caci nu am timp sa gatesc.
dar parca am asa, un feeling, ca wasa se mananca doar dimineata?ma intreb si eu, pentru ca tot pe langa 50 jumate ma invart.
va pup.

+Quote Post
pescarush
post May 22 2007, 06:40 PM
Post #2509

Musafir

lotte, poti manca wasa si la pranz, mai ales daca contine 24% fibre. tu de care mananci? pentru faza 1 trebuie sa aiba 24% fibre sa poata fi mancata cu lipide.
eu mananc azi:

D - fulgi de ovaz cu gem conform
P - 2 chiftele in sos de rosii conform si o salata
C - ciorba de perisoare (faza 2, ca au orez brun in ele perisoarele).

yammmm, sylvia, acum stau si ma uit la ciocolata ta, tocmai sunt dupa lunch, si-mi ploua in gura. oare imi trece pofta uitandu-ma la tava ta??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post May 22 2007, 08:58 PM
Post #2510

Musafir

Eu una as zice ca Wasa-i paine uscata (posmagi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si din cauza asta e de preferat s-o mancam dimineata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 249 250 251 252 253 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 02:07 PM