![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
blu, mananc pe saturate, e drept, in ultimul timp nu prea am servit mancare gatita, dar revin in forta de saptamana viitoare. Mi s-a pus pata sa mananc ciorba, nu o sa fac eu, merg in oras si ma servesc. Si, blu draga, tu esti frumusica tare si foarte ambitioasa, nu te mai gandi la 50kg.Eu as vrea sa merg la inot, stiu sa inot, imi place, dar cand ma gandesc ca trebuie sa ajung pana la bazin, imi pierd dorinta.Poate am sa ajung in weekend vreodata. Tu stai prin acea zona? Blu, carnati de leurda?Ce-o fi chestia asta?Leurda stiu ce e, dar carnatii de.......? lotte,carnatii cu leurda sunt un soi de carnatzi light,din porc/vita cu acesta planta,care le da o aroma excelenta(ii gasitzi la Strivex,e un magazin de mezeluri,v-am mai zis eu de el-tot acolo am gasit si carnati conformi-a vb tata personal cu macelarul ca sa stau eu linishtita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) Sar'na de aprecieri,esti o bombonica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Stau in zona,la 5 min.de bazin-de-asta sunt si asa consecventa,iti dai seama (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Astazi era ziua mea de cantarit,dar m-am abtzinut din 2 motive:sunt cu 1 zi inainte de TOM(time of the month:D) plus ca in weekend am avut niscai abateri....asa ca,pt linistea mea sufleteasca,o las pe sapt viitoare cu masuratorile va pup |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de astazi:
d - iaurt cu fulgi ovaz si gem visine, black coffee p - ficatei de pui la cuptor cu salata de rosii si castraveti c - chiftelute + ciorba din rasol de vita 22:00: un mar baban |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu pe ziua ce tocmai a trecut,fu:
11:30-capsuni--pauza 30'- 5-6 wasa, branza 0.1, 2 roshii 18:30-carnaciori cu leurda, salata verde |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele mele, revin si eu cu postarile.
in primul rand cu analizele: sunt sanatoasa precum un rechin! stiti, rechinul e sg animal care nu se imbolnaveste niciodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ei bine, analizele mele au iesit fara cusur, inclusiv la tiroida. deci n-am nici pe naiba, sg solutie e sa reduc cantitatile de mancare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) neuroendocrinologul asta la care am fost auzise de Monti si mi-a recomandat sa merg cu el in continuare. mi-a zis sa fac miscare si atat...se gandea sa-mi recomande Reductil sau Xenical si cand i-am zis ca nu cred in ele a ras si a zis k nici el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in al 2lea rand cu nunta: o sa fie ceva stilat, nu snob, dar mai altfel, un fel de tema a anilor '20-'30. sper sa iasa cum imi imaginez. ieri am luat invitatiile, plicurile si marturiile si arata atat de frumos, nu am primit niciodata invitatii sau marturii atat de frumoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt f mandra! in al3lea rand meniul: MD: ultimele 2 pateuri inedit cu 2 castraveti, 1 rosie si o felie de telemea d capra P: ciorba de loboda si linte indiana C: salata de pui cu ciuperci si maioneza, un pumn de migdale si 2 cuburi de cioco 70% in we plec din Buc si nu prea mai e nik de gasit in frigider (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa vad cum ma descurc azi si maine. va pup pe toate. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphetamin, eu-ti mai zic o singura data chestia asta si dupa aceea n-o sa ma mai auzi cu asa ceva in veci: invata-te sa mananci mai multe salate de legume, legume insemnand salata verde, rosii, ardei, castraveti, ceapa verde. Meniul tau ar arata a Montignac daca la pranz ai manca la lintea aia un salatoi, iar seara la fel.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
d-o portie de alergat+cafea
p-piept de pui la gratar cu salata verde c-megasalata cu telemea de oaie + ceva pilates *intre mese mai ciugulesc ciocolata si smochine |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphetamin, eu-ti mai zic o singura data chestia asta si dupa aceea n-o sa ma mai auzi cu asa ceva in veci: invata-te sa mananci mai multe salate de legume, legume insemnand salata verde, rosii, ardei, castraveti, ceapa verde. Meniul tau ar arata a Montignac daca la pranz ai manca la lintea aia un salatoi, iar seara la fel. Kalua, multam. nu ma supar, indiferent d ecate ori mi-ai spune sau m-ai certa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ideea e k daca mananc ciorba si linte, sunt deja plina, unde sa mai incapa si salata?? in plus, lintea e leguma, nu mi se pare ca s-ar potrivi cu salata. fir-ar sa fie, da' complicat mai e totul! de ce trebuie sa fie asa de complicat??? ma uit la meniurile fetelor si nu mi se pare a ar manca atatea salate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ok, incerc sa mananc tot mai multe salate... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
D: o portocala, un mar, dupa iaurt cu fulgi de grau P: mancare de mazare si fasole verde cu piept de pui la gratar si salata de varza alba C: capsune, o portocala Nimphetamin, voiam sa-ti spun mai demult ca semintele de floarea soarelui nu sunt acceptate in faza 1. Poti manca, dar mai rar, seminte de dovleac. |
|
|
![]()
|
|
Meniul meu de ieri: D: o portocala, un mar, dupa iaurt cu fulgi de grau P: mancare de mazare si fasole verde cu piept de pui la gratar si salata de varza alba C: capsune, o portocala Nimphetamin, voiam sa-ti spun mai demult ca semintele de floarea soarelui nu sunt acceptate in faza 1. Poti manca, dar mai rar, seminte de dovleac. rox, tx...stiu ca sunt de faza 2, dar ...vesnicul dar...mi-e pofta de mor! i'm officially ashamed (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nimphe, sa stii ca merge foarte bine lintea cu salata, la fel si fasolea sau nautul. chiar si inainte de Monti, intotdeauana mancam salata sau muraturi langa mancare de fasole (lintea si nautul le-am descoperit datorita lui Monti si a fetelor de aici (IMG:style_emoticons/default/322.gif) )
si langa salata cu maioneza, neaparat un ardei, o rosie, sau castravete, daca n-ai chef sa faci salata. scuze ca vin si eu cu "indicatii pretioase", dar la asat sunt buna... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu am mancat tare aiurea ieri, dar macar a fost conform, ca am alergat intr-una. azi mi-am propus: D - clatite cu mere rase si scortisoara P - mancare de fasole cu piept de pui, a la leea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) C - pasta de avocado, in care am pus ceapa verde, rosie, zeama de lamaie si parmezan (ramasite de ieri) cu ardei rosu |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:23 PM |
|