IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 256 257 258 259 260 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post May 29 2007, 06:24 PM
Post #2571

Musafir

meniul meu pe azi:

D - mere rase cu scortisoara, fulgi ovaz si germenid e grau
P - 2 felii sunca, 2 buc branza topita, rosie ardei, castravete
C - spanac cu carnati la grill.
Go to the top of the page

+Quote Post
Kitten
post May 29 2007, 07:03 PM
Post #2572

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

vreau sa va intreb ceva, asa de curiozitate. monti permite combinarea fructelor cu altceva? ca eu vad ca voi mancati fructe combinate cu fulgi la MD....si eu asa retinusem, ca nu e voie sa le combini cu nimic, ba mai mult, sa faci pauze de cateva ore intre fructe si orice altceva. am citit si eu cartea (de doua ori acum vreun an, si inca o data mai de curand), dar e complicata rau treaba....va invidiez pe toate pentru vointa de fier, si va doresc muuuuuulte kg in minus (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ... si cu cafeaua mie mi sa pare cam nasol (n-as putea sa renunt), da vad ca voi mai beti din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
;
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) vreau sa mai intreb ceva, ca-s curioasa rau din fire: dr. wise, tu ai facut sport si inainte de monti? si, daca ai probleme cu calcaiul buclucas, de ce nu faci fitness sau pilates, sau orice fara topaiala?

+Quote Post
kalua
post May 29 2007, 11:38 PM
Post #2573

Musafir

Fanny, paine conforma (finn crispul intra la categoria paine) se mananca numai dimineata daca vrei sa slabesti.

Kitten, fructele (inafara de capsuni, zmeura si fructele de padure) se mananca inainte de masa pentru ca fermenteaza si baloneaza astfel. Multe dintre noi n-au problema asta si atunci le combina cu altceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 30 2007, 07:32 AM
Post #2574

Musafir

'Neatza!!!
@kitten: inainte de monti nu mai facusem sport din 1987, adica anul II de facultate...asa, o pauzica de vreo 20 ani...nu-ti povestesc cum fuse prima ora de aerobic, aveam gretzuri de atata efort si atata grasime pe oasele mele!!!
In privintza calcaiului, tb musai sa merg la reumatolog si sa-mi dea tratament sau proceduri, apoi sa vad in ce masura mai pot face aerobic, fiindca mi-e asa de bine acolo, cu antrenoarele acelea simpatice, ca nu ma indur sa renuntz. Fitness nu-mi place...nu-i pe muzica antrenanta, pilates...nu stiu...facem ceva pilates la sfarsitul fiecarei ore, cam 15-20 minute...dar nu e stilul meu, mie imi place sa ma zbantzui, sa simt muzica cum imi curge prin vene...in schimb imi place din ce in ce mai mult tae-bo si as vrea s-o rog pe antrenoare sa-l extinda la o ora in fiecare duminica, nu la doua sapt, asa cum e acum.
Iar merele cu cereale imi priesc de minune!
Si sa va spun ce-am observat...am renuntat de duminica incoace la orice contine indulcitori sintetici (inclusiv guma de mestecat) si am inceput sa pierd din greutate. Mai, ce tie si cu pancreasul asta smecher!!! Drogat sadea! O sa-l strig "aurolacu" de acum incolo!
Ciao!

+Quote Post
Nimphetamin
post May 30 2007, 07:43 AM
Post #2575

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

salutare,
meniul meu de ieri:
MD: 4 finn crisp cu gem de capsune, 1 finn crisp simplu si o cana de lapte
P: salata de varza cu omleta cu ceapa verde si telemea de oaie
C: o bucata de branza de burduf, 2 felii de salam (fara zahar. am zis ca nu mai mananc mezeluri, dar era asa de gustos!), 10 masline, 1 rosie, 1 castravete.

azi gatesc, am frigiderul plin de dovlecei, varza, conopida...
m-am cantarit azi si cantarul arata identic cu atunci cand m-am apucat. e drept, am avut si abateri (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
sper ca pana la nunta sa nu ma mai abat, trebuie neaparat sa slabesc!!!

+Quote Post
sylvia_31
post May 30 2007, 07:53 AM
Post #2576

Incurabil

Member No.: 868

Salutare, montignace !
Sa mai scriu si eu meniul, ca m-am cam lenevit in ultima vreme .
Ieri, am papat precum urmeaza:

MD: iaurt cu 0,1% grasime cu fulgi de ovaz si gem conform de capsuni
P: ciorba strecurata cu o bucatica de carne de porc; felul 2 : o pulpa fiarta de pui cu rosii
G: o mana de cirese
C: piept de pui la gratar (din pacate, fara legume alaturi) ; desert: capsuni

+Quote Post
Kitten
post May 30 2007, 08:08 AM
Post #2577

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(dr_wise @ May 30 2007, 07:32 AM) *
'Neatza!!!
@kitten: inainte de monti nu mai facusem sport din 1987, adica anul II de facultate...asa, o pauzica de vreo 20 ani...nu-ti povestesc cum fuse prima ora de aerobic, aveam gretzuri de atata efort si atata grasime pe oasele mele!!!
In privintza calcaiului, tb musai sa merg la reumatolog si sa-mi dea tratament sau proceduri, apoi sa vad in ce masura mai pot face aerobic, fiindca mi-e asa de bine acolo, cu antrenoarele acelea simpatice, ca nu ma indur sa renuntz. Fitness nu-mi place...nu-i pe muzica antrenanta, pilates...nu stiu...facem ceva pilates la sfarsitul fiecarei ore, cam 15-20 minute...dar nu e stilul meu, mie imi place sa ma zbantzui, sa simt muzica cum imi curge prin vene...in schimb imi place din ce in ce mai mult tae-bo si as vrea s-o rog pe antrenoare sa-l extinda la o ora in fiecare duminica, nu la doua sapt, asa cum e acum.
Iar merele cu cereale imi priesc de minune!
Si sa va spun ce-am observat...am renuntat de duminica incoace la orice contine indulcitori sintetici (inclusiv guma de mestecat) si am inceput sa pierd din greutate. Mai, ce tie si cu pancreasul asta smecher!!! Drogat sadea! O sa-l strig "aurolacu" de acum incolo!
Ciao!

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) esti de coma doftoreaso!!!! ma omori!!!! (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) iti doresc mult succes. poti sa-ti faci si o osteodensiometrie pentru calcai (asta daca nu te stii cumva deja cu reumatism prin zonele respective)... poate ai nevoie de mai mult calciu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pe mine ma dureau rau calcaiele cand am avut lipsa de calciu, abia puteam merge, mai aveam un pic si mi se sfaramau oasele... in legatura cu sportul, ma gandeam eu ca ar fi mult prea frumos sa existe un regim care sa te faca sa slabesti fara sport... deci n-am scapare, tre sa ma tin in continuare de bicicleta mea si de abdomene... uff!

+Quote Post
Nimphetamin
post May 30 2007, 08:20 AM
Post #2578

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

sa va zic ceva: eu am auzit de Monti de la o prietena.
era grasulie bine de tot, mai ceva decat mine. s-a apucat de Monti dupa ce a citit prima lui carte: "Mananc deci slabesc".
a tinut cateva luni, a slabit enorm de mult, adica arata perfect, deis uneori imi pare totusi prea slaba.
nu s-a agitat cu atatea carti, cu site, cu meniuri, cu retete.
a tinut regimul exact cand a aparut el in Ro, deci nu existau atatea materiale informative. nu a facut niciun sport.
acum tine faza 2, dar si pe aia o incalca uneori. adica eram la o petrecere si a mancat si chipsuri si prajituri...
a ramas insarcinata si nu s-a ingrasat deloc. dupa nastere a revenit la forma initiala, deci tot slaba.
nu stiu ce sa zic, ma gandesc ca poate doar anumite corpuri reactioneaza, fata asta era mai grasa decat mine si a slabit! doar cu prima carte! si fara niciun fel de sport!
e corect ca unii sa se chinuie atat??? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Ala80
post May 30 2007, 10:00 AM
Post #2579

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Luni si marti am mancat doar fructe si legume.
Azi:
d-cirese, pepene verde
p-gratar si salata de rorii+castraveti
c-capsuni

E posibil a mai rontai cateva arahide crude si 1-2 buc de cioco cu 85%cacao.

+Quote Post
roxanica10
post May 30 2007, 10:31 AM
Post #2580

Musafir

Hai sa va povestesc si eu ceva. Aseara m-am vazut cu o prietena, cand m-am dus sa-mi cumpar fructe. M-am uitat la ea, m-am uitat la mine. Am intrebat-o cate kg are si mi-a raspuns 60. Analizand obiectiv situatia, tipa afiseaza un fund si ceva burtica....eu par mai slaba decat ea...si eu am 66.6. Ca sa vedeti si voi ce diferenta e de la oasele astea...sau de la ce-o mai fi.
Nimphetamin, si eu am mai auzit de oameni care-au slabit cu Monti si nu au mai revenit la greutatea initiala. Ideea e c-au fost si cumpatatii...adica n-au mers din exces in exces.
Meniul meu de ieri:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: mancare de fasole verde, mazare si piept de pui la gratar cu muraturi
C: 6 nectarine crude, o minunatie
Pupici!

+Quote Post

685 Pages V  « < 256 257 258 259 260 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 03:12 PM