![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Inauguram astazi, cam tirziu, un nou topic in care sa spunem ce am mincat in zilele in care tinem post.
Eu astazi: md: cafea prinz: zacusca si masline, halva de floarea-soarelui (mai mult gustat) gustare: fructe cina : leurda cu lei de masline si lamiie, fructe (ora 18:30) gustare : fructe |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fetele, am intrat deja in Postul Pastelor. Tine cineva ?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu nu tin tot postul anul acesta. Anul trecut insa l-am tinut pe tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Anul acesta o sa fie mai greu, ca pica Pastele devreme si a fost si frig si nu au apucat sa iasa urzicile, leurda, spanacul...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
... nu ca as fi mancat din astea anul trecut cand erau peste tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sintem in Postul Nasterii Domnului. Azi e dezlegare la peste si o sa fac peste prajit cred. Si o sa iau si niste icre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Peste si noi pe 27-28 fiind dezlegare. Am cumparat un Novac de 4.5Kg pe care l-am impartit cu fratele si cumnata mea, prajit si mancat cu mamaliguta si usturoi cu smantana evident.
Vineri am bagat ciuperci(la cutie) prajite cu ceapa la pranz si seara cartofi taiati in 4, dati prin malai/susan/sare si pusi in tava la cuptor + sos de usturoi. |
|
|
![]()
|
|
Eu mi-am facut mincare de gutui si o chestie cu peste. Bune amindoua. Marti e iar dezlegare la peste.
|
|
|
![]()
|
|
Zilele astea am mincat asa: mincare de gutui, pissaladeire (un fel de tarta cu peste), salata de icre, peste prajit, varzari (o sa mai fac, mi-au placut si de-aia o sa repet experienta).
Ma gindeam sa fac si niste varza calita, fasole si vreun ghiveci zilele astea. Apoi pentru zilele cu dezlegare la peste, saganaki de midii, vreo ciorba de peste. Ar mai merge si o salata ruseasca de peste (cartofi, peste afumat, ceapa, ulei, sare, piper, otet). Miine e iar dezlegare la peste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apoi mai avem dezlegare la peste de vineri 3 decembrie pina marti 7 decembrie, inclusiv. Pentru desert, placinta cu mere, placinta de bostan, minciunele, mere la coapte la cuptor, loukoumades (gogosele cu miere, scortisoara si nuca). |
|
|
![]()
|
|
Am facut fasole verde si ieri a gasit la piata niste prune tare faine. Aseara am facut si mincare de prune dobrogeana. A iesit asa de buna, ca parca era facuta de mama. Sau , poate, unde nu am mincat eu de multa vreme... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mi s-a parut asa!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:19 PM |
|