![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 11-January 06 Member No.: 140 ![]() |
esti o dulce (ca de obicei).
al meu mi-a cumparat ieri noodles integrale, asa scrie pe pachet, dar nu sunt eu lamurita 100%, daca sunt conforme. cand ajung acasa iti scriu ce scrie pe pachet. te pup si ciao! Dieta Montignac :offtopic: kalua, ce repercursiuni are lipsa de vitamine B asupra organismului? am facut niste analize inainte de craciun si mi-a venit raspuns ieri ca am lipsa de vitamine (B). multumesc anticipat de raspuns, stiu ca le ai tare de tot cu de toate si ca poti sa raspunzi si la intrebarea asta . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:21 PM |
|