![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 11-January 06 Member No.: 140 ![]() |
eu am fost pe dieta atkins inainte. asta zice ca nu tre' sa te arunci pe branza, nu mai mult de 50g. deci nici ei nu consuma branza. eu am inteles din montignac ca poti sa cansumi branza, iar pentru ca montignac sfideaza numarul caloriilor, am tradus eu, destapta de mine, ca poti sa balotezi dupa pofta inimii.
tu ce faci de mancare zilele astea? da-mi si mie o idee, ca-s goala-n cap. eu azi fac un talmes-balmes din ceapa verde, ciuperci, fasole verde+ condimente si buruieni, trase intr-o unda de ulei de masline, niste salata de varza si ceva carne, mai precis ceafa de porc la cuptor (primita de la soacra). ps. eu cred ca e Satureja hortensis, apropo de cimbru, dar o sa deschid un topic sa vad ce raspund alte fete. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:06 PM |
|