![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, fetelor, eu voi intra in "focuri" cit de curind.
Meniul de anul asta cuprinde: samale in foi de varza, cirnati, racitura (piftie), friptura si ciorba de burta (desi nu e mincare traditionala de Craciun). Din pacate caltabosi, toba si leber - fara anul asta.... :-X Iar la dulciuri: "scutecele lui Hristos" (in unele parti ale tarii li se mai spune si "turte de Craciun"), cozonac, melomakarona si kourampiedes... De baut: vin rosu. Voi ce mai pregatiti? Ca as mai face si altele, tot traditionale dar se pare ca mi-a pierit toaata memoria... :-X |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
deci nu sunt singura care se gandeste la craciun inca din vara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
kalua, imi surade reteta ta de rata, dar cred ca ar fi mai potrivita pentru revelion...de craciun or sa se stranga prea multe... carnati, caltabosi (moartea mea) toba, sarmalute, cozonac... chiar ma gandeam azi - trecand pe la retetele de peste- sa-i spun mamei sa facem o stiuca umpluta de revelion (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2025 - 04:49 AM |
|