![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu:
Painicile filozofale ale Leei Saramura de pui a doftoresei Cuiburile de viespi ale cleolicii Langosii lui cleo Pastitsio lui Maat Cascaval rumenit cu salata al Leei Varza cu carne a cleolicii Acum numai astea imi trec prin minte. Voi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Astazi am facut cuiburile de viespi ale Hildei. Pe jumate, ca nu aveam destula drojdie in casa si mi-a fo` lene sa ies (am avut doar un pic echivalent a 25 g drojdie iar pentru reteta trebuia sa am 50g). Au iesit 11 cuiburi. Sa va spun cite au ramas? 3! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Le-am luat din fata lu barbata-miu, ca altfel cred ca ar fi facut indigestie pina acum!
Repet miine experienta ca vreau sa dau si de pomana. Excelente! Ce am inceput sa fac destul de des,- cred ca am facut de vreo 9 ori pina acum, asa de mult ne place e Chili con carne, reteta Karinei, care de fiecare data se lasa cu burta maaaare si satula si cu cratita goala... am facut de-a lungul timpului si altele, insa acum nu-mi amintesc exact ce, sincer, pentru ca simt ca pleznesc de cit am bagat in mine si nu reusesc sa ma concentrez defel! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 04:08 PM |
|