![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, fetelor, eu voi intra in "focuri" cit de curind.
Meniul de anul asta cuprinde: samale in foi de varza, cirnati, racitura (piftie), friptura si ciorba de burta (desi nu e mincare traditionala de Craciun). Din pacate caltabosi, toba si leber - fara anul asta.... :-X Iar la dulciuri: "scutecele lui Hristos" (in unele parti ale tarii li se mai spune si "turte de Craciun"), cozonac, melomakarona si kourampiedes... De baut: vin rosu. Voi ce mai pregatiti? Ca as mai face si altele, tot traditionale dar se pare ca mi-a pierit toaata memoria... :-X |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Anul asta poate fac ceva mai special. Nu as vrea sa fac aceleasi feluri din fiecare an.
Spre deosebire de Kalua, eu m-am hotarat doar asupra desertului: Guguluf cu lamaie si mac si Chec la metru cu glazura de ciocolata. Pentru ciorba ma gandeam la una pe ciolan afumat, cu tarhon. De sarmale nu cred ca scap, dar fara ele nu ar fi Craciun, nu? Voi ce idei mai aveti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:10 PM |
|