![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, fetelor, eu voi intra in "focuri" cit de curind.
Meniul de anul asta cuprinde: samale in foi de varza, cirnati, racitura (piftie), friptura si ciorba de burta (desi nu e mincare traditionala de Craciun). Din pacate caltabosi, toba si leber - fara anul asta.... :-X Iar la dulciuri: "scutecele lui Hristos" (in unele parti ale tarii li se mai spune si "turte de Craciun"), cozonac, melomakarona si kourampiedes... De baut: vin rosu. Voi ce mai pregatiti? Ca as mai face si altele, tot traditionale dar se pare ca mi-a pierit toaata memoria... :-X |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pesca nu pot sa mananc din aia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mi se pare prea grasa. Da' uite ca iau in calcul varianta asta pentru viitor. De ani de zile o fac cu maioneza din comert (e una buna care se cumpara ca painea calda insa imi scapa numele acum) si cred ca si anul asta la fel. Iaurt nu mananc deloc fiindca contine ceva la care sunt alergica (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) De fiecare data cand m-a mancat undeva sa iau sa pap am avut experiente neplacute. Pana una alta cred ca o sa fac ce deja am mai facut si stiu cum iese ca deja e scurta vremea pana in sarbatori (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:11 AM |
|