![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 104 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 196 ![]() |
Buna seara, fetelor!
In primul rand, multumesc din suflet Kalua, pentru postarile anterioare. La fel ca si ala80 am citit tot si... mi-a prins bine. Merci! Recent am cumparat "Retete si meniuri Montignac" (ambele volume) ca sa-mi fie de ajutor cand ma paraseste inspiratia. :D Este ceva ce ma intriga acolo si m-am gandit ca poate ma ajutati voi sa ma dumiresc. Pe de o parte, Dieta Montignac sugereaza ca in prima faza ciocolata neagra (peste 70%cacao) sa fie evitata, dar pe de alta parte, in retetele propuse pentru primele trei luni apar niste minunate trufe... cu cacao si fructoza.. Deci, ce sa inteleg? Stiu ca ultima teorie lasa loc de.. abateri mici chiar si in faza 1, dar totusi.. cum scapam de pofta de dulce daca o alimentam sistematic chiar si in faza asta, ceva mai restrictiva?! Voi cum ati trecut de faza asta? Recunosc, eu sunt abia in cea de-a doua luna, deci.. mai am ceva.. In plus, ce parere aveti voi de fructele confiate? Din ce am citit anterior nu ar fi o tragedie, dar in schimb, in cartile de care spuneam mai sus, nu am vazut nici o trimitere, cat de mica, in directia asta. De fapt, singurul desert pe care il mentioneaza este branza. Atat la pranz, cat si la cina. Cam atat deocamdata.. O seara frumoasa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:50 PM |
|