![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 9-February 06 From: everywhere Member No.: 201 ![]() |
Ceau fetele, Kalua ma bucur mult ca esti pe forumul asta, am citit toate mesajele postate si sunt decisa sa tin si eu dieta Montgnac...de fapt tin de vreo 2 saptamani si nu am slabit deloc, dar nu renunt pentru ca ma asteptam la acest rezultat la inceput (inainte de monti nu mancam mai mult de 1000 cal pe zi, iar acum mananc ceva mai mult). Oricum iubesc modul asta de viata si nu am de gand sa renunt. Trebuie sa dau jos vreo 5kg pana la vara, asa ca am timp... :)
Am o intrebare in legatura cu arahidele (peanut) au gi 15, dar nu stiu de ce eu am un fix ca nu sunt conforme, ce ziceti?? Daca fierbi fulgii de ovaz isi schimba oare gi? pt. ca eu am descoperit o budinca delicioasa din fulgi de ovaz si laptic de 0.1 Mersi mult si mai ales tie Kalua ca ai reprezentat in parte motivul pentru care am hotarat sa schimb ceva in viata mea. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:07 PM |
|