![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Incepem ciclul retetelor Montignac.
Friptura de parmezan cu nuci diferite Reteta indiana: Pakoras Chutney de ardei iute Retete de slabire: La farinata postat de: kalua 2005-04-02 14:44 pe alt forum Carne tocata de vita o amestec cu oua, ceapa unduita, usturoi, sare, piper, patrunjel verde si putina linte rosie fiarta. Pun un strat de compozitie de-a lungul unei forme mai inalte. Umplutura: intr-o parte oua fierte, in cealalta telemea (feta) taiata cuburele. Imbrac umplutura cu compozitia de carne si o dau la cuptor. Intre timp pregatesc legumele: ardei, rosii, vinete, dovlecei, ciuprci, etc. Se adauga legumele in forma (pe ambele parti ale ruladei si se lasa la cuptor pana e gata. Cine vrea poate adauga niste suc de rosii. Astfel am carnea, garnitura (legumele) si se formeaza si un sos delicios. Cu salata verde. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
In seara asta a zis colegul de dormitor ca de mult n-a mai mancat ceva asa de bun. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ma rog, n-am vrut sa aprofundez subiectul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am facut
Reteta montignac de Medalioane frantuzesti cu fasole verde Eu am pus pe o parte din carne cascaval, pe alta nu, au iesit foarte bune amandoua. In loc de plante de Provence le-am folosit pe cele italienesti. Iar la fasole, pe langa rosii, am mai pus si niste ardei capia taiati mic si niste usturoi proaspat. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:53 AM |
|