![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Incepem ciclul retetelor Montignac.
Friptura de parmezan cu nuci diferite Reteta indiana: Pakoras Chutney de ardei iute Retete de slabire: La farinata postat de: kalua 2005-04-02 14:44 pe alt forum Carne tocata de vita o amestec cu oua, ceapa unduita, usturoi, sare, piper, patrunjel verde si putina linte rosie fiarta. Pun un strat de compozitie de-a lungul unei forme mai inalte. Umplutura: intr-o parte oua fierte, in cealalta telemea (feta) taiata cuburele. Imbrac umplutura cu compozitia de carne si o dau la cuptor. Intre timp pregatesc legumele: ardei, rosii, vinete, dovlecei, ciuprci, etc. Se adauga legumele in forma (pe ambele parti ale ruladei si se lasa la cuptor pana e gata. Cine vrea poate adauga niste suc de rosii. Astfel am carnea, garnitura (legumele) si se formeaza si un sos delicios. Cu salata verde. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ia auziti pranzul de azi:
PUI INDIAN LA CUPTOR Reteta este disponibila in site. Nu pot sa va spun ce incantare a fost pe tot poporul! A, si-am mai facut pentru mai tarziu o bavareza din cartea lui MM, doar ca-n loc de zmeura am pus capsuni. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:53 AM |
|