![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E dieta ketogenica, modificata de catre culturisti in vederea eliminarii depozitelor de grasimi fara pierderea masei musculare.
Dieta ketogenica o avem in site din 2006. Initial dieta cetogenica a fost elaborata pentru copiii bolnavi de epilepsie, apoi au "extins" plaja . |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,190 ![]() |
eu una nu pot umbla in haine faine, fiindca sunt grasa. si interesant e ca am vazut multe femei mai grase decat mine, care arata bine. cred ca problema la mine este si de estetica. nu stiu sa ma imbrac si nu stiu sa-mi scot in evidenta ce am bun. ca ceva bun am si eu.
de lunea viitoare incep iar cura de varza, dar tre sa recunosc ca e tare grea, desi-mi place supa de varza. nu m-am ingrasat, de la ultima cura, dar nu e usor sa te mentii. o sa ma uit si eu ce-i cu dieta asta keto. niciodata nu m-am tinut de dieta, nu am ambitia necesara. dar nu mai vreau sa arat cum arat. dar oare e bine sa incerc o dieta daca eu intre timp incerc sa raman insarcinata? sper ca e ok. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mihaela, arunca o privire la Montignac. Intreaba-l pe medicul tau daca e ok (teoretic ar trebui sa fie daca nu ai vreo problema grava de sanatate) si... apuca-te de treaba. Dieta ketogenica e dezechilibrata, pe cind fetele de la Montignac nu au avut probleme de sanatate de pe urma dietei monti , deci... nu strica sa arunci o privire. Si nu mai fi pesimista! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,190 ![]() |
tot imi spuneti de dieta asta Montignac, dar din ce am priceput eu, de fapt e o dieta pe care ti-o faci tu. am inteles bine sau nu?
ei bine ,daca am inteles bine, e cam greu de alcatuit, adica nu greu, dar pentru cine e lenes sa-si faca o dieta, e greu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cred ca intr-un final o sa incerc si eu, dar mi-e groaza sa ma pun eu sa-mi fac o dieta. dar daca vreau sa slabesc, trebuie. numai ca nu mai vreau sa slabesc dintr-o data si cred ca tocmai de-aceea e buna aceasta dieta. o sa va anunt ce-am facut. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
regimul Montignac presupune respectarea unor principii de alimentatie. Atat si nimic mai mult.
Nu-ti pune nimeni o lista: azi mananci salam, supa si 3 mere. Meniul ti-l faci singura in functie de ce poftesti sa mananci si de ora la care vrei s-o faci. Dar fara sa citesti cartea si s-o intelegi mi se pare imposibil de tinut Monti. Noi atata laudam regimul pentru ca foarte multe il tinem si am observat rezultate excelente. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Mihaela, regimul Montignac e un stil de viata. Nu-l mai asocia cu infometarea. Nu are nici o legatura.
Sint alimente pe care nu le agreaza insa ca o concluzie poti sa mananci aproape orice si totusi sa slabesti. Dieta cu supa de varza e oribila!! Eu m-am ingrasat dupa ce-am nascut. Vreo 5-6 kg. Am tinut dieta cu supa de varza. Am slabit tot asa 5kg de fapt am eliminat apa. Apoi la un moment dat iar aveam vreo 3kg in plus si m-am gandit sa tin iar dieta. In 2 zile aveam stomacul in pioneze si mi-am jurat ca diete nu mai tin. Mananc mai putin in general, zahar si paine si mai putine. Dietele drastice merg la 3-4-5 kg in plus, ca solutii disperate, de-acolo incolo trebuie schimbat ceva pe termen lung ca sa nu aiba efecte negative asupra sanatatii tale. |
|
|
![]()
|
|
Pentru cei care cred ca Dieta keto este o "binecuvantare": poate ar fi bine sa cititi articolul din site despre aceasta "gaselnita" a culturistilor: Dieta Keto.
In afara de parerile culturistilor (multi o ridica in slavi in descrieri mai mult sau mai putin agramate, lucru care ma face sa imi pun serioase semne de intrebare si asupra cunostintelor lor medicale!), medicii nu recomanda decit dieta ketogenica si exclusiv pentru tratarea epilepsiei si numai sub stricta supraveghere medicala! |
|
|
![]()
|
|
intr-adevar, dieta de varza e oribila. dar la mine a dat rezultate. ideea e sa nu exagerezi cu ea, adica sa n-o tii mai mult de o saptamana, ca atunci e normal sa ai stomacul in pioneze. si daca mai vrei totusi s-o tii, s-o faci dupa cateva saptamani. si bineinteles intre timp sa nu pui la loc. eu am reusit, cele 6 kg pe care le-am dat jos cu prima data, nu le-am pus inapoi
vreau sa vad si eu ce e cu Monti asta. urasc si eu dietele, dar am fost intotdeauna grasa si mi-a fost rusine cu mine. ar trebui sa termin cu asta, nu? inca o chestie: am gasit o reteta de-a lui Montignac pe ceva site, ii zice salata bulgareasca. printre ingrediente, nu are oua, dar cand vine vorba s-o faci, salata adica, spune sa tai ouale felii subtiri. intrebare: are oua sau n-are? This post has been edited by godo_mihaela: Mar 19 2008, 02:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Calitatea unei persoane nu sta in numarul kilogrmelor, Mihaela! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capul sus!
|
|
|
![]()
|
|
De-ar gandit toti asa! Inclusiv sotul meu!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:19 PM |
|