![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Fetelor eu sunt noua pe forum la postari desi il citesc de ceva vreme si am vazut ca lumea e saritoare cu un raspuns.
As avea si eu o intrebare si anume daca stie cineva o sala in Bucuresti unde se fac ore de Calanetics. E un fel de gimnastica de remodelare a corpului asemanatoare in linii generale cu Pilatesul, dar care am inteles ca are rezultate mai bune decat acesta. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Fetelor eu sunt noua pe forum la postari desi il citesc de ceva vreme si am vazut ca lumea e saritoare cu un raspuns. As avea si eu o intrebare si anume daca stie cineva o sala in Bucuresti unde se fac ore de Calanetics. E un fel de gimnastica de remodelare a corpului asemanatoare in linii generale cu Pilatesul, dar care am inteles ca are rezultate mai bune decat acesta. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc! wow! se mai face asa ceva??? eu am facut demult tare, cred ca aveam 17-18 ani, singura, dupa o revistuta. cred ca si acum mai stiu mare parte din exercitiile de picioare. este vorba de exercitii usoare dar cu f multe repetari (cam 100). sincer, nu stiu daca se mai fac sau daca mai stiu multe persoane de asa ceva. dar stiu sigur ca functionau de minune. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Daaa, si eu am facut exercitiile astea prin liceu. Minunate, pt fiecare zona cu probleme!
Trebuie sa spun ca lor le datorez muschii mei fesieri si abdominali demni de toata admiratia...daca nu ar fi sunculitele care ii acopera (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cred ca ar fi o buna idee sa am reapuc de acele exercitii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu cred ca exista o sala unde sa se faca, dar daca mai ai revista (eu am pastrat-o!), nu e o idee proasta sa le faci la tine acasa. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, vreau si eu sa stiu despre aceste exercitii... Eu nu am auzit de ele. Aveti vreun site cu descriere, ceva? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pina deseara o sa punem materiale despre callanetics si video cu ceva exercitii Callanetics pe site. Promit.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Revin cu un update:
Exercitii Callanetics |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Love you Maat! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
SI CU INCA UN UPDATE: Cardio Callanetics
Am promis. Promisiunea facuta, datorie curata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu totusi nu inteleg cum te fac exercitiile astea sa arati bine. Mi se par asa de incet si relaxat facute... Poate sunt eu mai toanta, dar asta e parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
SI CU INCA UN UPDATE: Cardio Callanetics Am promis. Promisiunea facuta, datorie curata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maat ce ai pus tu ca link reprezinta doar o varianta a Calaneticului original, fiind combinate cu posturi din pilates. Eu mi-am comandat de pe amazon cartea lui Callan Pinckney si sunt un pic altfel. Insa nu asta-i baiul. Eu as vrea sa fac totusi la sala sub supravegherea unui instructor si de asta intrebam daca stie cineva o sala in Bucuresti. Ca dupa carte doar nu am garantia ca le fac corect. Oricum linkurile tale sunt bine venite. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:18 PM |
|