![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 25-January 10 Member No.: 7,846 ![]() |
Salutari si felicirari la toate, sper ca nu deranjez, va cam citesc de vreo 3 saptamani de cand m-am apucat sa tin si eu monti, dar nu ma pot mandri cu multe kg pierdute (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . cand am inceput aveam la inaltimea de 164 ..........68.4 kg. am ajuns acum doar la 66.4, doar 2 kg in 3 sapt? Oricum nu ma las, vreu sa ajung la 58, 59, asa ca sper sa vin si eu cu rezultate marete.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Esmerald, bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Bine ai venit, Esmarald !
2 kg in 3 saptamani e foarte, foarte bine ! Tine-o tot asa (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 25-January 10 Member No.: 7,846 ![]() |
multumesc pentru primire,
dupa cum am citit pe forumuri altele slabesc mult mai repede in prima faza dar nu ma las in prima parte a fazei intai am vrut sa scriu , pot sa va rog sa imi trimiteti si mie material despre toata treaba asta? eu am numai cartea "Mananc si slabesc" cred ca ii zice ( sa nu mai caut acum exact), pe adresa [editat}, v-as fi recunoscatoare, am vazut cat sunteti de dragute, va pup (nu pot sa fac semnul de arond, cred ca asa se scrie) This post has been edited by Fides: Feb 1 2010, 06:57 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Draga mea, discutiile se poarta pe forum. Daca am si vorbit toate prin email, nu ai mai fi avut ce citi aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cartile lui Montignac nu costa mult si in afara de faptul ca piratarea este interzisa de lege, e si putin rusinos sa ne folosim de metoda Monti in felul acesta. Materiale despre "toata treaba asta" se regasesc in tot forumul, numai ca trebuie sa faci un mic efort sa citesti. Din pacate nu se poate rezuma totul in 5 rinduri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Bine ai venit Esmerald.!
Nu te ingrijora ca nu ai slabit mai mult. Fiecare organism reactioneaza in felul sau. Conteaza si cum erai obisnuita sa mananci inainte. Eu de exemplu am slabit mai mult tocmai pentru ca inainte mancam pe dos sa zic asa. Fetelor eu m-am mentinut, dar nu am mai slabit. Adevarul e ca am facut niste exceptii si mi-am dat si programul peste cap, dar reincep sa mananc 3 mese pe zi si sper sa revin cu rezultate. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu aveam acum 2 zile 53.5. Nici eu nu mai scad. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Esmerald, bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) De ce ai deranja? Esti binevenita! 2 kg in doua saptamani nu este putin, depinde de la organism la organism. Unii slabesc mai repede, altii mai usor! Important este sa nu te lasi!
Uite aici si aici cate ceva despre metoda Montignac. Este cam complicat la inceput, dar este un mod de viata sanatos. Nici eu nu am mai slabit, dar nici nu am fost prea conforma. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Offtopic, azi am mancat mamaliga prajita de naut cu branza de burduf! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Vreau si eu reteta la mamaliga de naut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu am mancat-o, n-am facut-o. Dar se face la fel ca mamaliga obisnuita, insa din naut. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu ne-a placut prea mult asa, asa ca am prajit-o si a fost buna cu branza de burduf. Daca e o pun maine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:51 AM |
|