![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa traiesti, sa-nfloresti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
I-auziti meniu stas pe ziua de azi:
MD - iaurt, fulgi de ovaz P - pui la cuptor, salata de varza C - 1 nectarina; mai apoi salata de ton cu masline Duminica frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Asa Leea, asa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi: MD - nimic P - SAGANAKI din creveti, amestecat cu paste integrale...nu stiu daca adaosul meu de paste a fost tocmai de faza 1, dar asta e..macar de faza II sa`mi confirme kalua ca este combinatia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu stiu daca feta aia din saganaki se leaga cu pastele... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) C - probabil piersici... Nici nu prea am asa pofta de papa...asta pt ca-s un pic amarata...ca mi-a murit catelu` meu de suflet..am pus o poza cu el mai demult la topicu` respectiv... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) m-am umflat azi de plans...ca`mi faceam sperante c-o sa traiasca..mai ales ca l-am tratat cu de toate, am facut tot ce ne-a stat in putinta... asa patim daca ne atasam prea tare de un animal... Va pup fetele... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastele alea sunt de faza a doua, tocmai din cauza fetei.
Imi pare tare rau pentru caine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si mi se pare normal sa fii terminata, animalele astea intra in randul familiei... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salutare fetelor ! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Urarile voastre au fost de bun augur caci in Grecia ne-am simtit extraordinar. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Am avut micul dejun de tip bufet suedez si am putut sa aleg ceea ce era cat de cat conform:nu bag mana in foc pentru cereale si sucuri... Recunosc ca la cataif si baclava am clacat! Din pacate la greci la orice friptura iti baga obligatoriu si garnitura... iar uneori , intre drumuri , am atentat si la ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am comandat de regula calamar , caracatita si pui pentru ca e carne mai usoara si voiam sa-mi fac poftele totusi. Iar seara cu cina din fructe am respectat-o mereu. Azi dimineata , cand m-am cantarit la fratele meu , aveam aceeasi greutate ca in ziua plecarii si eu si mama! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Pot sa va spun ca abia maine seara ajung acasa in Piatra si apoi dimineata la 5 plec spre Mangalia...ca sa fac comparatia , nu ?! La noi va fi mai usor de respectat dieta . Eu cel putin asa sper .Gata cu abaterile ! Revin cu informatii la intoarcere. Va pup pe toate si mi-a fost dor de voi. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, bine-ai revenit si sejur placut! Calatorului ii sade bine cu drumul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Iute-iute, ca am de predat un articol astazi si inca mai e de bibilit la el.
MD - (pauza, ca vom lua pranzul mai devreme) P - budinca de pui la cuptor cu legume (fasole verde, inclusiv boabe, conopida, ardei, cateva ciupercute), cu salatica Candva dupa-masa - pepene C - bis la salata de ton O saptamana minunata sa aveti cu toatele! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa fiti cuminti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , eu am incalecat pe-o sa si plec in concediu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yes, madam!!!!
...am calcat stramb seara trecuta, fir-ar al naibii de pancreas aurolac, da' incerc sa dreg busuiocul! Concediu placut si sa te intorci cu bateriile incarcate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vin si eu si spun un 'La multi ani intarziat Leei, alaturi de multe succese pe toate planurile!' (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu mai stiu cine ma intreba de bebica: e bine, si creste acolo in burtica. Sunt pe cale sa ma intorc la Monti. Dimineata mananc lapte degresat cu fulgi de grau, stafide (astea nu-s conforme) si miere. La pranz ciorba, friptura si salata. Ma bucur ca mi s-a luat de cartofii prajiti. Si seara ma chinui din rasputeri sa revin la fructe. Emtpy, parca ma vad pe mine acum vreo juma de an cand ma vaitam pentru 1 kil in plus. Eu zic sa nu mai faci asa un capat de tara din asta. Trebuie sa fim fericite si cu kilul ala in plus; altii oameni au mult mai multe in plus, dar stiu sa se bucure de viata. Alinice, vacanta placuta in continuare! Tare mi-e teama ca vei veni dezamagita de Mangalia, dupa experienta greceasca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:46 PM |
|