IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 169 170 171 172 173 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Aug 16 2008, 10:17 PM
Post #1701

Musafir

Sa traiesti, sa-nfloresti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Leea
post Aug 17 2008, 10:10 AM
Post #1702

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

I-auziti meniu stas pe ziua de azi:

MD - iaurt, fulgi de ovaz
P - pui la cuptor, salata de varza
C - 1 nectarina; mai apoi salata de ton cu masline

Duminica frumoasa!

+Quote Post
ToothFairy
post Aug 17 2008, 02:10 PM
Post #1703

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Asa Leea, asa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi:
MD - nimic
P - SAGANAKI din creveti, amestecat cu paste integrale...nu stiu daca adaosul meu de paste a fost tocmai de faza 1, dar asta e..macar de faza II sa`mi confirme kalua ca este combinatia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu stiu daca feta aia din saganaki se leaga cu pastele... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
C - probabil piersici...

Nici nu prea am asa pofta de papa...asta pt ca-s un pic amarata...ca mi-a murit catelu` meu de suflet..am pus o poza cu el mai demult la topicu` respectiv... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) m-am umflat azi de plans...ca`mi faceam sperante c-o sa traiasca..mai ales ca l-am tratat cu de toate, am facut tot ce ne-a stat in putinta... asa patim daca ne atasam prea tare de un animal...
Va pup fetele...

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2008, 02:14 PM
Post #1704

Musafir

Pastele alea sunt de faza a doua, tocmai din cauza fetei.
Imi pare tare rau pentru caine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si mi se pare normal sa fii terminata, animalele astea intra in randul familiei...

+Quote Post
Alinice
post Aug 17 2008, 08:27 PM
Post #1705

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salutare fetelor ! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Urarile voastre au fost de bun augur caci in Grecia ne-am simtit extraordinar. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
Am avut micul dejun de tip bufet suedez si am putut sa aleg ceea ce era cat de cat conform:nu bag mana in foc pentru cereale si sucuri...
Recunosc ca la cataif si baclava am clacat!
Din pacate la greci la orice friptura iti baga obligatoriu si garnitura... iar uneori , intre drumuri , am atentat si la ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Am comandat de regula calamar , caracatita si pui pentru ca e carne mai usoara si voiam sa-mi fac poftele totusi.
Iar seara cu cina din fructe am respectat-o mereu.
Azi dimineata , cand m-am cantarit la fratele meu , aveam aceeasi greutate ca in ziua plecarii si eu si mama! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Pot sa va spun ca abia maine seara ajung acasa in Piatra si apoi dimineata la 5 plec spre Mangalia...ca sa fac comparatia , nu ?!
La noi va fi mai usor de respectat dieta . Eu cel putin asa sper .Gata cu abaterile !
Revin cu informatii la intoarcere.
Va pup pe toate si mi-a fost dor de voi. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2008, 09:26 PM
Post #1706

Musafir

Alinice, bine-ai revenit si sejur placut! Calatorului ii sade bine cu drumul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Leea
post Aug 18 2008, 09:35 AM
Post #1707

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Iute-iute, ca am de predat un articol astazi si inca mai e de bibilit la el.

MD - (pauza, ca vom lua pranzul mai devreme)
P - budinca de pui la cuptor cu legume (fasole verde, inclusiv boabe, conopida, ardei, cateva ciupercute), cu salatica
Candva dupa-masa - pepene
C - bis la salata de ton

O saptamana minunata sa aveti cu toatele!

+Quote Post
kalua
post Aug 19 2008, 02:59 AM
Post #1708

Musafir

Sa fiti cuminti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , eu am incalecat pe-o sa si plec in concediu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 19 2008, 07:04 AM
Post #1709

Musafir

Yes, madam!!!!
...am calcat stramb seara trecuta, fir-ar al naibii de pancreas aurolac, da' incerc sa dreg busuiocul!
Concediu placut si sa te intorci cu bateriile incarcate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Aug 19 2008, 08:34 AM
Post #1710

Musafir

Vin si eu si spun un 'La multi ani intarziat Leei, alaturi de multe succese pe toate planurile!' (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu mai stiu cine ma intreba de bebica: e bine, si creste acolo in burtica. Sunt pe cale sa ma intorc la Monti.
Dimineata mananc lapte degresat cu fulgi de grau, stafide (astea nu-s conforme) si miere.
La pranz ciorba, friptura si salata. Ma bucur ca mi s-a luat de cartofii prajiti. Si seara ma chinui din rasputeri sa revin la fructe.

Emtpy, parca ma vad pe mine acum vreo juma de an cand ma vaitam pentru 1 kil in plus. Eu zic sa nu mai faci asa un capat de tara din asta. Trebuie sa fim fericite si cu kilul ala in plus; altii oameni au mult mai multe in plus, dar stiu sa se bucure de viata.
Alinice, vacanta placuta in continuare! Tare mi-e teama ca vei veni dezamagita de Mangalia, dupa experienta greceasca.

+Quote Post

413 Pages V  « < 169 170 171 172 173 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 09:46 PM