![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Hielau, hielau! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am reusit sa-mi iau cartea si mi-s tare bucuroasa!
Ispititoare muffinii si placinta, din pacate n-am forme pentru muffini si, uneori, nici timp sau e lenea cucoana mare?! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Acu' trec la confesional. Ieri: dimineata omniprezentii fulgi de ovaz cu lapte si cafea; la pranz branza de soia cu ardei, pate de soia picant si castravete; seara smantana 12% amestecata cu telemea, ridichi, ceapa verde si salam banatean ( are E-uri da' nu prea multe si n-am vazut ingrediente neconforme); aaaa...si 2 mere gustari intre mese. Azi pana la ora asta: dimineata un mar, fulgi cu lapte si cafea; cioco 85% gustare; salata verde cu ton, oua si ceapa verde; seara voi fi tot un ingeras Monti, pe cuvant de cercetas in ale dieteticii! Va sarut cu drag! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Asear am papat niste alune si niste wasa cu salata de vinete... nu ma certati, mie se pare ca imi prieste sa mananc seara asa.
Azi MD - apa calda cu lamaie, cafea cu lapte o%, paine cu tarate (acum e la dospit) cu vinete si branza cu rosii P - ori o salata greceasca ori snitele de pui cu ceva salata C - fructe, mai vad |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a spus mama ca efecte foarte benefice are apa calda/fierbinte cu lamaie daca este bauta si seara inainte de culcare si dupa ce se bea nu se mai mananca nimic... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dieta conform grupei de sange e o alta gaselnita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vrut sa spun si eu vreo doua despre dieta grupelor sanguine azi dimineata, dupa ce am vazut mesajul Ninei, dar m-am informat intre timp si, s-ar parea ca, intr-o oarecare masura, se potriveste cu realitatea, cel putin, in privinta mea. Eu am grupa "O". Nu ma consider o carnivora, dar da, fainoasele ma ingrasa, laptele nu-mi prieste si-mi provoaca colici, fasolea ma ingrasa, etc. Cred ca voi incerca, pentru o perioada, sa combin sfaturile de la dieta grupelor sanguine cu dieta MM.
Azi am fost neserioasa dupa amiaza, asa ca nu voi scrie ce-am mancat, desi prima parte a zilei a fost OK. Kary, multumesc pentru sfat, imi voi pregati o cana cu apa fierbinte si lamaie chiar acum. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
E posibil sa ma fi precipitat eu cu judecata si sper ca n-am suparat-o pe Nina. Pana la urma important e sa descoperim echilibrul in alimentatie.
Si eu ieri am avut o scapare, seara, dupa care imi venea sa ma bat. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Astazi incerc sa fiu mimosa pudica. Roxi, au fost gustosi mufinii tai? Cum ti-au iesit? Eu trebuie sa-mi improspatez rezervele de faina de naut si soia, sunt pe cota de avarie. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am calcat ieri in strachini, dar de azi sunt cuminte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Carmen, muffini au fost f gustosi si satiosi. Mai mult de 2 buc. nu poti manca. Au mers f bine cu salata de telina. Am uitat sa iau ceapa verde si-am sarit-o. Data viitoare pun si din asta. I-am facut de faza II cu faina de grau integrala, ca n-am gasit faina de soia la plafar. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saltare!
De maine revin si eu la Monti cu adevarat, si nu mai alint pe nimeni in casa cu dulciuri. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Asa, nu voi mai avea nici eu tentatii. Mi-au reaparut problemele (colite) de cand mananc aiurea, asa ca, de maine, pe metereze. Sa aveti o duminica placuta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astazi cred ca am mancat de faza II, adica:
d - iaurt cu fulgi ovaz, 1 ness decofeinizat cu lapte p - 1 wasa cu branza, apoi varza anatolica cu rosie si castravete, 1 pahar vin alb g - dupa somnul de infrumusetare am mancat 1 mar, apoi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) 2 wasa cu gem caise (dietetic) s - branza proaspata, poate si niste brocolli Incerc sa renunt la dulce, dar e al naibii de greu, fir-ar sa fie! Erata la masa de seara: 1 conserva de ton in ulei + brocolli. Yam, Yam! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by dr_wise: May 10 2009, 08:14 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 11:40 PM |
|